Wat is er nieuw?

Bekijk de webinar
'Wat is er nieuw?'
voor een volledig overzicht.

Zendesk Support iconSupport

Doe het goed

Een fraai en gebruiksvriendelijk systeem om supporttickets van klanten te volgen, prioriteiten toe te kennen en op te lossen.

Meerkeuzevelden

Niet op alle vragen is slechts één antwoord mogelijk. Met dit nieuwe veldtype, het vervolgkeuzemenu met meerdere keuzes, kunnen agenten en klanten de juiste optie kiezen.

Meer informatie over meerkeuzevelden

Ticketveldbeheer

De ticketveldbeheerpagina heeft een nieuwe gebuikersinterface en gegevensbeheerfuncties, zoals kolommen sorteren, zoeken en bewerken. Hiermee kunt u voorbeelden van ticketvelden bekijken voordat u deze publiceert.

Meer informatie over Ticketveldbeheer

App-machtigingen

Laat uw agenten de apps zien waar zij het meeste aan hebben. Met App-machtigingen kunnen beheerders bepalen welke apps agenten kunnen zien in hun gebruikersinterface.

Meer informatie over App-machtigingen

Sandbox en een vernieuwde gebruikersinterface

Om te voorkomen dat uw sandbox onbruikbaar wordt, hebben wij de Zendesk-beheerinterface vervangen door een nieuw ontwerp. Er wordt een waarschuwing weergegeven wanneer u klikt op de optie die alle bewerkingen verwijdert en de sandbox opnieuw instelt. Hiermee wordt voorkomen dat u tijd en moeite verspilt bij het maken van sandboxes.

Meer informatie over Sandbox-updates

Integratieverbeteringen voor JIRA en Salesforce

Beheerders kunnen JIRA-projecten als onbeschikbaar markeren voor agenten die de integratie gebruiken. Hierdoor wordt een betere controle mogelijk van gevoelige gegevens. Ook is de gebuikerservaring voor agenten nu beter. Zij zien namelijk alleen de projecten waaraan zij werken in hun JIRA-app in Support.

De Salesforce V5.5-update biedt de mogelijkheid om gegevens vaak te vernieuwen, waardoor er een uitvoeriger beeld van de gegevenshiërarchie ontstaat.

Meer informatie over de update van JIRA-machtigingen en v5.5 van Salesforce

De app Zendesk Support voor mobiele apparaten

Wij weten dat het lastig is om problemen van klanten te beheren terwijl u onderweg bent, en zelfs nog lastiger als u snel moet reageren op een verschil van inzicht. Daarom hebben wij reageren op tickets nog gemakkelijker gemaakt door verbeteringen door te voeren in de opmerkingenfunctie van de app Zendesk Support voor mobiele apparaten.

Download de app Zendesk Support voor mobiele apparaten

Apps Framework V2

Met ingang van 1 maart, worden updates voor v1-apps niet meer geaccepteerd. Alle nieuwe bijdragen moeten voor framework v2 zijn. Dit nieuwe framework blijft in ontwikkeling en blijft uw team support bieden om u een betere ervaring te geven. Bestaande v1-apps blijven als vanouds werken.

Migreren naar Apps Framework V2

Zendesk Guide iconGuide

Zet uw kennis in

Een slimme kennisbank voor een betere zelfservice en productievere agenten.

Answer Bot voor webformulieren

Answer Bot wordt alleen maar slimmer.

Wij voegen een functie aan webformulieren van Answer Bot toe waardoor er minder tickets hoeven te worden gemaakt. Dankzij zelflerende systemen stelt Answer Bot nuttige artikelen voor nadat een klant een supportaanvraag heeft ingediend. Klanten zien onmiddellijk de voorgestelde artikelen wanneer ze die nodig hebben.

We willen niet opscheppen, maar klanten in het Early Access Program behaalden een zelfservice-oplossingspercentage van meer dan 18%.*

Meer informatie over Answer Bot voor webformulieren

*De groep klanten die werd gevraagd dit percentage te berekenen, was beperkt tot EAP-klanten, waarbij meer dan 10 oplossingen met Answer Bot werden gerealiseerd

Answer Bot in nieuwe talen

¡Hola! Of Ola! Answer Bot is nu meertalig.

De vriendelijke bot heeft de afgelopen maanden enkele nieuwe talen geleerd. De functie is nu vloeiend in het Spaans en Portugees.

Meer informatie over Answer Bot in nieuwe talen

Team Publishing Beta

Haal het beste uit uw Guide-ervaring door publicatie- en goedkeuringsworkflows toe te voegen, zodat grote teams gemakkelijker kunnen samenwerken aan inhoud. Met Team Publishing kunnen beheerders van inhoud updates van artikelen delegeren aan andere teamleden, hun wijzigingen beoordelen en inhoud op een proeflocatie neerzetten voordat het live wordt gepubliceerd.

Meer informatie over Team Publishing

SportsBet-logo

“Met Answer Bot konden wij gebruikmaken van een krachtig zelflerend systeem zonder dat wij veel tijd of middelen hoefden te besteden aan ontwikkeling en implementatie.”

– Chris Nicolson, Technology & Project Delivery Lead, SportsBet

Zendesk Chat iconChat

Ga het gesprek aan

Live chatsoftware waarmee u snel in realtime reageert op klanten.

