Overslaan naar belangrijkste inhoud

PERSONEELSBEHEER

Maak een einde aan inefficiënte teams met Zendesk

Met de AI-gedreven tools voor personeelsbeheer van Zendesk worden prognoses, het inplannen van supportmedewerkers en het bijhouden van prestaties een fluitje van een cent.

VOORDELEN

Goed georganiseerde werknemers zijn goed voor je bedrijf

Verbeterde productiviteit

Dankzij prestatierapportage en het bijhouden van activiteiten in realtime zie je hoe supportmedewerkers hun tijd besteden, zodat je je team efficiënter kunt laten werken.

Beheer kosten

Dankzij AI-gedreven voorspellingen weet je precies hoeveel supportmedewerkers je nodig hebt, waardoor er minder overuren gemaakt worden en je minder gaten in je planning hebt.

Bespaar tijd

Dankzij geautomatiseerde planning kun je de dienst van elk teamlid personaliseren en zo tijd besparen voor zowel managers als supportmedewerkers.

Geef supportmedewerkers meer mogelijkheden

Supportmedewerkers kunnen elke taak vooraf bekijken en krijgen diepgaand inzicht in hun werk. Duidelijkheid leidt tot meer teamloyaliteit

FUNCTIES

De eenvoudigste manier om je personeel te beheren

Een admin plant de dagelijkse taken van zijn team op basis van type ticket, pauzes en lunch. Elke categorie krijgt een andere kleur.
Admins kunnen dieper ingaan op het werk van elke supportmedewerker. Ze kunnen de planning, status, naleving en productiviteit van supportmedewerkers bekijken. Alles wordt weergegeven in een apart staafdiagram.
“Zendesk verzamelt analyses over de prestaties van teams en supportmedewerkers. Deze grafiek toont de gemiddelde afhandelingsduur en bezettingsscore van een supportmedewerker. Je kunt dit aanpassen aan de behoeften van je team.”
Admins zijn niet de enigen die de planningsdetails kunnen bekijken. Supportmedewerkers krijgen ook een gedetailleerde, kleurgecodeerde grafiek van hun planning.

Zendesk analyseert je historische gegevens om de personeelsbehoefte voor een bepaalde dag, maand of seizoen te voorspellen. Bespaar op overwerkkosten en verkort de wachttijden.

beoordelingen van klanten


Wyze Labs

10 keer

Bedrijfsgroei

98%

Meer oplossingen tijdens het eerste contact

“We blijven naar nieuwe technologie zoeken en meer AI gebruiken voor ons klantenserviceprogramma. Zolang Zendesk blijft innoveren, blijven we voor Zendesk kiezen.”

Chuck Courtney

Support Manager, Wyze Labs

Lees het klantverhaal

Veelgestelde vragen

Op dit moment kunnen klanten met een Basic- of Suite-plan personeelsbeheer van Zendesk gebruiken. Neem hier contact met ons op als je een gratis proefperiode wilt starten.

AAN DE SLAG

Probeer personeelsbeheer gratis uit