Zendesk-partners

Laten we samenwerken

Met een flexibel, waardevol programma beschik je over de tools en support die je nodig hebt voor je zakelijke succes.

Kom in vorm

Deelname aan ons programma betekent dat je deel uitmaakt van een community. Er is meer nodig dan een fantastisch product om je bedrijf te laten groeien. Dit houdt in dat wij net zo afhankelijk zijn van onze partners als zij van ons. Of je nu nieuwe omzetkansen wilt genereren bij bestaande klanten, nieuwe klanten wilt winnen, apps wilt maken of dit allemaal wilt doen, wij hebben de tools die je nodig hebt om dit te bereiken.

Vind je juiste vorm

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom is ons programma gebaseerd op opties en bijdragen. Breng je bedrijf in de juiste vorm door de optie te kiezen die het beste voor je werkt, dan helpen wij je verder.

Affiliate Zendesk Partner

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Je krijgt volledige toegang tot product-, sales- en technische training, go-to-market assets en toegang tot het Zendesk Referral-programma.

Select Zendesk Partner

Alle voordelen van een Affiliate Zendesk Partner, maar dan meer. Hiertoe behoren go-to-market support, meer betrokkenheid van het Zendesk Sales- en implementatieteam, betere Referral-premies en kortingen voor resellers en bedrijfsproces-outsourcers.

Master Zendesk Partner

Voor de echt toegewijden: Master Partners zijn volledig geaccrediteerde partners met gevalideerde vaardigheden die zijn ontwikkeld met een breed aanbod aan resources. Master Partners genieten van alle bovenstaande voordelen plus aanvullende support en services, waaronder aanvullende financiële incentives, een speciaal succesteam voor Zendesk-partners en toegang tot meer leads, implementatie- en ontwikkelingsprojecten.

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

TECHNOLOGIEPARTNERS

De juiste apparatuur

Gebruik apps en integraties die werken met de tools die je klanten al gebruiken. Met onze API en ons app-framework kun je vrijwel alles bouwen.

Meer informatie

Partnerlijst

Samen sterk

Werk met een lokale partner om Zendesk-oplossingen in je bedrijf te integreren. Raadpleeg onze lijst met partners om een partner bij jou in de buurt te vinden.

Een partner zoeken