Zendesk voor starters

Nu ben jij aan de beurt in het land van de startups

Klanten verwachten van elk bedrijf de beste ervaring, ook van jouw bedrijf. Laat ons je een handje helpen bij het bieden van een oplossing, of het nu gaat om klantenservice, sales of alles ertussenin.

Ontvang zes maanden gratis* Zendesk-tegoed terwijl je je bedrijf opstart. Heb je een vraag? Raadpleeg hier de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.

*Zendesk for Startups voorziet in een maandelijks tegoed gedurende zes (6) maanden voor maximaal honderd (100) agenten en is inwisselbaar voor elke combinatie van Zendesk Support, Talk, Chat, Guide en Explore, helemaal gratis. Consultingservices, add-ons, integraties en Zendesk Talk-minuten zijn niet inbegrepen. Gebruik van en toegang tot Zendesk-services bij dit programma worden bepaald door de Zendesk Master Subscription Agreement en ander toepasselijk beleid dat je op onze website vindt.

Win op elk kanaal

Wanneer je je klanten de ervaring geeft die ze verwachten, win je hun vertrouwen en loyaliteit. Wees daar waar je klanten zich ook bevinden met onze omnichannel supportoplossing. Integreer supportkanalen zoals e-mail, chat en telefoon op één plaats en bespaar tijd door selfservice-opties aan te bieden.

Ontmoet starters die de klantervaring veranderen met Zendesk

Lever de juiste ervaring

Verander de regels

Zie hoe fintech-startup Novo, een mobiele zakelijke bankrekening aanbiedt met de moderne ondernemer en oprichter in gedachten, de sector opschudt door in de voorhoede van zijn snelle groei gebruik te maken van de ervaring van de klant.

Bernie Gessner

Vice-President Global Customer Care & Retail Operations bij Fossil

Ontmoet je klanten overal

Verander het spel

"Dat we ons kunnen aanpassen aan de klant, is enorm belangrijk geweest. Het is niet langer alleen maar een e-mail versturen, wachten en hopen dat je iets terughoort. Zendesk helpt ons met het beantwoorden van alle vragen van de klant. Ze doen hun uiterste best."

Leanna Nazzisi

Customer Operations Coordinator bij Birchbox

Tips van professionals voor startups

In onze klantenservicegids voor startups krijg je advies over hoe je je supportoplossing kunt maximaliseren. Leer hoe je een sterk klantenserviceteam kunt opbouwen, hoe je feedback van klanten kunt verzamelen en waarom feedback van gebruikers van belang is.

Word een partner

We zijn een partnerschap aangegaan met meer dan 250 organisaties in Silicon Valley en de rest van wereld om iets terug te doen voor onze community met startups. Voor jou is er ook een plaats. Sluit je aan bij het Zendesk for Startups-partnerprogramma, dan verkeer je in uitstekend gezelschap.

Vul de Partneraanvraag in als je je wilt aanmelden.

Alchemist Accelerator logo
500 Startups logo
Y Combinator logo
AWS Activate logo