Overslaan naar belangrijkste inhoud

ZENDESK VOOR GROTE ONDERNEMINGEN

Transformeer de relatie met je klanten

Met Zendesk kun je je aanpassen aan veranderende verwachtingen van klanten. Stem je teams en technologie af op wat het belangrijkst is: de klant.

Logo: SiemensLogo: TicketmasterLogo: TescoLogo: UberLogo: Ingersoll Rand

GEMAAKT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN

De toekomst van klantervaring

Zorg voor betere gesprekken

Bied rijke, gepersonaliseerde gesprekken op de favoriete kanalen van je klanten. Zo krijgen ze het gevoel dat het om meer gaat dan slechts een transactie en stimuleer je loyaliteit op lange termijn.

Gespreksgerichte functies

Maximaliseer de efficiëntie van je agents

Transformeer agents van probleemoplossers naar drijvende krachten achter omzet. Dankzij onze centrale workspace zijn ze minder bezig met repetitieve taken en kunnen ze zich focussen op het opbouwen van relaties.

Productiviteitsfuncties

Pas je sneller aan veranderingen aan

Blijf voldoen aan de veranderende behoeften van je klanten. Betreed nieuwe markten en schaal nog sneller met de open, flexibele oplossingen op ons complete Sunshine-platform.

Zendesk-platform

ZENDESK SUNSHINE-PLATFORM

Open, flexibele architectuur

Met onze bibliotheek van meer dan 1200 apps en integraties kun je je alledaagse systemen met één klik toevoegen, en met onze uitgebreide set API's kun je oplossingen uitbreiden en aanpassen. Wanneer je je IT-infrastructuur aan Zendesk koppelt, worden gegevens bruikbaarder.

Ontdek platform

VEILIGHEID EN NALEVING

Bij ons ben je veilig

Ons programma voor privacy- en gegevensbescherming, vertrouwd door Fortune 100-bedrijven, bestaat onder andere uit een team dat zich toelegt op wereldwijde naleving. Bovendien werken we binnen alle regelgevende en industriële kaders. Software is immers slechts zo goed als zijn beveiliging. Voor wie behoefte heeft aan een hoger niveau van beveiliging, bieden we Geavanceerde gegevensprivacy en -bescherming.

Alle details over naleving

ZENDESK WERKT VOOR JOU

Afgestemd op je behoeften

Breng je visie tot leven

Ontwerp en implementeer Zendesk samen met onze experts van wereldklasse. Ons Professional Services-team geeft je de persoonlijke service die je nodig hebt om je time-to-value te verkorten en je dienstenaanbod te transformeren.

Start de samenwerking

Vind je branche

We weten dat elke branche uniek is. Dankzij onze expertise haal je het meeste uit Zendesk, of je nu in de detailhandel, de productiesector, de financiële dienstverlening of een andere sector werkt.

Bekijk de branches die Zendesk ondersteunt

KLANTVERHALEN

Hoe bedrijven Zendesk gebruiken

Logo: Tile
Logo: Stanley Black & Decker
Logo: SMC
Logo: Compass
Logo: Staples
“De tijd-tot-cash verbetert gegarandeerd met Zendesk. Dankzij snellere oplostijden kan SMC bestellingen sneller uitvoeren en factureren.”

Robin Rodriguez

Global manager of platform and service delivery

Lees verder

15

ondersteunde talen

1.000+

agents

4

maanden tot ingebruikname

83

landen wereldwijd