Wat is er nieuw?

Bekijk de webinar 'Wat is er nieuw?' voor een volledig overzicht.

Zendesk Support iconSupport

Doe het goed

Een fraai en gebruiksvriendelijk systeem om supporttickets van klanten te volgen, prioriteiten toe te kennen en op te lossen.

Editor-apps

Stuur snelle, gepersonaliseerde reacties met Editor-apps, zoals Dropbox, Wistia en Giphy, die nu als apps worden weergegeven op de teksteditorwerkbalk.

Verbeteringen achter de schermen

Zendesk blijft meegroeien meegroeit met onze klanten en daarom investeren wij grootschalig in onze infrastructuur.

Hoewel klanten deze wijzigingen niet zien, merken zij ze wel wanneer wij migreren naar Amazon Web Services en een nóg grotere capaciteit en een hogere betrouwbaarheid kunnen bieden. Ook voeren wij architecturale wijzigingen door bij ons platform om de netwerkbelasting te verlagen terwijl wij meeschalen met de toegenomen hoeveelheid klantgegevens. En wij voegen nieuwe beveiligingsmaatregelen toe om verkeersproblemen beter te identificeren, en spam en misbruik beter te bestrijden.

Betere synchronisatie van gegevens voor Salesforce- en JIRA-integraties

Met verbeterde synchronisatie van bedrijfskritische apps zoals JIRA en Salesforce, kunnen klantensupport, sales en engineering efficiënter samenwerken om klanten betere service te verlenen.

Macro-administratie opschalen met macro's voor meerdere groepen

Deel macro's met meer dan één groep tegelijk met macro's voor meerdere groepen, waarmee u een betere ervaring hebt bij het beheren van grootschalige macro's.

Zie inkomende e-mails in volledige HTML-indeling

Zie inkomende e-mails precies zoals de klant die voor ogen had met opgemaakte inhoud in e-mails.

HTML-elementen zoals tekstopmaak, afbeeldingen en kleuren geven agenten de benodigde contextinfo in tickets.

Ticketformulieren in de Web Widget-SDK en de Support-SDK

Leg de benodigde klantgegevens vast in ticketformulieren in Web Widget, met de nieuwe flexibiliteit om alle aangepaste velden weer te geven.

Bouw ticketformulieren in contactformulieren die zich in apps bevinden. Dit doet u met de Support-SDK zodat er meer context van mobiele gebruikers wordt vastgelegd.

Zendesk Support-certificering voor administrators

Met veel genoegen kondigen wij de eerste Zendesk-certificering ooit aan.

Zendesk Support-certificering voor administrators is een officiële erkenning voor Zendesk Support-kennis en een garantie voor bedrijven dat hun beheerders weten hoe zij hun werk zo goed mogelijk moeten doen.

“Wij van Slack hebben een supportteam dat in de afgelopen 24 maanden 17x groter is geworden. Dankzij Zendesk-apps hebben wij onze tools probleemloos kunnen integreren, zodat wij onze groei konden bijbenen. De kant-en-klare integraties zorgen ervoor dat er bij klantinteracties meer contextinformatie beschikbaar is, zodat ons team Zendesk nooit hoeft te verlaten.”

– Ali Rayl, Head of Customer Support, Slack

Zendesk Guide iconGuide

De evolutie van Helpcenter

Een slimme kennisbank voor een betere zelfservice en productievere agenten.

Maak kennis met Guide

Maak kennis met Guide, de nieuwste telg in onze productfamilie. Guide begon ooit als een functie van Helpcenter, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een krachtige, slimme kennisbank die probleemloos met Zendesk Support samenwerkt.

Afgezien van gloednieuwe functies hebben wij verbeteringen doorgevoerd in de beheerdersinterface, waardoor deze intuïtiever is en u er gemakkelijker doorheen navigeert. Hieronder leest u er alles over.

Artikelgeschiedenis weergeven

Met Geschiedenisweergaveziet u hoe inhoud zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. U kunt elke wijziging zien die ooit in een kennisbank is aangebracht.

Geschiedenisweergave heeft ook filters. U kunt filters toepassen op afzonderlijke gebruikers, specifieke actietypen, en datum en artikelstatus.

Knowledge Capture-app (vroegtijdige toegang)

Met de Knowledge Capture-app zorgt u ervoor dat kennisbanken goed gevuld blijven met actuele artikelen.

