Zendesk Relate

Ontdek wat Zendesk AI voor jou kan betekenen

Nu bekijken

Het Zendesk-platform

Laat je klanten niet wachten

Sunshine™ is de basis van Zendesk, gebouwd om je te helpen de beste klantervaringen te creëren.

Binnen enkele weken aan de slag

Configureer Sunshine om snel aan je zakelijke behoeften te voldoen met behulp van apps, tools en kant-en-klare functies die aansluiten bij je systemen.

Ontworpen voor flexibiliteit

Of je nu je eigen code wilt gebruiken of de configuratie met een paar muisklikken wilt afronden, met Sunshine kunnen je teams Zendesk aanpassen aan jouw unieke zakelijke behoeften.

Open en flexibel

Sunshine maakt gebruik van open standaarden en algemene programmeertalen, zodat je gemakkelijk het supportplatform creëert dat precies bij je past.

Apps en SDK's

Creëer innovatieve klantervaringen

Maak indruk op je klanten en maak het gemakkelijker voor ze om contact met je op te nemen. Sunshine biedt je developers alles wat ze nodig hebben om op maat gemaakte ervaringen te creëren voor je mobiele, web- en social media-apps.

Ontdek de functies van Sunshine

Aanpassen, uitbreiden en automatiseren

Krachtige aanpassingsmogelijkheden om je agents op één lijn te brengen

Pas de functies van Zendesk aan met Sunshine om de productiviteit van je agents te optimaliseren. Pas de werkruimte voor agents aan om je team georganiseerd te houden, bespaar tijd met tools zonder code om processen te automatiseren en creëer gestroomlijnde workflows voor meer efficiëntie.

Ontdek de functies van Sunshine

De Zendesk Marketplace

Meer dan 1.200 apps, klaar voor gebruik

De Zendesk Marketplace is dé plek om partners, apps en integraties te vinden – alles wat je nodig hebt om de productiviteit van je agents te verhogen en je workflows te stroomlijnen met Sunshine.

Logo: Slack
Logo: Jira
Logo: Salesforce
Logo: Shopify
Logo: Trello
Logo: Zoom
Logo: Mailchimp
Logo: Hubspot
Logo: Microsoft
Logo: Discord

Gegevens en systemen

Integreer je systemen voor een totaalbeeld van je klanten

Verbind je klantenservicesystemen om je gegevens overzichtelijk, toegankelijk en bruikbaar te houden. Klanten profiteren van een persoonlijkere ervaring, agents beschikken over een volledig klantbeeld bij elke interactie en je bedrijf blijft soepel draaien zodat je nog betere klantenservice kunt bieden.

Zo werkt het

Veiligheid en bestuur

Schaal veilig op

Vertrouw op de veiligheid van Sunshine. Sunshine voldoet aan alle eisen op het gebied van naleving, gegevensbeveiliging en privacy, kan onmiddellijk worden opgeschaald om groei te ondersteunen en beschikt over flexibele datahostingmodellen om te voldoen aan de behoeften op het gebied van gegevensbeheer, waar ter wereld je je ook bevindt.

Ontvang meer informatie over de beveiliging van Sunshine

Verhalen van klanten

Hoe anderen Sunshine gebruiken

Deel waardevolle klantendata met alle afdelingen van je bedrijf en creëer een klantenservice die verder gaat dan traditionele ondersteuning. De enige beperking is je verbeelding!

“Met Zendesk kunnen we ons echt op onze klanten richten.”

Daniel Santrella

Director of Customer Engagement bij Reverb

Logitech
Vimeo
“De behoefte aan basisefficiëntie was één van de belangrijkste redenen om over te stappen naar Zendesk. Maar we kregen uiteindelijk veel meer dan dat. Dankzij Sunshine kunnen onze agents veel gemakkelijker informatie vinden, wat uiteindelijk resulteert in een veel betere klantervaring.”

John Wie

Directeur CX

Lees het verhaal van deze klant