Onze mensen
zijn jouw mensen

Ons team heeft uitvoerige kennis en ruime ervaring op het gebied van klantenservice en een diepgaande productkennis om u te helpen met het leveren van een gedifferentieerde klantervaring. Wij zorgen er altijd voor dat u het beste van Zendesk krijgt, van een strategische implementatie tot een service die altijd beschikbaar is.

Uw succesnetwerk

Zendesk is gebruikersvriendelijk, maar het kan best lastig zijn een heel bijzondere klantervaring te leveren.

Wij hebben de expertise om in het verlengde van uw team te werken. Zo zorgen wij ervoor dat onze oplossingen een strategische impact hebben op uw bedrijf. Samen kunnen wij uw klanten een probleemloze ervaring bieden.

Professionele services

Experts die voor u werken

Nadat wij uw behoeften op het gebied van klantenservice in kaart hebben gebracht, zorgen wij dat u snel aan de slag kunt. Vervolgens werken wij samen terwijl u blijft optimaliseren en groeien.

Meer informatie

Training

Training voor uw rol

Leer hoe u het meeste uit Zendesk haalt met webinars, live trainingen en zelfs op maat gemaakte trainingen, helemaal afgestemd op uw wensen.

Meer informatie

Klantenservice

Alle antwoorden die u nodig hebt

Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen bij het oplossen van problemen en uw klantenserviceorganisatie soepel te laten draaien.

Meer informatie

95%

klanttevredenheid

Als klant van Zendesk hebt u volledige toegang tot ons klantenserviceteam, dat een klanttevredenheid scoort van 95%. Ontdek waarom Gartner ons tot leider heeft uitgeroepen in de categorie Customer Engagement Centers.

Meer informatie
EasyTaxi
“Zendesk is een bedrijf dat doet wat het belooft. Zij geloven dat relaties een centrale rol spelen voor bedrijven… Zendesk is een van onze beste partners en zij kijken echt naar manieren om het product en de relatie te verbeteren.”

– Dennis Wang, mede-CEO, medeoprichter, EasyTaxi

Meer informatie

Vertel ons wat over uzelf zodat wij een gesprek kunnen beginnen.