Wat is er nieuw?

Bekijk de webinar
'Wat is er nieuw?'
voor een volledig overzicht.

Held-afbeelding

Zendesk Connect iconConnect

Wees de ontwikkelingen een stap voor

Beheer klantcommunicatie door berichten ongeacht schaalgrootte te automatiseren en uw support te optimaliseren.

Dit is Zendesk Connect

Zendesk is trots om Connect te kunnen aankondigen, onze proactieve communicatiesoftware waarmee uw supportteam altijd op de eerste rang zit als het gaat om wat klanten willen, nodig hebben en verwachten. Connect zorgt voor betere communicatie via alle kanalen, waardoor klanten minder redenen hebben om hulp te vragen en u meer redenen hebt om hulp te bieden.

Dit nieuwe product is nu nog beperkt verkrijgbaar, maar zal in toenemende mate worden geïmplementeerd.

Meer informatie over Zendesk Connect

Zendesk Support iconSupport

Doe het goed

Een fraai en gebruiksvriendelijk systeem om supporttickets van klanten te volgen, prioriteiten toe te kennen en op te lossen.

Op vaardigheden gebaseerde routering - Beperkte beschikbaarheid

Routeer tickets naar agenten op basis van hun vaardigheden. Vaardigheden worden geconfigureerd door admins, waarna specifieke agenten specifieke typen tickets ontvangen. Zo zorgt u ervoor dat agenten steeds tickets ontvangen die zij efficiënt kunnen oplossen.

Meer informatie over Op vaardigheden gebaseerde routering, een functie die beperkt beschikbaar is

Zijgesprekken (Early Access Program)

Hiermee kunnen agenten samenwerken met interne en externe teams om sneller tot het juiste antwoord te komen. Met de intuïtieve functie Zijgesprekken beschikken agenten gemakkelijk over de juiste context dankzij informatie die zij krijgen van mensen buiten het supportteam, waardoor ze sneller op klanten kunnen reageren.

Meer informatie over Zijgesprekken in het Early Access Program

Contextuele werkruimten (Early Access Program)

Met Contextuele werkruimten kunnen admins unieke ticketinterfaces voor agenten maken. Werkruimten worden ingesteld op basis van ticketvoorwaarden en hierin kunnen relevante macro's en apps worden weergegeven en verborgen. Agenten hoeven minder moeite te doen en de algehele productiviteit komt hoger te liggen doordat ze beschikken over de juiste middelen om tickets op te lossen.

Meer informatie over Contextuele werkruimten in het Early Access Program

Interactiegeschiedenis en Kaart met essentiële gegevens (Early Access Program)

Zorg dat agenten de juiste klantgegevens in elk ticket zien. Met Interactiegeschiedenis en Kaart met essentiële gegevens beschikken agenten over alle benodigde klantprofielgegevens en contactgegevens. Ook krijgt de agent een tijdlijn te zien van de recentste tickets die een klant heeft ingediend, waardoor agenten hun reacties kunnen personaliseren en stroomlijnen.

Meer informatie over Interactiegeschiedenis en Kaart met essentiële gegevens in het Early Access Program

Cc-namen van ticket en volgers (Early Access Program)

Met 'Cc-namen van ticket' kunt u nu externe gebruikers en agenten opnemen in ticketmeldingen. De namen die in deze functie worden gebruikt, fungeren als gewone cc-adressen in e-mails. Met de nieuwe functie Volgers kunnen interne gebruikers een ticket volgen zonder dat ze berichten naar eindgebruikers sturen.

Verbeteringen voor bijlagen in e-mailberichten

Uw agenten en klanten kunnen nu bijlagen opnemen in e-mails, in plaats van dat ze bijlagen als link moeten uploaden.

Meer informatie over Verbeteringen voor bijlagen in e-mailberichten

Afzenderauthenticatie

Beveilig inkomende e-mails nóg beter door afzenderauthenticatie in te schakelen. De hoeveelheid spam en vervalste e-mails die u ontvangt, neemt op deze manier af.

Meer informatie over Afzenderauthenticatie

Aangepaste bronnen - Beperkte beschikbaarheid

Aangepaste bronnen is een nieuwe functie in het Zendesk Developer Platform, waarmee externe gegevensbronnen kunnen worden opgeslagen, zoals producten of abonnementen. Deze kunnen worden gekoppeld aan het standaard Zendesk-gegevensmodel (tickets, gebruikers en organisaties) om support op maat te bieden.

