Haal het meeste uit je deals

Een sales-CRM die de productiviteit, omzet en zichtbaarheid op de pipeline verhoogt voor je salesteam.

CRM-salessoftware

Een moderne sales-CRM om sneller je omzet te verhogen

Je salesteam heeft veel te doen. Van het afwerken van enorme to-do-lijsten en het managen van de groeiende verwachtingen van klanten; er staat veel op het spel bij sales. Zendesk Sell is een gebruiksvriendelijke salestool, gemaakt om salesteams te helpen hun productiviteit te verhogen, datagedreven beslissingen te nemen en betere klantervaringen te leveren.

Zet gesprekken om in conversies

Sell geeft vertegenwoordigers toegang tot geïntegreerde tools die de volledige context van klantaccounts samenbrengen op één centrale plek. Zo blijven ze op de hoogte en kunnen ze inspelen op kansen. Wanneer een supportticket bijvoorbeeld verandert in een vraag over nieuwe producten, kan deze lead worden doorgegeven aan het salesteam. Dankzij het geautomatiseerd vastleggen van data, kunnen vertegenwoordigers en agents gemakkelijk alle activiteiten bijhouden en op één lijn blijven.

Kom nu in actie

Houd altijd zicht op je salespipeline. Sell maakt het gemakkelijk voor je team om zich te concenteren op de leads en deals met de hoogste waarde, zonder het gedoe van vervelende administratieve taken. Je kunt een pipeline bouwen en beheren die is afgestemd op je bedrijf, zodat je vertegenwoordigers voorrang kunnen geven aan klanten en prospects.

“Zendesk Sell heeft onze salesproductiviteit verbeterd. We hebben de inspanningen van ons salesteam opnieuw verdeeld over de meest veelbelovende projecten en de nauwkeurigheid van onze maandelijkse omzetprognose verbeterd: in plaats van 30% afwijking is dit nu 10%.”

Nataliya Agafonova

Chief Operating Officer bij Intermind

Een paar muisklikken is genoeg

Bellen, e-mailen, vergaderingen plannen en de geschiedenis van een deal bekijken; het kan allemaal op één plek, zonder alles handmatig in te hoeven voeren. Sell stroomlijnt je accountbeheer door automatisch alle activiteiten bij te houden. Functies zoals Smart Lists helpen je om leads en deals in realtime te segmenteren en te filteren, zodat je je kunt concentreren op de meest waardevolle kansen. En wanneer het tijd is om de deal te sluiten, kun je dat altijd en overal doen – zelfs offline. Met Sell heb je de kracht van een salestool voor desktops dankzij de mobiele app altijd bij de hand.

Integreer je apps

Om je bedrijf soepel te laten draaien gebruik je natuurlijk ook andere tools. Sell biedt waardevolle, open API's die je gemakkelijk kunt koppelen met je huidige techstack. Of je nu Mailchimp-campagnes wilt volgen of de status van contracten in Pandadoc wilt bekijken; alle informatie die je nodig hebt wordt aan Sell toegevoegd. Je kunt zelfs je eigen apps bouwen met behulp van het Zendesk Apps-framework.

Baseer acties op gegevens

Voorkom verrassingen aan het einde van het kwartaal door je pipeline in realtime nauwkeurig te voorspellen en te beheren. Zendesk geeft volledige zichtbaarheid op je pipeline, zodat je het salesproces kunt plannen, volgen, beheren en analyseren. Met Sell kun je dieper in je salesdata duiken met kant-en-klare dashboards, en gemakkelijk rapporten op maat maken met een point-and-click interface.

“Sell geeft je zoveel zichtbaarheid, dit is enorm motiverend voor je salesvertegenwoordigers. Mijn vertegenwoordigers zijn enthousiast en hun productiviteit ligt nu een stuk hoger.”

Zach Rutledge

Director of Charter Sales bij STA Jets