De zon komt op

Zendesk Sunshine™ is een open en flexibel CRM-platform dat compatibel is met AWS. Koppel al je klantgegevens zodat je over volledige contextinformatie beschikt — waar je gegevens zich ook bevinden — en geef ontwikkelaars en beheerders de tools in handen waarmee ze de beste klantervaringen kunnen creëren.

Plataforma CRM

Laat het zonnetje schijnen

Als het om klantervaring gaat, tasten de meeste bedrijven nog in het duister. Ze maken nog steeds gebruik van verouderde CRM-platforms die moeilijk aangepast kunnen worden en slechts een eendimensionale weergave van hun klanten bieden.

Zendesk Sunshine pakt het anders aan. Sunshine is een modern CRM-platform, compatibel met AWS. Met Sunshine krijg je een volledig beeld van de klant. Hiervoor worden alle mogelijke gegevens gebruikt, waar deze zich ook bevinden. Zo ben je flexibel en kun je opschalen. En bovendien krijg je de vrijheid om de beste klantervaringen te creëren.

Doe het licht aan

Geef uw bedrijf de kracht om voort te bouwen op goede ideeën.

Voor leiders op het gebied van klantervaring

Betere klantrelaties

Stel klanten, geen verouderde CRM, centraal in je bedrijf. Sunshine geeft je de flexibiliteit om je klanten te identificeren, begrijpen en segmenteren, zodat je ze nóg persoonlijkere ervaringen kunt bieden.

Voor CIO's

Al je klantgegevens met elkaar verbonden

Herpak de controle over je klantgegevens. Sunshine is een open platform dat communiceert met al je bedrijfstoepassingen, zodat je iedere klantinteractie kunt vastleggen, waar die ook plaatsvindt.

Voor ontwikkelaars en admins

Apps maken, wanneer je maar wilt

Met Sunshine heb je de vrijheid om moderne klanttoepassingen te ontwikkelen. Gebruik je favoriete tools voor volledige controle en profiteer van de flexibiliteit van een open, kwaliteitsvol platform.

Meer informatie

Stelt u zich de mogelijkheden eens voor

The sky is the limit met Sunshine. Deel waardevolle klantgegevens met elk onderdeel van uw bedrijf en bouw iets op dat verder gaat dan traditionele support.

Geef uzelf de beschikking over klantgegevens

Bouw customized apps die uw agenten op één plaats alle informatie geven die ze nodig hebben; in Zendesk Support. En dat allemaal met de flexibiliteit van op standaarden gebaseerde coderingstalen en ontwikkelingsframeworks die u al kent.

Bouw standalone apps

Combineer Sunshine-gegevens met externe gegevensbronnen en bouw veelzijdige apps, zodat iedereen in uw organisatie meer kan doen dan alleen klanten ondersteunen.

Lever interactieve berichtervaringen

Doe meer dan alleen sms-berichten verzenden dankzij kunstmatige intelligentie, bots en geïntegreerde apps om via elk kanaal gesprekken met klanten te voeren.

Schitter net zoals deze innovatieve merken

"Zendesk is een platform waarmee wij ons echt op onze klanten kunnen concentreren."

Daniel Santrella

Director of Customer Engagement bij Reverb

Logo: Mizzen and Main
"In een paar weken tijd konden we gegevens, zoals wanneer een klant een shirt kocht, het specifieke shirt dat hij kocht, zijn exacte maat en zelfs zijn verjaardag, integreren in Zendesk Support."
Logo van Vimeo
"Het is fantastisch om te werken met de documentatie en de community die net zo enthousiast is als ik over het bouwen van customized oplossingen voor hun agenten."
Logo: Envoy
"Met Sunshine kunnen onze ontwikkelaars 3x sneller apps maken, en dat met technologieën waarmee zij al bekend zijn."