Lees meer over Aangepaste bronnen en registreer u vandaag nog voor het programma Beperkte beschikbaarheid.

Integratie van Slack voor Zendesk Support

Agenten kunnen rechtstreeks vanuit Slack interne opmerkingen bekijken, maken en toevoegen aan supporttickets dankzij de nieuwe Slack-integratie voor Zendesk Support.

Lees meer informatie over onze nieuwe Slack-integratie en registreer u vandaag nog voor het Early Access Program.

Support Mobile SDK v2

Bouw een moderne supportervaring waar uw klanten helemaal tevreden mee zijn met de nieuwe Zendesk Support Mobile SDK v2. De SDK is vernieuwd en ziet er nu uit als een systeemeigen iOS- of Android-berichten-app, en levert rijke interacties, ondersteuning voor talen die van rechts naar links worden geschreven (RTL-talen), emoji, hyperlinking en opgemaakte tekst (RTF).

Meer informatie over de Support Mobile SDK v2

Training - e-cursus over Support voor agenten

Leer de basisbeginselen van Zendesk Support met deze onlinecursus die u in eigen tempo kunt voltooien. Wij bespreken de interface voor agenten en laten de levenscyclus van een ticket zien. Binnen een uur kunt u op uw eerste ticket reageren en dit oplossen.

Meer informatie over de e-cursus over Support voor agenten

Training - cursus Advanced Insights (alleen in het Engels)

Bereik nieuwe hoogten met Insights door aangepaste metingen te maken. Ontdek hoe u uw impact vergroot door metingen op te stellen en relevante rapporten over uw bedrijf te laten maken. U leert hoe u zelf een meting kunt opstellen en voorwaardelijke opmaak kunt toepassen.

Meer informatie over het maken van aangepaste metingen

Training - Developer Platform Course

Volg een spoedcursus over het Zendesk Developer Platform en leer de basisbeginselen van het platform en hoe u de API's, apps en SDK gebruikt.

Meer informatie over wat u met het platform kunt doen

Training - Certificering voor ontwikkelaars

Ons Customer Education-team kondigt vol trots de nieuwe certificering voor ontwikkelaars aan.

Als u handig overweg kunt met onze apps, API's en SDK, maak uw technische kennis dan kenbaar voor anderen met een certificaat. U bent onmisbaar voor uw team en u bent de vraagbaak voor alles wat betrekking heeft op Zendesk.

Wees een van de eerste ontwikkelaars die worden gecertificeerd

Training - Support-cursussen in nieuwe talen

Onze voorlichting wordt steeds toegankelijker voor klanten in andere werelddelen doordat bestaande Support-cursussen nu ook beschikbaar zijn in het Duits en Frans. Werk nieuwe admins in en vergroot het bereik van uw support door de basisbeginselen van Support te leren in uw eigen taal.

Zie welke cursussen wij aanbieden in het Duits en Frans

Zendesk Guide iconGuide

Zet uw kennis in

Een slimme kennisbank voor een betere zelfservice en productievere agenten.

Maak kennis met Guide Enterprise

Vol trots kondigen wij de introductie van Guide Enterprise aan, een nieuw plan waarmee grotere bedrijven de beste zelfservice-ervaring kunnen creëren voor hun klanten. Guide Enterprise zit boordevol spannende nieuwe functies, zoals Teampublicaties, Knowledge Capture-integratie, Aanwijzingen over benodigde inhoud en Helpcenters voor meerdere merken.

Meer informatie over Guide Enterprise

Guide Enterprise - Teampublicaties

Met Teampublicaties kunnen teams gemakkelijk samenwerken aan inhoud dankzij workflows voor goedkeuring en publicatie. Content managers kunnen updatetaken toewijzen, opdrachten om nieuwe artikelen te proeflezen en bestaande artikelen laten bewerken voordat wijzigingen definitief worden gepubliceerd.

Meer informatie over Team Publishing

logo

"Dankzij de workflow van Teampublicaties kunnen wij het proces rond het maken van kennis stroomlijnen door het veel eenvoudiger te maken voor agenten om artikelen te schrijven en deze te laten proeflezen. Dit betekent dat artikelen waarvoor ooit een week nodig was om ze te publiceren, nu binnen 1 tot 2 dagen live op de website staan. Een van de functies die ons team erg nuttig vindt, is de mogelijkheid om een artikel aan iemand toe te wijzen, zodat die het kan nakijken. Er wordt dan automatisch een e-mail verzonden met de melding dat iemand iets heeft toegestuurd. Proeflezers hoeven dus niet meer steeds een wachtrij in de gaten te houden."

