參加 Zendesk 專家現場產品示範及問答,瞭解如何打造最佳客戶體驗。選取適合您的時間。觀看示範

Geef deals een kans

CRM voor salesteams om je productiviteit, processen en de zichtbaarheid van je pipeline te verbeteren

CRM-salessoftware

Salestools gemaakt voor verkopers

Je salesteam is niet aangenomen om met moeilijke software te werken. Zendesk Sell is ontworpen om deals te maken en maakt een einde aan de frictie als gevolg van steeds gewijzigde afspraken. Je team heeft altijd toegang tot relevante gegevens om deals te sluiten, en kan hier samen aan werken en gegevens analyseren.

Zet gesprekken om in conversies

Sell biedt salesteams toegang tot geïntegreerde tools die de volledige context van een klantaccount leveren. Zo blijft je hele team op de hoogte en kan je team inspelen op nieuwe kansen die zich aandienen. Wanneer in een supportticket bijvoorbeeld vragen over nieuwe producten worden gesteld, kan de lead worden doorgegeven aan Sales. Het ticket volgen is heel gemakkelijk omdat het vastleggen van gegevens is geautomatiseerd, zodat verkopers en agenten over dezelfde informatie beschikken.

Kom nu in actie

Je hebt op elk moment inzicht in wat er gaande is in je salespipeline. Met Sell kan je team zich gemakkelijk concentreren op de meest waardevolle leads en deals zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de administratieve kant. Je kunt een pipeline maken en beheren die aansluit op je bedrijf, zodat je verkopers je klanten en prospects kunnen prioriteren.

"Zendesk Sell heeft onze salesproductiviteit verbeterd. We hebben de inspanningen van de verkopers verdeeld over veelbelovende projecten en de nauwkeurigheid van de maandelijkse omzetprognose is gestegen van een deviatie van 30% tot een van 10%."

Nataliya Agafonova

Chief Operating Officer bij Intermind

Een paar muisklikken is genoeg

Bellen, e-mailen, vergaderingen plannen en de geschiedenis van een deal bekijken; het kan allemaal vanuit één plaats zonder alles handmatig in te voeren. Met Sell beschik je over Smart Lists, waarmee je je leads en deals in real-time kunt segmenteren en filteren, zodat je georganiseerd te werk gaat en opportunity's kunt herkennen. Als het tijd is om een deal te sluiten, kun je dat overal doen omdat je met Sell een krachtige salestool in handen hebt, zelfs als je offline bent.

Integreer je apps

We weten dat je andere tools gebruikt om alles soepel te laten verlopen. Of je nu campagnes wilt volgen via Mailchimp of de status van contracten in Pandadoc wilt bekijken, alle informatie die je nodig hebt, wordt aan Sell toegevoegd. Je kunt zelfs je eigen apps bouwen met het Zendesk Apps-framework.

Baseer acties op gegevens

Krijg krachtige analyses voor beter zicht op je pipeline en verkoopprestaties, en zet je data om in voorspellingen en inzichten voor je bedrijf. Met Sell kun je dieper in je salesdata duiken met kant-en-klare dashboards, of door gemakkelijk aan te passen rapporten te maken met onze point-and-click interface.

“Sell geeft je zoveel inzichten en dat vormt echt een motivatie voor je verkopers. Mijn verkopers zijn enthousiast en hun productiviteit ligt nu een stuk hoger.”

Zach Rutledge

Director of Charter Sales bij STA Jets