Zendesk voor kleine bedrijven

Bouw slimmer en bereik meer

Je kleine, slagvaardige team werkt hard. Laat het nog efficiënter werken met Zendesk. Zendesk is krachtig en gebruiksvriendelijk, zodat je team beter kan samenwerken.

Rondleiding volgen

Alleen beschikbaar in het Engels.

Behaal een voorsprong met Zendesk

Groei zonder groeistuipen

We weten dat je team het gewend is om met weinig middelen optimale resultaten te bereiken. Onze software is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat je je aandacht kunt richten op een zo efficiënt mogelijk gebruik van de tijd en energie van je team. Daarnaast kun je Zendesk eenvoudig aanpassen aan de tools die je al gebruikt. Je bouwt je ervaring dus gewoon uit. Ons doel is niet om het wiel opnieuw uit te vinden, maar om het efficiënter te laten werken.

Klein team, grote mogelijkheden

Dat je team klein is, hoeft niet te betekenen dat je team voor anderen ook klein lijkt. Door in onze gecentraliseerde werkruimte te werken, beschik je over alle tools die je nodig hebt om op de hoogte te blijven van vragen van klanten en kun je de informatie die ze nodig hebben direct met ze delen. Als je klanten er ooit achter komen hoe klein je bedrijf eigenlijk is, zullen ze versteld staan. (Geen zorgen, wij zullen het ze niet vertellen.)

Automatiseringen voor nog meer succes

Je hebt een bedrijf te runnen en hebt geen tijd om dubbel werk te doen. Met de door kunstmatige intelligentie aangedreven automatiseringen en dynamische werkruimten van Zendesk kan je team slimmer en sneller werken en je klanten efficiënter bereiken. Deze verhoogde efficiëntie behaal je door betere tools te gebruiken, niet door het uiterste van je teamleden te vergen.

Grenzen verleggen

Met Zendesk kunnen je klanten moeiteloos contact opnemen, welk kanaal ze daar ook voor willen gebruiken, of dat nu via een chatgesprek, ticket, e-mail, een telefoongesprek, een community of een Helpcenter is. En in elke situatie hebben ze persoonlijk contact met je team. De vaardigheden van je team worden zo optimaal benut.

Beter zakendoen

Denk je ook wel eens 'dat had ik eerder moeten weten'? Daar hebben je teamleden geen last meer van, nu ze problemen direct kunnen oplossen. Met Zendesk kun je trends identificeren, het effect van wijzigingen in bedrijfsactiviteiten bekijken en inzicht krijgen in de problemen waarmee klanten te maken krijgen, en dat alles via één gestroomlijnd dashboard. Bepaal welke metrics relevant zijn voor je bedrijf en ontdek de best practices van leiders in onze community. Dat is een grote stap vooruit.

Startups kunnen terecht op onze speciale pagina.

Chess pieces

Een complete oplossing

Kwaliteit van A tot Z

"De klantervaring staat bij ons centraal. We zijn op zoek naar een oplossing die verder gaat dan CRM en zich niet alleen richt op analytische gegevens. Zendesk is een complete oplossing die onze productiviteit verhoogt en tegelijkertijd de kwaliteit van onze service verbetert."

Ittai Savran

CEO van Olala Homes

Rainbow blocks

Bespaar tijd en laat je bedrijf groeien

Het voordeel van hergebruik

"Voordat we Zendesk leerden kennen, verspilden we tijd aan het zoeken naar informatie en het bouwen van tools om onze klanten en partners te helpen, terwijl we die daarna soms nooit meer gebruikten. We hadden een mengelmoes aan systemen. Nu beschikken we over een solide basis voor wereldwijde groei. Het maakt echt verschil om één plek voor je tickets te hebben."

Gib Lopez

Medeoprichter en Chief Operations Officer van PayJoy

Sluit je aan bij de meer dan 100.000 kleine (maar slagvaardige) bedrijven