De zon komt op

Maak kennis met Zendesk Sunshine, het open en flexibele CRM-platform. Sunshine is gebaseerd op AWS. Met Sunshine kunt u naadloos al uw klantgegevens koppelen en deze echt leren begrijpen, waar uw gegevens zich ook bevinden. Sunshine is snel, krachtig en geeft u de vrijheid om te bouwen wat u maar wilt.

Laat het zonnetje schijnen

Als het om klantenervaring gaat, tasten de meeste bedrijven nog in het duister. Ze maken nog steeds gebruik van verouderde CRM-platforms die moeilijk aangepast kunnen worden en een eendimensionele weergave van hun klanten bieden.

Zendesk Sunshine pakt het anders aan. Sunshine is een modern CRM-platform, gebouwd op AWS. Met Sunshine krijgt u een volledig beeld van de klant. Hiervoor worden alle mogelijke gegevens gebruikt, waar deze zich ook bevinden. U krijgt de flexibiliteit en het vermogen om op te schalen. En bovendien krijgt u de vrijheid om de beste klantervaringen te bouwen.

Doe het licht aan

Geef uw bedrijf de kracht om voort te bouwen op goede ideeën.

Voor leiders op het gebied van klantervaring

Betere klantrelaties

Stel mensen, geen verouderde CRM, centraal in je bedrijf. Sunshine geeft je de flexibiliteit om je klanten te identificeren, begrijpen en segmenteren, zodat je ze nóg persoonlijkere ervaringen kunt bieden.

Voor CIO's

Al je klantgegevens met elkaar verbonden

Herpak de controle over je klantgegevens. Sunsine is een open platform dat communiceert met al jouw bedrijfstoepassingen, zodat je iedere klantinteractie kunt vastleggen, waar die ook plaatsvindt.

Voor ontwikkelaars en admins

Apps maken, wanneer je maar wilt

Met Sunshine heb je de vrijheid om moderne klanttoepassingen te ontwikkelen. Gebruik je favoriete tools voor volledige controle en profiteer van de flexibiliteit van een open, kwaliteitsvol platform.

Meer informatie

Stelt u zich de mogelijkheden eens voor

The sky is the limit met Sunshine. Deel waardevolle klantgegevens met elk onderdeel van uw bedrijf en bouw iets op dat verder gaat dan traditionele support.

Activa en apparaten

Volg de geschiedenis en status van uw producten, activa of gekoppelde apparaten om de volledige context van de klant te krijgen.

Producten en bestellingen

Bekijk de gehele levenscyclus van bestellingen, van de kassa tot bezorging bij de klant, voor een meer gepersonaliseerde supportervaring.

Interacties met klanten

Krijg de volledige omvang van de levenscyclus van de klant te zien, van elke interactie tijdens het gehele klanttraject.

Breng alles samen

Krijg het volledige overzicht van uw klanten en stel persoonlijke ervaringen samen. Bekijk alle functies die u het vermogen geven om iets unieks te maken.

Laat uzelf schitteren met deze innovatieve merken

"Zendesk is een platform waarmee wij ons echt op onze klanten kunnen concentreren."
"In een paar weken tijd konden we gegevens, zoals wanneer een klant een shirt kocht, het specifieke shirt dat hij kocht, zijn exacte maat en zelfs zijn verjaardag, integreren in Zendesk Support."
"Het is fantastisch om te werken met de documentatie en de community die net zo enthousiast is als ik over het bouwen van customized oplossingen voor hun agenten."
"Met Sunshine kunnen onze ontwikkelaars 3x sneller apps maken, en dat met technologieën waarmee zij al bekend zijn."