Wat is er nieuw?

Het is een cruciale periode voor bedrijven die met AI aan de slag willen gaan. Lees over onze nieuwe releases, kijk productdemo's en maak kennis met de visie van Zendesk voor het ontgrendelen van intelligente CX in je bedrijf.

Alleen beschikbaar in het Engels.

AI-gedreven gesprekservaringen

Dankzij gesprekservaringen kun je transacties gebruiken om op een persoonlijke, soepele en zinvolle manier sterkere relaties op te bouwen.

Vooraf getrainde bots

Verwerk grote aantallen aanvragen met voorgetrainde bots voor berichten en e-mail. Deze bots classificeren aanvragen van klanten op basis van het doel om zo de nauwkeurigheid van het antwoord te vergroten. Daarnaast taggen ze tickets met het doel van de klant zodat agents problemen sneller kunnen oplossen.

Bekijk een demo van voorgetrainde bots

Een bot testen

Test bots vóór implementatie om er zeker van te zijn dat ze perfect werken. Je kunt de kwaliteit van je bots nu tijdens de bouwfase aanzienlijk verbeteren.

Meer informatie over het testen van bots

Beperkt toegankelijke Helpcenter-artikelen

Beperkt toegankelijke Helpcenter-artikelen kunnen in flows worden gebruikt om veelvoorkomende vragen te beantwoorden. Dit betekent dat bots kunnen worden gebruikt om werknemers of geauthenticeerde klanten een verbeterde ervaring te bieden.

Meer informatie over beperkt toegankelijke Helpcenter-artikelen

Voice API

Een hyperlink of aangepaste knop kan overal op een website worden toegevoegd, zodat bezoekers via de messaging Web Widget onmiddellijk een gesprek kunnen starten. Voor agents zien deze gesprekken eruit als gewone telefoongesprekken in Zendesk Agent Workspace.

Meer informatie over Voice API

HIPAA-conforme messaging

Alle Amerikaanse gezondheidszorgorganisaties die een HIPAA-conforme omgeving nodig hebben, kunnen nu Zendesk-messaging gebruiken om met hun klanten in gesprek te gaan. Dit geldt ook voor Sunshine Conversations.

Meer informatie over HIPAA-conforme messaging

Ontdek wat er nog meer nieuw is

Ontdek wat er dit kwartaal nog meer voor updates aankomen:

Bekijk demo's en lees de release notes

Krijg vroeg toegang tot nieuwe functies door deel te nemen aan een bèta:

Meer informatie

Sticker: All New!

Intelligente activiteiten op schaal

Geef je supportteams de beste tools voor het bieden van uitmuntende klantervaringen op schaal.

Geavanceerde AI

AI in de Workspace voor agents helpt doel, sentiment en taal van een gesprek weer te geven. Agents krijgen hierdoor relevante context, zodat ze snel tickets kunnen oplossen.

Bekijk een demo over geavanceerde AI

Vaardigheden op het gebied van omnichannel-routering

Administrators kunnen nu rekening houden met de vaardigheden van een specifieke agent als ze taken willen toewijzen, bovenop de status, capaciteit en gespreksprioriteit van de agent.

Meer informatie over vaardigheden op het gebied van omnichannel-routering

Group SLAs

Group SLAs meten de Service Level Agreement (SLA) and Operational Level Agreement (OLA) van het ticket, ook wel de Internal SLA genoemd. Met Group SLAs krijg je meer transparantie. Het is een schaalbare oplossing die administrators en supervisors duidelijk inzicht geeft in hoe lang tickets bij bepaalde teams liggen.

Meer informatie over Group SLAs

Agentbeschikbaarheids-API's

API's om de beschikbaarheid van agents bij te houden, verbeteren de integratie met Zendesk-kanalen. Ze bieden ook nieuwe mogelijkheden bij de ontwikkeling van aangepaste controles, rapportages en routeringsflows, op basis van de realtime beschikbaarheid van agents op verschillende kanalen.