— Mary Paez, Knowledge Manager bij Veeva

Guide Enterprise - Aanwijzingen voor benodigde inhoud

Met Aanwijzingen voor benodigde inhoud kunnen content managers hiaten in uw kennisbank herkennen. Aanwijzingen voor benodigde inhoud maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om inkomende supporttickets automatisch te beoordelen en aan te geven welk type artikelen mogelijk ontbreekt of kan worden verbeterd, zodat u uw inhoud gemakkelijk up-to-date kunt brengen.

Meer informatie over Aanwijzingen over benodigde inhoud

Guide Enterprise - Helpcenters voor meerdere merken

Met Meerdere merken kunt u uw klanten gemakkelijk betrekken bij uw merk gedurende hun gehele ervaring door uw klanten een uniek helpcenter, een unieke community en een unieke klantenportal aan te bieden voor elk van uw merken, producten of services.

Meer informatie over Helpcenters voor meerdere merken

Knowledge Capture-app op de balk Editor

De Knowledge Capture-app heeft nu een nieuwe locatie: op de balk Editor, waardoor agenten gemakkelijker kennisaanbevelingen kunnen raadplegen wanneer ze tickets oplossen. Agenten hebben nog steeds toegang tot kennis in de Knowledge Capture-app en kunnen daar naartoe linken en er nieuwe kennis aan toevoegen, maar wij hebben nu ook de voorbeeldweergave van artikelen, snelkoppelingen en het volgen van links verbeterd. Allemaal nóg gebruikersvriendelijker dus.

Meer informatie over de nieuwe plaats van de Knowledge Capture-app

Google Documents-importfunctie

Importeer documenten vanuit Google rechtstreeks in uw Zendesk Guide-kennisbank, waardoor het nóg gemakkelijker is om aan de slag te gaan met Guide of uw kennisbank uit te breiden.

Meer informatie over de Google Docs-importfunctie

Answer Bot - Nieuwe talen

Bonjour, onze favoriete bot heeft weer enkele nieuwe talen geleerd. Answer Bot spreekt nu vloeiend Nederlands, Duits en Frans, waardoor u nóg meer mogelijkheden hebt om klanten te helpen met antwoorden en tickets op te lossen.

Meer informatie over Answer Bot in nieuwe talen

Answer Bot in Web Widget

Met Answer Bot in Web Widget kunnen gebruikers zich gemakkelijk zelf helpen met artikelen in Guide en gesprekken voeren op een manier zoals ze van chatfuncties gewend zijn. Met Answer Bot worden agenten bevrijd van eenvoudige, steeds terugkerende taken en kunnen zij zich richten op complexere supportproblemen.

Meer informatie over Answer Bot in Web Widget. Registreer u vandaag nog voor het Early Access Program.

Services - Guide Services

Wanneer u voor de eerste keer met zelfservice begint of uw strategie verfijnt, kunnen wij u helpen met kennis en aanbevolen werkwijzen zodat u succesvol kunt zijn.

Neem contact op met uw accounteam voor meer informatie over Guide Services.

Bekijk onze favoriete apps en partners voor Zendesk Guide

 • Knowledge Capture Knowledge Capture

  Met de Knowledge Capture-app voor Guide versterkt u de gezamenlijke kennis van uw team. Laat agenten zoeken, linken, markeren en artikelen maken, allemaal vanuit de ticketinterface.

 • Algolia Algolia

  Algolia biedt klanten direct feedback op de trefwoorden die ze invoeren, waardoor ze sneller vinden waar ze naar op zoek zijn.

 • Unbabel Unbabel

  Unbabel levert automatische Helpcenter-vertalingen om antwoorden op veelgestelde vragen in 28 talen te kunnen aanbieden.

 • Qordoba Qordoba

  Qordoba biedt intelligente vertalingen van uw Helpcenter-artikelen, waaronder integraties in belangrijke app-ontwikkelplatforms en -technologieën.

 • Diziana Diziana

  Maak een aangepast ontwerp, speciale merken, kant-en-klare thema's en sjablonen voor uw kennisbank.

Meer vindt u in Apps Marketplace

Zendesk Chat iconChat

Ga het gesprek aan

Live chatsoftware waarmee u snel in realtime reageert op klanten.

