Het Zendesk-platform

Laat je klanten niet wachten

Sunshine™ is de basis van Zendesk, gebouwd om je te helpen de beste klantervaringen te creëren.

Binnen enkele weken aan de slag

Configureer Sunshine om snel aan je zakelijke behoeften te voldoen met behulp van apps, tools en kant-en-klare functies die aansluiten bij je systemen.

Ontworpen voor flexibiliteit

Of je nu je eigen code wilt gebruiken of de configuratie met een paar muisklikken wilt afronden, met Sunshine kunnen je teams Zendesk aanpassen aan je unieke zakelijke behoeften.

Open en flexibel

Sunshine maakt gebruik van open standaarden en algemene programmeertalen, zodat je gemakkelijk het supportplatform creëert dat precies bij je past.

Apps en SDK's

Creëer innovatieve klantervaringen

Maak indruk op je klanten en maak het hen gemakkelijker om contact met je op te nemen. Sunshine geeft je ontwikkelaars alles wat ze nodig hebben om op maat gemaakte ervaringen te creëren voor je mobiele, web- en sociale apps.

Ontdek de functies van Sunshine

Aanpassen, uitbreiden en automatiseren

Krachtige aanpassingsmogelijkheden om je agents soepel te laten werken

Pas de functies van Zendesk met Sunshine aan om de productiviteit van je agents te maximaliseren. Pas de werkruimte voor agents aan om je team georganiseerd te houden, bespaar tijd met tools zonder code om processen te automatiseren en creëer gestroomlijnde workflows voor meer efficiëntie.

Ontdek de functies van Sunshine

The Zendesk marketplace

Meer dan 1200 apps, klaar voor gebruik

De Zendesk Marketplace is je one-stop shop om partners, apps en integraties te vinden - alles wat je nodig hebt om de productiviteit van je agents te verhogen en de workflows te stroomlijnen met Sunshine.

Ga naar de Marketplace

Data en systemen

Integreer je systemen voor een uniform klantbeeld

Verbind je klantenservicesystemen om je data uniform, toegankelijk en bruikbaar te houden. Klanten profiteren van een persoonlijkere ervaring, agents beschikken over een volledig beeld tijdens elke interactie en je bedrijf blijft soepel draaien zodat je nog betere klantenservice kunt bieden.

Zie hoe het werkt

Verhalen van klanten

Hoe anderen Sunshine gebruiken

Deel waardevolle klantdata met alle afdelingen van je bedrijf en creëer een klantenservice die verder gaat dan traditionele ondersteuning, zonder beperkingen.

"Zendesk is een platform waarmee wij ons echt op onze klanten kunnen concentreren."

Daniel Santrella

Director of Customer Engagement bij Reverb

Veiligheid en bestuur

Veilig opschalen

Vertrouw op de veiligheid van Sunshine. Sunshine voldoet aan alle eisen op het gebied van naleving, gegevensbeveiliging en privacy, kan onmiddellijk worden opgeschaald om groei te ondersteunen en beschikt over flexibele datahostingmodellen om te voldoen aan de behoeften op het gebied van gegevensbeheer, waar ter wereld je je ook bevindt.

Ontvang meer informatie over Sunshine-beveiliging