Zet interacties met klanten om in verbeterde inhoud voor zelfserviceopties door nieuwe artikelen te maken, koppelingen naar artikelen op te nemen in tickets en inhoud te markeren met een vlag als de inhoud moet worden verbeterd. Dit kan allemaal rechtstreeks vanuit de Zendesk Support-interface voor agenten.

Automatische updates voor xml-sitemap

Zorg dat de inhoud van uw zelfservice prominent wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google. Guide werkt de xml-sitemap automatisch bij, zodat zoekmachines pagina's van Helpcenter kunnen vinden en indexeren.

Voeg zonder code Web Widget toe aan uw Helpcenter

Het is nu nóg gemakkelijker om Web Widget uit te proberen. Zet een schakelaar om bij de widgetinstellingen en Web Widget is live in uw Helpcenter. U hoeft geen code te kopiëren en plakken.

“Wij maken nu zes jaar gebruik van Zendesk en Helpcenter is echt onmisbaar voor ons supportteam en de gehele kennisbank van Brightidea. Wij beschikken over heel veel functionaliteit en voor zowel eindgebruikers als interne werknemers loopt alles heel soepel.”

– Ron Orlovetskiy, Customer Support Manager bij Brightidea

Zendesk Chat iconChat

Ga het gesprek aan

Software om live mee te chatten waarmee u snel in real-time contact maakt met klanten.

Real-time controle

Volg de actuele vraag naar chatgesprekken en wijs de juiste resources toe met Real-Time Monitor.

Bekijk belangrijke chatmetingen, waaronder de grootte van wachtrijen, wachttijden van klanten en tevredenheid over chatgesprekken - allemaal op één scherm.

"De nieuwe vormgeving van het Monitor-dashboard is van essentieel belang geweest voor onze teammanager, die de dagelijkse activiteiten in de gaten houdt van onze klantenservice. Naarmate wij onze activiteiten verder opschalen, wordt dit nog veel nuttiger."

- Tomas Yangbyn, Head of Customer Service bij Viaplay

Zendesk Talk iconTalk

Een telefoontje,
wel zo gemakkelijk

Callcenteroplossing in het Zendesk-ticketsysteem.

Terugbellen vanuit de wachtrij

Geef klanttevredenheid een impuls, maak een einde aan oproepen die worden verlaten en vang pieken in uw belvolume op zonder meer agenten aan te nemen.

Met Terugbellen vanuit wachtrij, kunnen bellers vragen teruggebeld te worden in plaats van dat zij in de wachtrij wachten. Zij behouden hun plaats in de wachtrij en agenten bellen terug zodra er agenten beschikbaar zijn.

Call Monitoring

Train agenten en garandeer de kwaliteit van gesprekken met Oproepen bewaken. Bekijk elk gesprek dat plaatsvindt in het nieuwe dashboard Live oproepen, luister mee met gesprekken van agenten en neem deel aan gesprekken wanneer agenten support nodig hebben of een gesprek willen escaleren.

“Wij willen altijd op de hoogte zijn van wat onze medewerkers doen en zeggen tegen onze leden en wat onze leden tegen onze medewerkers zeggen. Met Oproepen bewaken van Talk is het heel fijn dat wij aan gesprekken kunnen deelnemen, meeluisteren met wat er wordt gezegd en gewoon op de hoogte zijn van wat er gebeurt.”

– Caitlin Logan, Director of Customer Experience, FabFitFun

Zendesk Message iconMessage

Houd contact

Messagingsoftware voor klanten waarmee bedrijven hun klanten in hun favoriete messaging-apps bij hun bedrijf kunnen betrekken.

Registreer u voor het Early Access Program van Message.

Berichten analyseren

Berichten analyseren haalt informatie op uit messaging-apps zoals Facebook Messenger en directe berichten van Twitter. Krijg inzicht in hele gesprekken, de tijd tot de eerste reactie, reactietijden in zijn algemeen, de duur van chatgesprekken en klanttevredenheid.

Outbound en Zendesk Connect bundelen hun krachten

Met Outbound kunnen bedrijven relevante berichten automatiseren en bezorgen via het web, e-mail en mobiele kanalen, en beter de effectiviteit van berichten meten. Outbound en Zendesk Connect werken samen om de kwaliteit van interacties met klanten te verbeteren.


Outbound ontdekken

Lees meer over de samenwerking