Zendesk community

Je bent op de goede plek

Welkom bij de Zendesk-community, een plek waar je in contact kunt komen met andere gebruikers. Leer van je collega's, bouw je netwerk op, en leer Zendesk beter te gebruiken.

Netwerk

Ontmoet andere CX-professionals van over de hele wereld en bouw je supportnetwerk op.

Leer

Leer alle ins en outs van Zendesk en word een echte CX-goeroe.

Doe mee

Discussieer mee op onze communityforums, laat feedback achter en krijg onbeperkt toegang tot best practices.

Community-evenementen

Trakteer jezelf op een zakelijk verzetje

Wij zijn de kampioenen in klantenservice... en het hosten van breakout-evenementen. Bij ons kun je gemakkelijk leren, bijvoorbeeld via webinars, conferenties en on-demand ervaringen. Ook kun je advies krijgen van en communiceren met onze deskundige medewerkers, waar je ook bent.

Schrijf je in voor een evenement

Training en certificering

Doe een spoedcursus

Leer Zendesk beter gebruiken. Of je nu een agent, admin of ontwikkelaar bent, we hebben voor iedereen een training op maat. Als je er klaar voor bent kun je ons laten zien wat je weet en een Zendesk-certificering ontvangen.

Ga naar training en certificering

Help bij producten

Maak gebruik van onze expertise

Maak gebruik van onze uitgebreide bibliotheek met helpcenter-artikelen. Of je nu op zoek bent naar advies, tips om problemen op te lossen of antwoorden op vragen over producten, dankzij ons team is alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Bekijk onze kennisbank

“De community is één van de eerste plekken waar ik heen ga om andere mensen te vinden met dezelfde ervaring als ik. Meestal ben ik niet de eerste persoon die een bepaalde situatie meemaakt. Soms vind ik nuttig commentaar op het forum, maar vaker nog vind ik oplossingen waar ik niet aan had gedacht. De door gebruikers gemaakte gidsen helpen me enorm. De mods steunen elkaars werk en zijn vaak de eersten die hun ervaringen op het forum delen, waardoor ze van onschatbare waarde zijn als ik hulp nodig heb.”

Chris Bulin

Support Services Enablement Manager bij Ithaka

Meer informatie over Chris

Customer: Ithaka

Aanvullende hulpbronnen

Deze hulpbronnen mag je niet missen

Updates

Meld je aan voor onze productaankondigingen en wekelijkse nieuwsbrief.

Ga naar onze updates

Startups

Begin op de juiste voet en sluit je aan bij onze startup-community. Krijg deskundige begeleiding, leer best practices, en meer.

Ga naar startups

Ontwikkelaars

Onze kennis is jouw kracht. Blader door onze bibliotheek met documentatie voor ontwikkelaars en leer op een slimmere manier te bouwen.

Ga naar documentatie voor ontwikkelaars