Overslaan naar belangrijkste inhoud

Het Zendesk-platform

Laat je klanten niet wachten

Sunshine™ is de basis van Zendesk, gebouwd om je te helpen de beste klantervaringen te creëren.

Open en flexibel

Sunshine maakt gebruik van open standaarden en veelgebruikte talen, zodat je aangepaste ervaringen kunt creëren met de door jou gewenste talen en tools.

Ontworpen voor flexibiliteit

Laat je klantenservicemedewerkers optimaal presteren met tools waar weinig tot geen code aan te pas komt en integraties waarmee ze de volledige klantcontext binnen handbereik hebben.

Eenvoudig te personaliseren

Sunshine is intuïtief in gebruik, zodat je je klanten de persoonlijke support kunt bieden die ze van je bedrijf verwachten.

Gegevens en systemen

Integreren voor een volledig klantbeeld

Stel service centraal in je bedrijf door systemen in je hele IT-infrastructuur met elkaar te verbinden, zodat je een totaalbeeld van je klanten kunt creëren. Klantenservicemedewerkers krijgen een volledig beeld van elke interactie, klanten krijgen persoonlijkere support en je bedrijf wordt intern afgestemd om nog betere ervaringen te leveren.

Zo werkt het

Aanpassen, uitbreiden en automatiseren

Pas Zendesk aan je bedrijfsbehoeften aan

Met Sunshine kan je team echt efficiënt werken. Pas de workspace voor agents aan voor maximale productiviteit, bespaar tijd door processen te automatiseren met tools die weinig tot geen code bevatten en haal cruciale gegevens op wanneer klantenservicemedewerkers die het hardst nodig hebben.

Ontdek de functies van Sunshine

De Zendesk Marketplace

Meer dan 1.200 apps, klaar voor gebruik

De Zendesk Marketplace is dé plek om partners, apps en integraties te vinden – alles wat je nodig hebt om de productiviteit van je agents te verhogen en je workflows te stroomlijnen met Sunshine.

Logo: Slack
Logo: Jira
Logo: Salesforce
Logo: Shopify
Logo: Trello
Logo: Zoom
Logo: Mailchimp
Logo: Hubspot
Logo: Microsoft
Logo: Zapier

Apps en SDK's

Maak ervaringen net zo uniek als je klanten

Verras klanten met gepersonaliseerde support via web-, mobiele en sociale apps. Sunshine biedt ontwikkelaars alles wat ze nodig hebben om gepersonaliseerde, interactieve ervaringen te creëren.

Ontdek de functies van Sunshine

Veiligheid en bestuur

Schaal op met vertrouwen

Vertrouw op de veiligheid van Sunshine. Het platform maakt naleving, gegevensbeveiliging en het voldoen aan privacyvereisten eenvoudig, waarbij je kunt opschalen naarmate je groeit. En waar ter wereld je ook bent, onze flexibele modellen voor datahosting zorgen ervoor dat je kunt voldoen aan alle vereisten met betrekking tot gegevensbeheer.

Ontvang meer informatie over de beveiliging van Sunshine

Verhalen van klanten

Hoe anderen Sunshine gebruiken

Deel waardevolle klantendata met alle afdelingen van je bedrijf en creëer een klantenservice die verder gaat dan traditionele ondersteuning. De enige beperking is je verbeelding!

“Met Zendesk kunnen we ons echt op onze klanten richten.”

Daniel Santrella

Director of Customer Engagement bij Reverb

Logitech
GitHub
Indigov
“Zonder de samenwerking met Zendesk hadden we niet de geïntegreerde en uniforme supportervaring kunnen opbouwen die we vandaag bieden.”

Barbara Kozlowski

Senior Director Global Support

Lees het verhaal van deze klant