Looking for Zopim? You're in the right place. Zopim is now called Zendesk Chat. Continue to strike up conversations using your favorite live chat software.

×

Ga het gesprek aan

Bereik uw klanten, direct via het web, mobiele apparaten en messaging
Afbeelding: productlogo Zendesk Chat

Live chatsoftware

Zorg dat je bereikbaar bent

Live chat en messaging zorgen voor een persoonlijke connectie met klanten die op zoek zijn naar support. Chat is een snelle en doelmatige manier om hulp te bieden, zonder dat de ervaring van de klant wordt verstoord.
Dit is hun moment

Anticipeer op vragen van klanten en bied hulp aan in chatgesprekken, waar en wanneer zij dat het meeste nodig hebben.

Verhoog je omzet

Het is 3x waarschijnlijker dat klanten tot aankopen overgaan wanneer u ze met een chatgesprek benadert.

Minder wachten, meer tevredenheid

Met Chat en messaging kunnen agenten meer klanten helpen in minder tijd, en dat betekent meer tevreden klanten.

DOELTREFFENDE METRICS

Cijfers die hun nut bewijzen

Analyse van live chat speelt een belangrijke rol in chat en messaging. Analyses werpen licht op klanttevredenheid, prestaties van agenten en helpen bij het identificeren van kwesties voordat ze echt een probleem worden. Met betere cijfers en kwaliteitsrapporten kun je je successen meten en op koers blijven.

“Dankzij live chatsessies kunnen agenten meerdere chatgesprekken tegelijk verwerken, zodat wachttijden worden ingekort en klanten een betere ervaring hebben.”

— Jorge Vernetta, Global Operations Manager bij foodpanda

Altijd actief

Waar je ook naartoe gaat, zij zijn erbij

Met Chat en Message kunnen uw agenten contact houden met klanten via websites, mobiele apps en populaire berichten-apps zoals Facebook Messenger en LINE. Dit betekent dat u de beste klantervaring kunt realiseren via de voorkeurskanalen van uw klanten.

Meerdere kanalen

Beantwoord vragen wanneer ze binnenkomen

Klantensupport is niet alleen beperkt tot chatgesprekken. Met het Zendesk-platform kunnen agenten schakelen tussen het beantwoorden van chatgesprekken, het voeren van telefoongesprekken, en het beantwoorden van e-mails en berichten uit de sociale media. En met Web Widget van Zendesk kunnen klanten hulp vragen of zelf het antwoord opzoeken, allemaal zonder hun winkelervaring te verstoren.

Voorbeeld van Zendesk Web Widget
Zendesk Chat-logo

Zopim is nu Zendesk Chat

Als u op zoek bent naar Zopim Live Chat, bent u bij ons aan het juiste adres. Zopim heet nu Zendesk Chat. Gebruik Zendesk Chat (voorheen Zopim) om klanten snel en effectief support te bieden via websites, mobiele apps en messagingservices.

Onze toewijding aan privacy

Bij Zendesk streven we er voortdurend naar te voldoen aan de hoogste eisen van informatieveiligheid, privacy van gegevens en transparantie.


We hebben de vereisten van de AVG nauwkeurig bestudeerd en er hard aan gewerkt de functionaliteit te ontwikkelen die onze klanten helpt te voldoen aan de richtlijnen ervan. We beschikken over de middelen u te leren over hoe u gebruik kunt maken van deze functie om zodoende te voldoen aan de richtlijnen van de AVG.

Bekijk onze productdemo

Wij laten u de voordelen zien van live chat en geven een demo van Zendesk Chat.

Demo bekijken