Meer informatie over agentbeschikbaarheids-API's

Appsnelkoppelingen

Dankzij appsnelkoppelingen kunnen agents hun meest gebruikte apps als pictogrammen in het Contextvenster zetten. Als een admin apps vastpint, zien alle agents ze, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn.

Meer informatie over appsnelkoppelingen

Semantic Search

Semantic Search maakt gebruik van geavanceerde machine learning en NLP om beter te begrijpen waar agents en klanten naar zoeken. Hierdoor wordt het gemakkelijker om het juiste artikel in de kennisbank te vinden.

Meer informatie over Semantic Search

Ontdek wat er nog meer nieuw is

Ontdek wat er dit kwartaal nog meer voor updates aankomen:

Bekijk demo's en lees de release notes

Krijg vroeg toegang tot nieuwe functies door deel te nemen aan een bèta:

Meer informatie

Sticker: Very New! Sticker: New!

Open en flexibel platform

Gebruik beheertools, extensies en integraties om elke klantervaring af te stemmen op je bedrijf.

Data exporter naar BI-tools

Produceer een gegevensexport door (een) dataset(s) op te geven in een vooraf gedefinieerde wekelijkse tijdperiode. Je krijgt een e-mail met zowel de exportinitialisatie als de voltooide export, en een link om .csv-bestanden te exporteren met een unieke privésleutel om die gegevens te kunnen versleutelen.

Bekijk een demo van de Data exporter naar BI-tools

Data importer

Dankzij de Data importer kunnen admins op een eenvoudige wijze zonder coderen grote hoeveelheden gegevens importeren in Zendesk zonder dat er ontwikkelaars en API's aan te pas komen.

Meer informatie over Data importer

Verbeteringen bekijken

De verbeterde rapportage-ervaring is gemakkelijk te starten en gemakkelijk in gebruik. Supervisors kunnen vanuit het dashboard een overzicht krijgen van een specifieke agent, inclusief capaciteit per kanaal en werkitems.

Meer informatie over verbeteringen ontdekken

Ontdek wat er nog meer nieuw is

Ontdek wat er dit kwartaal nog meer voor updates aankomen:

Bekijk demo's en lees de release notes

Krijg vroeg toegang tot nieuwe functies door deel te nemen aan een bèta:

Meer informatie

Sticker: Ultra New!

Vertrouwen en veiligheid

Houd je klantendata veilig, je bedrijf schaalbaar en je klanten betrokken.

Verbeteringen van de gegevenslocatie

Krijg de controle over waar gegevens worden opgeslagen, gehost en gereproduceerd. Het grootste deel van je gegevens valt al onder de verbintenis met de datahostinglocatie. We blijven aanvullende Zendesk-diensten toevoegen, zodat je gegevens in een bepaalde regio kunt hosten.

Meer informatie over verbeteringen van de gegevenslocatie

Machtigingen voor aangepaste rollen

Personen die geen admin zijn, kunnen nu de machtigingen van teamleden beheren. Dit betekent dat het aantal agents dat de status van admin nodig heeft, kan worden verlaagd, wat een veiligere Zendesk-omgeving oplevert.

Klik op ­‘Volgen’ voor actuele informatie over het beheer van teamlidmachtigingen

Guide-events auditlog

Dankzij een uitgebreid logboek van gebeurtenissen kunnen onze klanten bijhouden wie wat heeft gedaan en wanneer, zodat ze kunnen blijven voldoen aan zowel interne als industrienormen.

Meer informatie over guide-events in het auditlog

Opgeschorte tickets beheren

Agents hebben nu toegang tot opgeschorte tickets, ongeacht hun toegangsrechten voor groepstickets. Daarom hebben agents alleen toegang tot tickets die ze mogen zien en beheren, en eventueel opgeschorte tickets als ze hiervoor een machtiging hebben.

Klik op ­‘Volgen’ voor actuele informatie over machtigingen voor opgeschorte tickets

Ontdek wat er nog meer nieuw is

Ontdek wat er dit kwartaal nog meer voor updates aankomen:

Bekijk demo's en lees de release notes

Krijg vroeg toegang tot nieuwe functies door deel te nemen aan een bèta:

Meer informatie