De benchmark van de Zendesk-klantenservice

Onderscheid je van de massa

Goede klantenservice zorgt voor tevreden klanten en tevreden klanten zorgen ervoor dat de zaken goed blijven gaan. Je kunt je klanten tevreden houden door vooruit te lopen op hun verwachtingen. Zendesk heeft een Data Science-team dat volledig gericht is op het helpen van Zendesk-klanten bij het identificeren van de patronen en inzichten die dit mogelijk maken.

Laat je bedrijf voorop lopen

Met Zendesk Benchmark kunnen organisaties hun klantenservice meten tegen die van branchegenoten. Zie het als vriendelijke competitie. Het is niet slechts een enquête of advies van experts, het is de allerbeste data-index gebaseerd op echte interacties tussen klanten en klantenservice, afkomstig van 99.000 bedrijven die Zendesk gebruiken.

Gebaseerd op gegevens van:

5.5B

Tickets

1.1B

Klanten

1.4M

Agents

158

Landen

Zie hoe je ervoor staat

Het is eenvoudig: selecteer je branche en zie hoe je presteert ten opzichte van branchegenoten.

Weet wat er speelt

Ons CX Trends-rapport 2023 is gebaseerd op de bevindingen van meer dan 99.000 deelnemers aan de Zendesk Benchmark en op data van 3.700 consumenten en 4.800 marktleiders. We ontdekten dat de toekomst van klantervaring draait om waardevolle CX.

70% van de consumenten geeft meer uit bij bedrijven die voor een soepele, gepersonaliseerde ervaring zorgen. Bedrijven die aan deze nieuwe verwachting voldoen, hebben dus een voorsprong op hun concurrenten. In ons rapport lees je hier meer over.

Rapport downloaden