Overslaan naar belangrijkste inhoud

Zendesk Sell

Verkoop slimmer, niet agressiever

Met onze moderne sales-CRM maximaliseer je je productiviteit, houd je je pipeline inzichtelijk en verhoog je je omzet.

Volg de leiders

Salesteams moeten slimmer zijn dan ooit. Met Zendesk Sell kun je datagedreven teams opzetten om je mensen productiever te laten werken, te voldoen aan de verwachtingen van je klanten en volledig zicht te krijgen op je pipeline.

Omzetgroei

Verbeter je teamproductiviteit

Sluit meer deals met minder werk. Onze CRM voor salesteams biedt alles wat je nodig hebt op één eenvoudig platform, inclusief contact- en dealbeheer, het volgen van activiteiten en het genereren van leads. Bovendien kun je triggers instellen en taken automatiseren om je agents op koers te houden.

Bekijk de productiviteitsfuncties

Een volledig beeld van je klanten

Lever betere klantervaringen

Bekijk de volledige context van waar je prospects en klanten zich bevinden in hun kooptraject. Met Sell kun je belangrijke klantgegevens over sales en service bekijken, allemaal op één platform. Geef je agents de tools om persoonlijke gesprekservaringen te leveren, waar ze ook zijn.

Functies voor klantervaring

Rapportages en analyses

Krijg volledig zicht op je pipeline

Voorkom verrassingen aan het einde van het kwartaal door je pipeline in realtime nauwkeurig te voorspellen en te beheren. Met Zendesk krijg je een volledig beeld, zodat je eenvoudig je salesproces kunt plannen, volgen en analyseren.

Bekijk de rapportagefuncties

Probeer Sell zelf uit

Neem een kijkje in Sell met onze interactieve productrondleiding en ontdek hoe je salesteam de productiviteit kan verbeteren met Zendesk.

API's, apps en integraties

Ga een stap verder met Sell

Pas Sell aan op de behoeften van je bedrijf. Voeg aangepaste objecten in Zendesk Sunshine toe aan leads, contacten en deals.

Bekijk het platform
Image

Verkoop onderweg met onze mobiele app

Met onze bekroonde Sell-app heb je toegang tot alle functies (plus geolocatie) vanaf je mobiele apparaat, zodat je overal op de hoogte kunt blijven van lopende deals. Beschikbaar in de Apple App Store en Google Play.

Wat maakt Sell anders?

Centraal platform

Alles wat je nodig hebt, inclusief functies voor prospecting, engagement, leadgeneratie en communicatie, allemaal op één plek.

Lagere totale eigendomskosten

Niemand houdt van verborgen kosten. Met Sell profiteer je van lagere totale eigendomskosten, van de installatie tot het terugkerend onderhoud.

Eenvoudige installatie

Sell heeft een intuïtieve, gespreksgerichte interface die is afgestemd op alledaagse salesactiviteiten, waardoor het extra gemakkelijk in gebruik is.

70%

van de teams implementeert Sell in minder dan 8 weken

2 van de 3

salesteams zagen binnen 6 maanden een return-on-investment

>50%

organisaties zag een omzetgroei van twee extra nullen

Zendesks duidelijke, flexibele prijzen

De prijzen van de plannen beginnen bij €19/maand

Sell Team

€19/maand

Voor alle salesteams die net beginnen. Profiteer van de mogelijkheid om je leads, contacten en deals op één plaats bij te houden en te organiseren.

Sell Growth

€55/maand

Voor groeiende salesteams. Beheer het salesproces van begin tot eind met een volledige set aan salestools, inclusief geavanceerde prognoses en analyses.

Meest populair

Sell Professional

€115/maand

Voor opschalende salesteams. Verhoog je efficiëntie met taakautomatisering, lead- en dealscores, en geavanceerde machtigingen en rollen.

Sell Enterprise

€169/maand

Voor salesteams met meerdere afdelingen of teams met uitgebreide behoeften. Profiteer van functies op ondernemingsniveau om de best mogelijke saleservaringen te bieden.

Waarom klanten gek zijn op Zendesk

Freshly
Standard Beverage
Staples
Polaris
Freshly
“We gebruiken Zendesk Sell en Support om onze sales- en supportteams alles te geven wat ze nodig hebben op één platform. Ze kunnen efficiënter samenwerken en zo een betere klantervaring bieden.”

Vertrouwd door bedrijven wereldwijd