Geef deals een kans

Zendesk Sell (voorheen Base) is salesforce-automatiseringssoftware voor sales teams om je productiviteit, processen en de zichtbaarheid van je pipeline te verbeteren.
Logo van Zendesk Sell

Salesforce-automatiseringssoftware

Salestools gemaakt voor verkopers

Verouderde sales management tools zijn vaak niet te hanteren en niet gebruiksvriendelijk, maar Zendesk Sell is gemakkelijk. Verkopers blijven ermee verkopen. Sell maakt een einde aan de frictie als gevolg van steeds gewijzigde deals. Het management heeft altijd toegang tot relevante gegevens over deals, kan eraan samenwerken en gegevens analyseren.

Geef verkopers het groene licht

Maak een einde aan de zware last van administratieve taken en laat je salesteam zich concentreren op verkopen.

Kijk eens goed naar de pipeline

Vind snel en gemakkelijk antwoord op vragen zoals, "Welke deals sluit ik deze maand?” en "Welke deals raak ik binnenkort kwijt?”

Zet gesprekken om in conversies

Wanneer support en sales samenwerken, krijgen klanten een veel betere algemene ervaring en kunnen bedrijven de geboden kansen optimaal benutten.

Bied support aan en zie je verkoop stijgen

Sell biedt verkopers en agenten toegang tot geïntegreerde tools die de volledige context van een klantaccount leveren. Zo blijven verkopers en agenten op de hoogte en kunnen ze inspelen op nieuwe kansen die zich aandienen. Wanneer in een supportticket bijvoorbeeld vragen over nieuwe producten staan, kan de lead worden doorgegeven aan sales. Het ticket volgen is heel gemakkelijk omdat het vastleggen van gegevens is geautomatiseerd, zodat verkopers en agenten over dezelfde informatie beschikken.

E-book downloaden (in het Engels)

Maak kennis met Zendesk Duet – vanaf slechts $ 59. Een fijn pakket voor een aantrekkelijke prijs, voor de perfecte combinatie van sales en support.
Zendesk Duet
"Ik vind informatie van mijn verkopers in Zendesk Sell en informatie van mijn supportagenten in Zendesk Support. Deze twee oplossingen vormen het hart van alles wat wij hier doen. Nu hebben beide teams een holistisch beeld van de klant in de oplossing waarmee zij het meeste werken."
Jacob Gibbs, Director of IT/QA Support Services bij Mortgage Coach LEES HET VERHAAL

Een paar muisklikken is genoeg

Bellen, e-mailen, vergaderingen plannen en verkoopgeschiedenis bekijken; het kan allemaal vanaf één plaats, zonder alle gegevens handmatig in te voeren. Met Sell beschik je over Smart Lists waarmee je je leads en deals in real-time kunt segmenteren en filteren, zodat je georganiseerd te werk gaat en kansen kunt herkennen. En als het tijd is om een deal te sluiten, kun je dat overal doen omdat je met Sell een krachtige salestool in handen hebt, zelfs als je offline bent.

Baseer acties op gegevens

Volg elke interactie met elke klant en zet gegevens om in rapporten, zodat je je bedrijfsactiviteiten kunt analyseren en prognoses kunt opstellen. In Sell kun je met slepen-en-neerzetten dashboards maken, plus meer dan 30 kant-en-klare rapporten samenstellen om je gegevens te visualiseren, begrijpen en verwerken.

"De inzichten die wij dankzij Zendesk Sell krijgen, zijn goud waard, niet alleen voor mij en mijn team, maar ook voor het hogere management in de organisatie en de raad van bestuur."
Jason Mills, Head of Sales bij Expensify