sunshine

De donkere dagen liggen achter ons

Ontdek Zendesk Sunshine, het open, flexibele CRM-platform. Sunshine is gebaseerd op AWS. Met Sunshine kunt u naadloos verbinding maken met al uw klantgegevens en deze leren begrijpen, waar uw gegevens zich ook bevinden. Sunshine is snel, krachtig en geeft u de vrijheid om te bouwen wat u wilt.

Laat het zonnetje schijnen

Als het om klantervaring gaat, tasten de meeste bedrijven nog in het duister. Ze maken nog steeds gebruik van verouderde CRM-platforms die zich lastig laten aanpassen en slechts een eendimensionale weergave van hun klanten bieden.

Zendesk Sunshine pakt het anders aan. Sunshine is een modern CRM-platform, gebouwd op AWS. Met Sunshine krijgt u een volledig beeld van de klant. Hiervoor worden alle mogelijke gegevens gebruikt, waar deze zich ook bevinden. U krijgt de flexibiliteit en het vermogen om op te schalen. En bovendien krijgt u de vrijheid om de beste klantervaringen te bouwen.

Stap in het licht

Voor leiders op het gebied van klantervaring

Betere klantrelaties

Stel mensen, geen verouderde CRM, centraal in uw bedrijf. Sunshine geeft u de flexibiliteit om uw klanten te identificeren, begrijpen en segmenteren, zodat u ze nóg persoonlijkere ervaringen kunt bieden.

Voor CIO's

Al uw klantgegevens met elkaar verbonden

Neem de controle over uw klantgegevens weer in handen. Sunshine is een open platform dat is ontworpen om met al uw bedrijfstoepassingen samen te werken, zodat u elke klantinteractie kunt vastleggen, ongeacht waar die plaatsvindt.

Voor ontwikkelaars en admins

Apps maken, wanneer u maar wilt

Met Sunshine hebt u de vrijheid om moderne klanttoepassingen te maken zoals u ze wilt hebben. Gebruik uw favoriete tools voor volledige controle, met de flexibiliteit van een open, op standaarden gebaseerd platform.

Naar wens aangepast

Met de volledige reeks Zendesk-services bouwt u de beste klantervaringen. Bekijk alle functies waarmee u iets moois kunt maken.

Zendesk is een platform waarmee wij ons echt helemaal op onze klanten kunnen concentreren.

Vele innovatieve merken zijn u voorgegaan

Slack-logo
Logo van Airbnb
Expedia logo
Logo van Netflix
Box-logo
Logo van Black & Decker
Logo van Vimeo
Uber-logo
Logo van Peloton
Logo van Squarespace