Overslaan naar belangrijkste inhoud

Partner-programma's

Een partnerschap met Zendesk geeft je bedrijf vanaf de eerste dag meer mogelijkheden. Onderscheid jezelf, verhoog je omzet en breid uit naar meerdere markten.

Samen betere resultaten

Groei vanaf de eerste dag

Zet een betrouwbaar bedrijf op. Verhoog je omzet, laat je winst groeien en breid je bereik uit naar nieuwe markten.

Werk samen met de pro's

Ga een vertrouwd partnerschap aan. We ondersteunen je salestrajecten en marketinginitiatieven en begeleiden je met deskundige training.

Innoveer met gemak

Onze bekroonde oplossingen geven je bedrijf een voorsprong. Gebruik ze om onderscheidende diensten en aangepaste integraties te creëren die je marktaandeel vergroten.

Manieren om samen te werken

Kies de trajecten die bij je bedrijf passen. Verkoop, implementeer en bouw oplossingen op maat met aanvullende programma's, allemaal speciaal ontwikkeld voor jouw bedrijf.

Doorverkopen

Verdien terugkerende inkomsten van je klanten. Profiteer van grotere kortingen, extra winstmogelijkheden en voordelen.

Meer informatie

Doorverwijzen

Ontvang een beloning wanneer je Zendesk aanbeveelt. Je hoeft je klanten alleen maar naar ons door te verwijzen – wij doen de rest.

Meer informatie

Implementeren

Implementeer oplossingen die de organisaties van je klanten transformeren en lever indrukwekkende resultaten.

Meer informatie

Technologie

Bouw een app, automatisering of integratie, of verbind databronnen binnen je gehele technologie-stack. Promoot je app op de Zendesk Marketplace.

Meer informatie

De unieke aanpak van Zendesk

Blije klanten

Ons doel is dat klanten snel onboarden en voor altijd blijven. Negentig procent van de Zendesk-gebruikers heeft een korte implementatieperiode van slechts acht weken of minder nodig.

Leiders in een grote markt

Er liggen kansen in het verschiet. Bouw samen met ons aan integraties en voeg diensten toe die je bedrijf kracht bijzetten in groeiende markten.

Apps die klanten daadwerkelijk gebruiken

Meer dan de helft van de Zendesk-klanten gebruikt apps als onderdeel van hun oplossing. Marketplace-apps worden gemiddeld meer dan 33.000 keer per jaar geïnstalleerd.

#1

in digitale klantenservice

< 8 weken

om te implementeren voor 90% van de Zendesk-gebruikers

33k

nieuwe app-installaties in de Marketplace elk jaar

Ontmoet onze partners

Ons ecosysteem van partners biedt klantoplossingen op maat, voor elke mogelijke behoefte. Samen bouwen we aan een levenslange band met je klanten.

Vind een partner
Technologiepartners

Technologiepartners breiden het bereik van Zendesk Suite uit en bieden oplossingen op maat voor specifieke sectoren en use cases.

Aanbieders van oplossingen

Aanbieders van oplossingen helpen klanten hun bedrijfsdoelen sneller te bereiken. Ze brengen advies- en salesexpertise met zich mee, en diepgaande ervaring met implementatie.

Uitbesteders van bedrijfsprocessen

Uitbesteders van bedrijfsprocessen maken gebruik van het Zendesk-platform om hoogwaardige klantervaringsdiensten te leveren.

Wereldwijde strategische partners

Wereldwijde strategische partners creëren werkwijzen die transformerende strategieën voor klantervaring ontwikkelen, ontwerpen en implementeren.

Zet je volgende stap vooruit

Nu opgeven
Customer portrait