Zendesk voor ontwikkelaars

Vecht voor je recht om te programmeren

Zendesk is open, flexibel en gebouwd op AWS. Je kunt al je gegevensbronnen koppelen, innovatieve klantervaringen ontwikkelen en elke gewenste app of automatisering bouwen.

Een nieuwe uitdager heeft de arena betreden

Oude ontwikkeltools zitten vast in het verleden, zijn inflexibel en niet intuïtief. En dat maakt het bouwen van de apps van de toekomst tot een uitdaging. Nee, dat is niet het juiste soort uitdaging. Eerder frustrerend. Vervelend. Dom.

Het Zendesk-ontwikkelplatform geeft je de vrijheid om te bouwen wat je wilt, hoe je maar wilt. Er is niets wat je tegenhoudt. Wij bieden je een ander soort uitdaging: wat kun je bouwen?

Ontwikkelaarsvriendelijk. Echt waar.

Bouw sneller, bouw slimmer

Een nieuwe programmeertaal of een nieuw framework leren dat slechts op één platform werkt, is niet slim. Zendesk heeft een beter idee: bouw en implementeer sneller apps met intuïtieve ontwikkeltools en gebruik de opensource-bibliotheken die je al kent en graag gebruikt.

Leg jezelf geen beperkingen op

Blijf niet vastzitten in starre platforms met een klein aantal API's die je beperken in hoe en waar je iets kunt bouwen. Toegang, integratie en uitbreiding van je gegevens, overal, met een event-gestuurd platform en robuuste API's waarmee je alles binnen of buiten Zendesk kunt bouwen.

Profiteer van de nieuwste mogelijkheden

Niemand zou door technologie moeten worden beperkt en niemand zou zich gedwongen moeten voelen om verouderde, merkgebonden talen te gebruiken. Profiteer van de nieuwste en grootste trends en tools om innovatieve apps en ervaringen te bouwen.

Ik snap het, laat mij de documentatie zien

Bouw alles wat je wilt

Gegevens koppelen

Bewaar en beheer al je klantgegevens in profielen, events, objecten en gesprekken op één enkel platform met Zendesk Sunshine.

Maak Zendesk Suite nóg zonniger

Bekijk wat je allemaal kunt doen om Zendesk Suite uit te breiden: bouw aangepaste apps voor Support en Chat, integreer telefoniesystemen met de Talk CTI Toolkit en maak aangepaste thema's met API's voor Helpcenter.

Maak overal support mogelijk

Gebruik Zendesk Web Widget en de mobiele SDK's om hulp te bieden op de plaatsen waar klanten zich bevinden: op je website, in je mobiele apps en zelfs in je slimme koelkast (als je toevallig in de sector met slimme koelkasten actief bent).

Maak overal messaging mogelijk

Verenig gesprekken met klanten en bied met Sunshine Conversations een interactieve berichtervaring aan op het web, mobiele kanalen en sociale media.

Stop nooit meer met streamen

Stream je Zendesk-gegevens naar belangrijke AWS-services met Amazon EventBridge, of stroomlijn workflows en bouw automatiseringen in Zendesk met API's voor vrijwel alles.

Hou het niet voor jezelf

Dien je apps en aangepaste thema's voor Helpcenter in bij Apps Marketplace van Zendesk, zodat anderen ze ook kunnen gebruiken.

Onder de indruk?

Bekijk deze fraaie logo's

Logo: Venmo
Logo: Uber
Logo: Slack
Logo: Netflix