Onze mensen
zijn jouw mensen

Ons team heeft uitvoerige kennis en ruime ervaring op het gebied van klantenservice en een diepgaande productkennis om u te helpen met het leveren van een gedifferentieerde klantervaring. Wij zorgen er altijd voor dat u het beste van Zendesk krijgt, van een strategische implementatie tot een service die altijd beschikbaar is.


Download de gids

Samen zijn wij beter

Relaties zijn gebouwd op inzichten. Wij maken gebruik van supportgegevens om ons inzicht in onze klanten te verbeteren en om succesprogramma's te ontwikkelen die een impact hebben. Hierdoor kunnen wij innovatieve manieren aanbieden om u beter van dienst te zijn, tijdens elke stap van uw traject dat wij samen afleggen.

Onze aanpak

Wij ontwerpen een oplossing rond uw unieke bedrijfs- en klantenservicedoelen. Wij kunnen samen met u het juiste succesprogramma voor u opstellen, ongeacht waar u zich bevindt in uw ontwikkelingstraject, de complexiteit van uw activiteiten of hoe snel u veranderingen kunt doorvoeren.

Zo kunnen wij helpen

Wij begeleiden u tijdens elke fase van uw traject

Starten

Ga snel aan de slag met ons team van experts. Zij werken met u samen om een oplossing te ontwerpen die aansluit op uw behoeften.

Launch Lite

Launch Core

Alleen beschikbaar in het Engels.

Optimaliseren

Naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt, veranderen uw behoeften. Zendesk kan u helpen het platform opnieuw te configureren en fijnregelen, zodat wij bijblijven met de ontwikkelingen in uw bedrijf, ongeacht hoe u verandert of uitbreidt.

Meer informatie

Transformeer

Voor bedrijven die hun klantervaringsactiviteiten willen moderniseren en transformeren, werken wij samen met u aan een allesomvattende strategie om een schaalbare oplossing te implementeren.

Meer informatie

Alleen beschikbaar in het Engels.

Wij staan voor je klaar, ook op de lange termijn

Zendesk Assist

Als je bedrijf groeit, ben je goed bezig, maar als de groei heel snel plaatsvindt, kunnen de zaken onoverzichtelijk worden. Met Zendesk Assist houd je alles in de hand, wat anders tussen wal en schip zou vallen. Of het nu gaat om het maken van rapporten in Explore of het krijgen van praktische hulp en best practices voor Zendesk, ons Professional Services Team staat voor je klaar.

Meer informatie

Alleen beschikbaar in het Engels.

Premier Enterprise

Maak kennis met ons meest omvattende aanbod voor ondernemingen: Premier Enterprise. Dit pakket is geschikt voor alle unieke bedrijfsbehoeften en biedt robuuste services en een toegewijd team met klantenservice-experts die voor je klaarstaan wanneer je daar behoefte aan hebt. Tot je beschikking staan: een Technical Account Manager, managed services uren, training en premier support.

Meer informatie

Alleen beschikbaar in het Engels.

Creëer de beste klantervaringen
met Zendesk

Wat u krijgt als wij met u samenwerken

U kunt snel aan de slag

Wij werken samen met u aan de implementatie van een oplossing die resultaten levert. Wij doen het zware werk, zodat u de tijd tot waardecreatie kunt verkorten en vol vertrouwen de implementatie kunt uitvoeren.

Stippel uw route uit naar succes

Ons partnerschap gaat verder dan alleen de software. Wij hebben de klanten en ervaring waarop onze expertise is gestoeld, en wij zetten wat wij in de loop van de tijd hebben geleerd in, zodat u er profijt van hebt.

Maak van uw teamleden een groep ervaren deskundigen

Wij geven uw team de middelen in handen en training, zodat u bent uitgerust met de productkennis om uw activiteiten soepel te laten verlopen. Dankzij onze onlineacademie en plaatselijke workshops, bieden wij flexibele opties om in uw behoeften te voorzien.

Acquia Logo
“Wij waren op zoek naar een echte partner die niet alleen met ons zou meegroeien, maar ons ook nieuwe aanbevolen werkwijzen voor klantsucces zou leren waar wij eerder nog niet aan hadden gedacht.”
– Will O’Keeffe, VP van Customer Success, Acquia
Meer informatie
Shopify Logo
“Zendesk was enorm behulpzaam en reikte ideeën aan, en bracht ons in contact met andere bedrijven die voor soortgelijke uitdagingen hadden gestaan.”
– Chris Wilson, Director of Customer Support, Shopify
Meer informatie