Overslaan naar belangrijkste inhoud

Helpcentersoftware

Zet je kennis in

Een slimme kennisbank voor een betere selfservice en bekwamere agents

Dit is Zendesk Guide

Doe-het-zelfservice

Het voordeel van selfservice is dat je klanten snel antwoord hebben en daar worden ze doorgaans blij van. Daarom speelt een slimme kennisbank een belangrijke rol in je strategie voor klantervaring. Onze helpcentersoftware organiseert kennis en geeft klanten en agents meer mogelijkheden die informatie te gebruiken.

  • Praktisch voor klanten

    Geef klanten de vrijheid om zichzelf te helpen met ons klantenservice-systeem, wanneer het hen uitkomt.

  • Handig voor agents

    Geef je agenten de klantenservice-tools om je kennisbank actueel en nuttig te houden voor iedereen.

  • Goed voor je bedrijf

    Verlaag je supportkosten en het aantal tickets, zodat je agenten zich kunnen bezighouden met grotere problemen en betere support kunnen bieden.

Gemakkelijk direct antwoord

Support wanneer het hen uitkomt

Sommige klanten komen er liever zelf uit. Het enige wat jij hoeft te doen is de antwoorden binnen handbereik plaatsen. Dat is waar onze slimme kennisbank en helpcenter van pas komen. Laat je klanten gemakkelijk hun eigen probleem oplossen zonder dat er een e-mail of belletje aan te pas komt. Je kan zelfs nog een stap verder gaan door selfservice in te bouwen in je product of op je website met Web Widget en Mobile SDK.

Kennis - waar je ook kijkt

Houd de informatie up-to-date

Supportteams weten het meest over de problemen waarmee klanten te maken hebben en hoe ze die problemen kunnen oplossen. Leg hun expertise vast en maak deze toegankelijk voor klanten met de functie Teampublicaties. Denk hierbij aan artikelen over veelvoorkomende zaken, zoals veelgestelde vragen, productdetails, beleid en meer. Houd tijdens de groei van je bedrijf je selfservice-aanbod op peil door agenten content te laten bijwerken, zodat deze altijd op je klanten is afgestemd.

Pas alles naar wens aan

Creëer je eigen look

Gebruik aanpasbare thema’s om de vormgeving van je helpcenter helemaal naar jouw hand te zetten. Daarnaast heb je de vrijheid om je content naar eigen inzicht te organiseren, zodat je klanten gemakkelijker de juiste artikelen kunnen vinden. Je kunt zelfs meerdere helpcenters opzetten voor verschillende doelgroepen, regio's of merken, en je content in meer dan 40 talen aanbieden.

Functie-overzicht

Kies voor slimme selfservice

Stylized screenshot: linking help center article
Stylized screenshot: content cues
Stylized screenshot: content blocks
Stylized screenshot: search
Stylized screenshot: linking help center article

Deel AI-gedreven artikelaanbevelingen binnen supporttickets, markeer verouderde content zodat die geactualiseerd kan worden en laat agents nieuwe kennisbankartikelen schrijven.

Stylized screenshot: content cues
Stylized screenshot: content blocks
Stylized screenshot: search
“We zijn erg blij met het helpcenter in Zendesk omdat het zo gebruiksvriendelijk is. We krijgen enkele hele goede analytics over welke artikelen het meeste worden geraadpleegd. Op die manier kunnen wij gemakkelijk aanpassingen doorvoeren en zien welke artikelen echt nuttig zijn voor onze gebruikers.”

Gerald Hastie

Director, Global Customer Experience bij Evernote

12%

minder tickets dankzij selfservice

200

miljoen gebruikers

Klantenservice is moeilijk. Zendesk maakt het makkelijker.