Zendesk voor starters

Nu ben jij aan de beurt in het land van de startups

Klanten verwachten van elk bedrijf de beste ervaring, ook van jouw bedrijf. Laat ons een handje helpen bij het bieden van de juiste oplossing, of het nu gaat om klantenservice, sales of alles ertussenin.

Profiteer zes maanden gratis* van Zendesk, waarbij je gebruik kunt maken van resources op maat, en onze community en ons groeiende netwerk van leiders op het gebied van klantervaring. Heb je een vraag? Raadpleeg hier de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.

*Zendesk for Startups voorziet in een maandelijks tegoed gedurende zes (6) maanden voor maximaal vijftig (50) agenten en is inwisselbaar voor elke combinatie van Zendesk Support, Sell, Talk, Chat, Guide en Explore, helemaal gratis. Consultingservices, add-ons, integraties en Zendesk Talk-minuten zijn niet inbegrepen. Gebruik van en toegang tot Zendesk-services bij dit programma wordt bepaald door de Zendesk Master Subscription Agreement en ander toepasselijk beleid dat je op onze website vindt.

Grijp de overwinning

Appeltje, eitje. Er zijn drie eenvoudige vereisten:

  • Moet een nieuwe Zendesk-abonnee zijn (eerdere klanten of actieve, betalende klanten komen niet in aanmerking).
  • Je moet minder dan 50 medewerkers hebben
  • Moet zijn opgeklommen tot Serie A voor wat betreft risicofinanciering
Animatie: Zendesk voor start-ups

Ontmoet starters die de klantervaring veranderen met Zendesk

Foto: hand die microfoon vasthoudt

Lever de juiste ervaring

Verander de regels

Zie hoe fintech-startup Novo, een mobiele zakelijke bankrekening aanbiedt met de moderne ondernemer en oprichter in gedachten, de sector opschudt door in de voorhoede van zijn snelle groei gebruik te maken van de ervaring van de klant.

Hoor het van start-ups zelf

Luister mee en hoor welke inspirerende verhalen start-ups te vertellen hebben in de podcast 'Sit Down, Startup'. Zendesk-managers praten met initiatiefnemers, oprichters en CEO's over hun start-uptraject. Bestaande regels worden op hun kop gezet, er ontstaan nieuwe visies en mislukkingen vormen inspiratie voor successen. En je hoort waarom klantervaring centraal staat als het om succes gaat. Degenen die onvoorspelbaarheid aan den lijve hebben ondervonden, praten honderduit over hun ervaringen.

Luister naar hun verhalen

Start-ups die investeren oogsten succes

Er valt veel te leren als het over je klanten gaat en wij begeleiden jou hierbij. Wij hebben meer dan 4400 start-ups onderzocht en begrijpen het verband tussen investeren in een klantenserviceoplossing en snelle groei. Kijk maar eens. Er is genoeg materiaal voor iedereen.

Animatie: Zendesk voor start-ups
Animatie: Zendesk voor start-ups

Word een partner

We zijn een partnerschap aangegaan met meer dan 250 organisaties in Silicon Valley en de rest van wereld om iets terug te doen voor onze community met startups. Voor jou is er ook een plaats. Sluit je aan bij het Zendesk for Startups-partnerprogramma, dan verkeer je in uitstekend gezelschap.

Vul de Partneraanvraag in als je je wilt aanmelden.

Alchemist Accelerator logo
500 Startups logo
Y Combinator logo
AWS Activate logo
Animatie: Zendesk voor start-ups

Win op elk kanaal

Wanneer je je klanten de ervaring geeft die ze verwachten, win je hun vertrouwen en loyaliteit. Wees daar waar je klanten zich ook bevinden met onze omnichannel supportoplossing. Integreer supportkanalen zoals e-mail, chat en telefoon op één plaats en bespaar tijd door selfservice-opties aan te bieden.