Overslaan naar belangrijkste inhoud

Bereik miljarden gebruikers op elk Apple-apparaat

Apple Messages for Business is voor iedereen. Samen met Sunshine Conversations (ons messaging-platform dat is ontworpen voor zakelijke gesprekken) kun je je klanten moderne messaging-ervaringen aanbieden en gesprekken rechtstreeks in Zendesk voeren, zodat je team efficiënter kan werken.

Profiteer van de beste klantervaring bij Apple Messages for Business

Laatst gewijzigd 11 mei 2023

Met Apple Messages for Business wordt het sturen van berichten zo gemakkelijk dat je klanten je niet meer hoeven te bellen. Dit bevordert de betrokkenheid en vermindert de kosten. Dankzij meer selfservice-opties en tools om gepersonaliseerde ervaringen te leveren, kun je nieuwe inkomstenbronnen aanboren en de ervaring van je klanten naar een hoger niveau tillen.

Integreer messaging overal

Zorg dat je 24 uur per dag bereikbaar bent door Apple Messages for Business rechtstreeks in je website en belangrijkste iOS-apps te integreren. Zo wordt het sturen van berichten zo gemakkelijk dat klanten je niet meer hoeven te bellen en lopen de supportkosten niet uit de hand.

Integrate messaging anywhere

Bereik meer met gesprekken

Bied je klanten een interactieve messaging-ervaring met geavanceerde berichtmogelijkheden zoals keuzelijsten, datum- en tijdkiezers en aangepaste iMessage-apps.

advanced messaging capabilities

Reageer in een handomdraai in Workspace voor agents

Profiteer van Apple Messages for Business met ons messagingplatform, waarmee je gesprekken kunt voeren in Workspace voor agents van Zendesk. Laat agents met bestaande workflows werken en in realtime efficiënt gesprekken voeren.

Apple Messages for Business

Dit is onze deal

Apple Messages for Business is beschikbaar bij een Sunshine Conversations-plan, vanaf $495 per maand.

Neem contact op met sales