Overslaan naar belangrijkste inhoud

Koplopers in klantenservice

Wat is Zendesk?

We helpen bedrijven bij het ondersteunen van hun klantenservice-agents en salesteams en geven ze de tools die ze nodig hebben om hun werk goed te doen.

Bedrijven die Zendesk gebruiken

Logo: Cotton OnLogo: XeroLogo: UberLogo: Rea GroupLogo: Showpo

Wat doet Zendesk?

Meer dan 100.000 bedrijven vertrouwen op Zendesk om hun klantervaringen te verbeteren. We bieden een complete software-oplossing voor klantenservice die gebruiksvriendelijk is en meegroeit met je bedrijf. Klantenservice draait om meer dan alleen de klant. Het gaat ook over je bedrijf en je teams. We helpen niet alleen de klantervaring te verbeteren, maar zorgen er ook voor dat je teams klanten met succes kunnen helpen en je bedrijf altijd over de meest actuele informatie beschikt. Zendesk is alles wat je nodig hebt op het gebied van helpdesksoftware, in één krachtig pakket.

Zendesk: Koplopers in klantenservice

Uitmuntende, innovatieve klantervaringen zijn binnen handbereik voor elk bedrijf, ongeacht de omvang, sector of ambities. Zendesk ondersteunt meer dan 100.000 klanten in meer dan 30 talen, verspreid over een groot aantal branches.

Waar wordt Zendesk voor gebruikt?

  • Zendesk is een complete software-oplossing voor klantenservice die gebruiksvriendelijk is en meegroeit met je bedrijf. Meer informatie over Zendesk voor Service.
  • Zendesk Sales CRM verbetert de productiviteit, processen en zichtbaarheid van de pipeline voor je salesteam. Meer informatie over Zendesk voor Sales.

De meest succesvolle bedrijven begrijpen het belang van goede klantervaringen. Bij Zendesk geloven we dat elke goede klantrelatie voortkomt uit een probleemloze klantervaring. Daarom zijn we een softwarebedrijf begonnen dat oplossingen ontwikkelt om klantrelaties te optimaliseren.

Succesvolle bedrijven begrijpen de noodzaak van technologie/software om hun bedrijf mee te kunnen aanpassen aan de wereld van vandaag. Bij Zendesk willen we ervoor zorgen dat onze klantenservicesoftware eenvoudig te proberen, te kopen en te gebruiken is. Daarom hebben we het gebouwd op een open en flexibel platform dat je snel kunt opzetten en volledig kunt aanpassen. Met Zendesk kunnen bedrijven van elk formaat en in elke branche het hun klanten gemakkelijk maken om zaken met ze te doen. Dankzij onze oplossingen kunnen teams succesvol klanten helpen en beschikt je bedrijf altijd over de meest actuele informatie. Het resultaat: betere gesprekservaringen voor iedereen.

100.000+

Klanten

5.000+

Werknemers wereldwijd

160

landen en gebieden

Til je klantenservice naar een hoger niveau

Maak gebruik van meer inzichten en beproefde werkwijzen in onze uitgebreide bibliotheek met hulpbronnen over klantervaring.

ROI-calculator

Ontdek precies hoe je kunt profiteren van een betere klantenservice met onze ROI-calculator.

Meer informatie

Verbeter de kwaliteit van de klantervaring van je bedrijf

Bekijk ons Klantervaring-trendsrapport en ontdek hoe je bedrijf het doet in vergelijking met branchegenoten.

Meer informatie

Verbeter je vaardigheden

Klantenservice kan een bedrijf maken of breken. Maar over wat wel en niet werkt zijn de meningen verdeeld.

Meer informatie

Koplopers in eerst zelf uitproberen