Overslaan naar belangrijkste inhoud

Whitepaper 1 min read

Het Zendesk-rapport met salestrends  2021

2020 heeft ongekende veranderingen met zich meegebracht. Door de pandemie is de manier waarop we leven, samenwerken en communiceren ingrijpend veranderd. Om zich aan deze nieuwe situatie aan te passen, wenden inkopers zich steeds vaker tot technologieoplossingen om met elkaar en hun leveranciers in contact te blijven. Voor een aantal van hen lag er al een stevige basis voor technologische verandering.

Salesorganisaties stappen steeds vaker over op digitale technologieën en oplossingen om op afstand te kunnen werken om op een marktverschuiving in te spelen. Wie technologisch goed onderlegd is, weet ook goed om te gaan met de generatie- en situatieveranderingen die deze verschuiving met zich meebrengt.

Inhoud

Het Zendesk-rapport met salestrends 2021 kan nu worden gedownload. In het volledige rapport bespreken we de volgende salestrends van 2021:

  • Trend 1: het saleslandschap maakt een verandering door doordat het koopgedrag van mensen in rap tempo verandert

  • Trend 2: een overstap naar virtueel verkopen is noodzakelijk, maar gaat langzamer

  • Trend 3: salesleiders zien in dat ze hun teams op een andere manier moeten gaan ondersteunen, zodat ze hun klanten beter van dienst kunnen zijn

  • Trend 4: salesteams begrijpen waarom een CRM en gegevensanalyses nodig zijn

  • Trend 5: salesteams werken meer samen, niet alleen met elkaar, maar ook met andere teams die contact hebben met klanten om meer klanten te overtuigen

salestrends

Het Zendesk-rapport met salestrends  2021

salestrends