Overslaan naar belangrijkste inhoud
Zendesk Ventures

Financier je toekomst

Wij willen investeren in jouw visie. Zendesk Ventures biedt in een vroeg stadium kapitaal en expertise voor je bedrijf. Als jij werkt aan het verbeteren van de klant- en werknemerservaring en innoveert met generatieve AI, horen we graag van je.

Voordelen van het programma

Meer dan geld

Partnerschap

Ontvang nuttige productfeedback en waardevolle inzichten van klanten, waarmee je integraties kunt bouwen die je voorsprong vergroten.

Netwerk

We brengen je in contact met ons salesteam, brengen het team op de hoogte van je product en bevelen je aan bij onze klanten.

Expertise

Krijg meer bekendheid dankzij ons uitgebreide netwerk. Maak kennis met onze managers en klanten en ontvang voortdurend begeleiding.

Zichtbaarheid

We streven ernaar om je producten op onze marktplaats te zetten, je bedrijf te promoten en gezamenlijke succesverhalen vast te leggen.

Beoordelingen van klanten


PolyAI
“Zendesk staat bekend om zijn focus op het mogelijk maken van hoogwaardige klantervaringen voor elk bedrijf waarmee ze samenwerken. De missie van PolyAI om ’s werelds meest levensechte en behulpzame spraakassistenten te leveren, sluit daar perfect bij aan. We zijn verheugd om te beginnen aan onze samenwerking met Zendesk Ventures.”

Nikola Mrkšić

CEO en Co-Founder, PolyAI

Ons portfolio


Actieve bedrijven

PolyAI biedt callcenters de mogelijkheid om eersteklas klantervaringen te leveren met AI-gedreven spraakassistenten die gesprekken kunnen verifiëren, transacties kunnen afhandelen en nog veel meer.

Maak kennis met het bedrijf

unitQ verzamelt feedback van klanten en supportinteracties uit meer dan 60 bronnen en detecteert mogelijke problemen nog voordat ze zich manifesteren, waardoor de NPS een boost krijgt.

Maak kennis met het bedrijf

Observe.AI is een gespreksgericht intelligent platform dat klantgesprekken analyseert om inzichten aan het licht te brengen en de prestaties van supportmedewerkers te verbeteren.

Maak kennis met het bedrijf

Met Zuper kunnen bedrijven hun buitendienst gemakkelijk aansturen. Dankzij tools voor planningen, werkopdrachten en facturering staat de klant centraal, niet het papierwerk.

Maak kennis met het bedrijf

Dankzij Alliants kunnen bedrijven die luxe ervaringen aanbieden, eersteklas klantervaringen leveren via messaging, apps, uitgebreide klantendata en automatisering.

Maak kennis met het bedrijf

GoodData helpt bedrijven hun analysedoelen te bereiken en hun data use cases op te schalen, van selfservice en geïntegreerde analyses tot zelflerende systemen en IoT.

Maak kennis met het bedrijf

Alumni-bedrijven

Tymeshift creëert geautomatiseerde oplossingen die afrekenen met handmatige processen voor personeelsmanagement. Dankzij prognoses en automatische planning behoort inefficiëntie tot het verleden. We hebben Tymeshift overgenomen in 2023.

Lessonly helpt bedrijven bij het trainen en coachen van werknemers om ze sneller te onboarden en betere feedback te krijgen. Seismisch heeft Lessonly overgenomen in 2021.

Stella Connect brengt klantenserviceteams samen door middel van coaching, feedback en kwaliteitsborging, waar ter wereld medewerkers zich ook bevinden. Medallia nam het bedrijf in 2020 over.

Veelgestelde vragen

We investeren in startende en groeiende particuliere bedrijven die zich focussen op het verbeteren van de klantervaring (CX), de werknemerservaring (EX) en generatieve AI.

Zijn jullie een investeerder?

CX is onze passie, dus als je daarin wilt investeren of een portfoliobedrijf hebt waarin we zouden moeten investeren, komen we graag met je in contact. E-mail ventures@zendesk.com.

Groei met Zendesk

Breng je visie in de praktijk