Zendesk voor kleine bedrijven

Bouw slimmer en bereik meer

Je kleine (maar krachtige) team werkt hard. Geef ze de tools voor efficiëntie met Zendesk. De oplossing is krachtig maar gebruiksvriendelijk, en is gemaakt om je team beter te laten samenwerken.

Win als klein bedrijf met Zendesk

Groei zonder groeipijn

We weten dat je team het gewend is om met weinig middelen optimale resultaten te bereiken. Onze software is intuïtief en eenvoudig in gebruik, zodat je het meeste kunt halen uit de tijd en energie van je kleine team. Daarnaast kun je Zendesk eenvoudig aanpassen aan de tools die je al gebruikt, zodat je kunt voortbouwen op wat je hebt. Ons doel is niet om het wiel opnieuw uit te vinden, maar om het efficiënter te laten werken.

Klein team, groot potentieel

Een klein team hoeft niet klein over te komen. Door in Zendesks centrale werkruimte te werken, beschik je over alle tools die je nodig hebt om vragen van klanten te volgen en de juiste informatie te delen op het juiste moment. Serieus, als je klanten horen wat de werkelijke grootte van je bedrijf is, dan denken ze dat jullie kunnen toveren. (Wij zullen niks verklappen.)

Automatiseer om te winnen

Je hebt een bedrijf te runnen en geen tijd om dubbel werk te doen. Met de AI-gedreven automatiseringen en dynamische werkruimtes van Zendesk kan je team slimmer en sneller werken en je klanten efficiënter bereiken. Deze verhoogde efficiëntie behaal je door betere tools te gebruiken, niet door het uiterste van je teamleden te vergen.

Bereik nieuwe hoogten

Met Zendesk kunnen je klanten moeiteloos contact opnemen via hun favoriete kanaal, of dat nu via chat, tickets, e-mail, de telefoon, een community of een helpcenter is. En in elke situatie ontvangen ze persoonlijke aandacht van je team. Geef je kleine maar krachtige team wat het nodig heeft om uit te blinken.

Doe beter zaken

Achteraf zien bedrijven vaak wat er beter kan, maar de meeste kunnen problemen niet in realtime oplossen. Met Zendesk kun je trends identificeren, het effect van veranderingen in je bedrijfsactiviteiten bekijken en inzicht krijgen in waar je klanten tegenaan lopen – en dat allemaal via één gestroomlijnd dashboard. Bepaal welke statistieken relevant zijn voor je bedrijf en ontdek de beproefde werkwijzen van leiders in onze community. Dat is een grote stap vooruit.

Als je net een bedrijf begonnen bent, ga dan naar onze pagina over startups.

Chess pieces

Een volledige oplossing

Kwaliteit van begin tot eind

“Klantervaring is de kern van ons bedrijf. Wij waren op zoek naar een oplossing die niet alleen een CRM is, en ook niet alleen een tool voor analytische data. Zendesk is een totaaloplossing die onze productiviteit verhoogt en tegelijkertijd de kwaliteit van onze dienstverlening verbetert.”

Ittai Savran

CEO van Olala Homes

Rainbow blocks

Bespaar tijd en laat je bedrijf groeien

Geen eenmalige oplossingen meer

“Voordat we met Zendesk werkten, waren we veel tijd kwijt aan het zoeken naar informatie en het bouwen van tools om onze klanten en partners te helpen, die we daarna vaak nooit meer gebruikten. We werkten met een mengelmoesje van verschillende systemen. Nu hebben we een robuuste basis om wereldwijd te groeien. We hebben één plek waar alle tickets binnenkomen en dat heeft ons enorm geholpen.”

Gib Lopez

Medeoprichter en Chief Operations Officer bij PayJoy

Sluit je aan bij de meer dan 100.000 kleine (maar slagvaardige) bedrijven