Dynamische inhoud voor snelkoppelingen

Met de app Dynamic Content for Shortcuts kunt u één snelkoppeling maken, die in alle talen wordt vertaald waarin u support verleent. Wanneer een klant een chatbericht stuurt, detecteert de app de taal en wordt er automatisch een snelkoppeling naar de vertaling verzonden.

Dat is dus best wel très bon of sehr toll.

Meer informatie over Dynamic Content for Shortcuts

Deezer-logo

“Dynamische inhoud, met macro's en snelkoppelingen, is handig wanneer u nieuwe of tijdelijke agenten traint. De introductieperiode wordt er stukken beter van en wij hebben gezien dat hun productiviteit veel sneller stijgt.”

– Neil Banks, CS Communication, Policy & Reporting Manager bij Deezer

De app Shopify voor Chat

Integreer uw Shopify-gegevens in Chat en geef klanten een betere ervaring. Met de app Shopify krijgt u in Zendesk Chat toegang tot relevante klantgegevens, zoals ordergegevens, facturering en verzending. Zo hoeven agenten niet meer zo vaak van context te wisselen, waardoor hun productiviteit hoger is en klanten tevredener en uiteindelijk waardevoller voor uw bedrijf zijn.

Meer informatie over de app Shopify voor Zendesk Chat

Offlineformulieren voor messagingkanalen

Sta klaar voor uw klanten, waar en wanneer ze ook hulp nodig hebben, met het offlineformulier van Chat. Zelfs als uw bedrijf niet 24 uur per dag live aanwezig is om te chatten, kunnen klanten vragen indienen via het offlineformulier of het gesprek vervolgen op een messagingkanaal zoals Facebook Messenger of Twitter-privéberichten.

Meer informatie over Offlineformulieren voor messagingkanalen

Statusmetingen van agenten

Het is zaak de beschikbaarheid van uw agenten te volgen wanneer uw team groeit om steeds de beste service aan uw klanten te kunnen geven. Met de nieuwste uitbreiding van Chat Analytics kunt u de status van agenten meten, zelfs per teamlid. Zo krijgt u beter inzicht in wat wel en niet werkt in uw team.

Meer informatie over Statusmetingen van agenten

Zendesk Message: beschikbaar voor alle Zendesk Chat-klanten

Met Zendesk Message kunnen uw agenten chatten met klanten op hun favoriete messaging-app, zoals Facebook Messenger, Twitter-privéberichten en Line. Met de start van Message als kernonderdeel van Chat, maken wij Message gratis voor alle betalende Chat-klanten.

Meer informatie over Zendesk Message

Agentanalyse in Message

Zie hoe uw agenten presteren op alle sociale messagingkanalen met Agentanalyse voor Zendesk Message.

Meer informatie over Agentanalyse in Message

Bètaversie van Verbergen

Klanten of agenten kunnen creditcardnummers tijdens een chatgesprek te zien krijgen, zelfs als dat niet zou moeten. Met de bètafunctie Verbergen worden creditcardnummers uit veiligheidsoverwegingen in actieve chatgesprekken en de chatgeschiedenis verborgen.

Meer informatie over de bètafunctie Verbergen

iOS-app opnieuw ontworpen

Krijg vroegtijdig toegang tot de geheel nieuw ontworpen iPhone- en iPad-app. Wees een van de eerste klanten om de nieuwste versie van de iOS-app te downloaden, waarin de meeste functionaliteit voorkomt die ook in de update voor de Android-app is uitgebracht.

Meer informatie over de nieuwe iOS-app

Zendesk Talk iconTalk

Een telefoontje,
wel zo gemakkelijk

Callcenteroplossing voor persoonlijkere, productievere telefonische supportgesprekken.

Dashboard-API

De Talk Dashboard-API biedt flexibiliteit om aangepaste dashboards en prikborden te maken die uw team nodig heeft om uw callcenter te beheren.

Meer informatie over Dashboard-API

Bètaversie van Oproep blokkeren

De mogelijkheid om inkomende oproepen te blokkeren is de nieuwste functie die is toegevoegd aan Talk Advanced. Met deze functie kunt u specifieke nummers of bepaalde nummerpatronen blokkeren die u als ongewenst of frauduleus hebt gemarkeerd.

Meer informatie over de bètaversie van Oproep blokkeren

Bètaversie van Vergaderoproepen

Agenten kunnen een beller doorverbinden met of toevoegen aan een actief gesprek met klanten.

Meer informatie over de bètaversie van Vergaderoproepen

Een oproep aanvragen vanuit de bètaversie van Web Widget

Voeg spraak als communicatiekanaal voor uw klantenservice toe aan Web Widget. Met de functie Terugbellen aanvragen bepaalt u wanneer en waar u telefonische support biedt aan uw klanten die uw website bezoeken.

Meer informatie over de bètaversie van Terugbellen aanvragen vanuit Web Widget

Outbound is de nieuwste telg in de familie van Zendesk-producten. Met Outbound hebt u de middelen in handen om proactief contact met klanten te hebben, om ze doelgericht berichten te sturen en support te bieden nog voordat zij om hulp vragen.

Help uw bedrijf contact te maken op een manier die de ervaring van de klant verbetert.

Outbound ontdekken