Chatrapportages in Insights

Analyseer uw Zendesk Chat-metingen uitvoerig. Insights (mogelijk gemaakt door GoodData) kan al uw chatmetingen verzamelen zoals chatvolume, gespreksduur, tijd tot eerste reactie en tevredenheidsscores. U kunt zelfs rapporten van deze metingen laten maken in relatie tot Zendesk Support, Talk en Guide*.

Meer informatie over Chat-rapporten met Insights

*Guide-rapporten in Insights is beperkt tot de Knowledge Capture-app en Answer Bot.

Bewerken van creditcard

Als Verbergen is ingeschakeld, worden creditcardnummers die in chatgesprekken worden opgegeven, automatisch verborgen bij de klant en agent. De gegevens zijn ook niet zichtbaar in de chatgeschiedenis die agenten zien.

Meer informatie over Bewerken van creditcard

Geïntegreerde chatervaring in Web Widget

Chat is nu geïntegreerd in het hart van de Zendesk Web Widget-ervaring. En met de geschiedenis van chatgesprekken kunnen agenten terugkijken in de tijd, zodat zij over meer contextgegevens van de klant beschikken en uitmuntende support via de chatfunctie kunnen geven.

Meer informatie over de Geïntegreerde chatervaring. Registreer u vandaag nog voor het Early Access Program.

Opnieuw ontworpen apps voor iOS

De nieuwe versie van iOS-apps biedt ondersteuning voor de iPad, gesplitste weergave, snelkoppelingen en nog veel meer.

Meer informatie over onze opnieuw ontworpen apps voor iOS

Apple Business Chat Beta

Zendesk geeft bedrijven de mogelijkheid via de app Messages persoonlijke en tijdige support te bieden aan klanten.

Meer informatie over Apple Business Chat Beta

Training - e-cursus over Chat voor agenten

Leer in uw eigen tempo de basisbeginselen van Zendesk Chat met deze onlinecursus. Wij laten u zien hoe Chat de kwaliteit en efficiëntie van uw klantinteracties kan verbeteren. Aan het einde van deze sessie voert u uw eerste chatgesprek.

Meer informatie over de e-cursus over Chat voor agenten

Zendesk Talk iconTalk

Een telefoontje,
wel zo gemakkelijk

Callcenteroplossing voor persoonlijkere, productievere telefonische supportgesprekken.

Meer telefoonnummers

Er zijn voor Zendesk Talk nu in meer landen nieuwe, gratis, sms- en lokale telefoonnummers beschikbaar. Het totaal aantal landen komt daarmee op 75. U kunt nu persoonlijkere en productievere telefonische support bieden aan klanten in meer landen, zoals Argentinië (lokaal en gratis), Colombia (gratis), Griekenland, Roemenië, Indonesië en Korea.

Meer informatie over nieuwe Zendesk Talk-telefoonnummers

Terugbellen vanuit de wachtrij en Textback van IVR in meerdere talen

Klanten van Zendesk Talk die telefonische support aanbieden in andere talen dan Engels, kunnen nu Terugbellen vanuit de wachtrij en Textback van IVR gebruiken. Met Terugbellen vanuit de wachtrij kunnen klanten vragen om te worden teruggebeld in plaats van te blijven wachten op een agent. Textback van IVR biedt bellers de optie om van supportkanaal te wisselen: van telefoon naar sms.

Meer informatie over Terugbellen vanuit de wachtrij en Textback van IVR in meerdere talen

Terugbellen vanuit Web Widget aanvragen

De teams van Zendesk Talk en Web Widget hebben samen een nieuwe functie uitgebracht: Terugbellen aanvragen, nu beperkt beschikbaar.

Beheer uw belvolume met Terugbellen aanvragen vanuit Web Widget. Geef uw klant een klantenservicetelefoonnummer en de wachttijd, en bied de klant de mogelijkheid terugbellen aan te vragen, zodat een agent terugbelt zodra die beschikbaar is.

Deze functie is nu nog beperkt verkrijgbaar, maar zal in toenemende mate worden geïmplementeerd.

Meer informatie over Terugbellen aanvragen vanuit Web Widget

Training - e-cursus over Talk voor agenten

Leer de basisbeginselen van Zendesk Talk met deze onlinecursus. U leert hoe u Talk inzet om de klantervaring te verbeteren door middel van live telefoongesprekken en sms-/mms-berichten. Aan het einde van deze les weet u hoe u gesprekken aanneemt en doorverbindt, uitgaande gesprekken voert en klanten terugbelt wanneer ze daar om hebben gevraagd.

Meer informatie over de e-cursus over Talk voor agenten