Overslaan naar belangrijkste inhoud

Dit is Zendesk

Bij Zendesk zetten we ons in om de complexiteit van bedrijfsvoering te vereenvoudigen en het bedrijven en klanten gemakkelijk te maken om relaties aan te gaan. We laten bedrijven zien hoe ze alledaagse klantinteracties kunnen transformeren in buitengewone ervaringen.

Waarom is dit belangrijk? Omdat we allemaal klanten zijn. Wij vinden dat het leven er een beetje beter op wordt als de klantervaringen die we allemaal hebben soepel, moeiteloos en zinvol zijn.

100,000+

klanten

5,450

Wereldwijde werknemers

160

Landen en gebieden

Draag een steentje bij

Wáár we werken is van grote invloed op hóe we werken. Via de Zendesk Foundation en ons programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, investeren we wereldwijd in onze community’s.

Ga naar Zendesk Foundation
Life at Zendesk

38,000

Wereldwijde vrijwilligersuren sinds 2011

11

Mensen in het managementteam

Laten we afspreken

Ontdek welke evenementen eraan komen en ontmoet andere klanten van Zendesk om samen te leren en ervaringen uit te wisselen.

Doe mee
Life at Zendesk

We hebben vacatures over de hele wereld

Bekijk alle vacatures

Soms zijn we in het nieuws.

Dit is een Zen desk

Het klopt dat Zendesk is ontwikkeld om rust te brengen in de vaak chaotische wereld van de klantenservice. Maar het is ook waar dat Zendesk letterlijk is ontstaan aan een desk - een bureautafel. Eigenlijk was het meer een deur, om eerlijk te zijn. Of nog liever, een keukentafel. Waar veel bier overheen is gegaan.

The original Zen Desk

Op zoek naar Zendesk-logo’s?

Naar logo’s