GESPREKSGERICHT CRM-SYSTEEM

Duurzame klantrelaties

Zendesk helpt bedrijven gespreksgerichte klantrelaties op te bouwen op elke schaal.

vertrouwd door toonaangevende merken

Redfin logo Vodafone logo Opentable logo vimeo logo xerox logo Tesco logo

Tijd voor een gesprek

Klanten verwachten een volwaardige relatie met jou. Ze willen heldere, vlotte gesprekken, zonder dat ze zichzelf hoeven te herhalen. Zendesk legt het volledige klanttraject vast en zorgt ervoor dat de klant terugkomt.

Duurzame klantrelaties opbouwen

Geïntegreerd in het dagelijks leven

Blijf altijd en overal verbonden via diverse kanalen en krijg een eenduidig beeld van elke interactie met de klant, ongeacht waar ze zich in hun traject bevinden.

Slimme, gepersonaliseerde ervaringen

Elke klant wil zich begrepen en gehoord voelen. Zendesk biedt klantcontext en AI-mogelijkheden, zodat je op elke schaal een slimmere, soepelere ervaring kunt bieden.

Van leads naar relaties

Ga verder dan tickets en deals en investeer in duurzame relaties. Met ons flexibele platform kunnen klanten via elk kanaal met je praten, terwijl je reageert vanuit één geïntegreerde interface.

Maak optimaal gebruik van elke interactie

Met Zendesk kun je gemakkelijk een langdurige band met je klanten opbouwen

Van sales...

De eerste indruk is bepalend. En het is vaak de afdeling Sales die de toon zet. Met Zendesk Sell kun je contact leggen met prospects en klanten via meerdere kanalen en een beter overzicht houden binnen je team.

...tot service.

Contact onderhouden met klanten via verschillende kanalen vereist geduld, doorzettingsvermogen en een krachtige CRM. Gelukkig is de Zendesk Suite er om je te helpen al die klantgesprekken om te zetten in één betekenisvolle relatie.

DE ZENDESK MARKETPLACE

Apps die slimmere gesprekken mogelijk maken

Verbind alle apps die je bedrijf draaiende houden. Je teams krijgen de juiste context voor hun interacties, en je klanten profiteren van een naadloze dienstverlening. Een win-winsituatie.

Voor serviceteams

Verbind populaire apps zoals Slack en JIRA zodat je minder van systeem hoeft te wisselen.

Voor salesteams

Leg leads vast en benader prospects snel met apps als Ada en WhatsApp.

Voor alle teams

Bouw aangepaste processen en beheer je workflow met apps zoals Myndbend en SweetHawk.

Freshly gebruikt Zendesk voor B2B maaltijdbezorging

"Met Zendesk hebben we onze sales- en klanteservicegesprekken op één plek samen weten te brengen. En we hadden er geen team van consultants, onbekende tools, of complexe functies voor nodig. Zendesk gaf ons alles wat we nodig hadden om snel aan de slag te gaan."

Ben Segal

Associate Director CX, Freshly

Verder lezen