Hallo Zendesk, wat is er nieuw?

Bekijk de webinar 'Wat is er nieuw' om meer te weten te komen.

Zendesk Support iconSupport

Voorheen bekend als Zendesk

Een fraai en gebruiksvriendelijk systeem om supporttickets van klanten te volgen, prioriteiten toe te kennen en op te lossen.

Privétickets maken

Klanten hoeven niet alle acties te kennen die u voor ze uitvoert. Met Privétickets kunnen agenten tickets delen waarin de geschiedenis is verborgen of ze kunnen het ticket nooit delen.

“De functie Privétickets in Support heeft ons supportproces aanzienlijk verbeterd. Doordat wij in stilte tickets kunnen maken, kunnen wij problemen volgen en oplossen zonder dat wij de klant hoeven te e-mailen of lastig te vallen. Klanten zijn vaak aangenaam verrast als wij op hun wensen vooruitlopen."

– Dan Ross, Support Operations Manager, Lightspeed HQ

Macro's voor opgemaakte inhoud

Maak macro's en bewerk deze met dezelfde functies als uw editor voor opgemaakte inhoud (WYSIWYG-editor).

Wanneer u opmerkingen in een macro maakt, is de editor voor opgemaakte inhoud beschikbaar waarmee u vet, cursief, opsommingstekens, hyperlinks en enkele andere opmaakopties kunt gebruiken. En als u nog meer context aan uw opmerkingen wilt toevoegen, kunt u bijlagen toevoegen, slepen en neerzetten, en het formaat van bijlagen wijzigen in de macro.

Voor deze functie moet de editor voor opgemaakte inhoud zijn ingeschakeld. Klik hier voor meer informatie over de editor en hoe u opmaak inschakelt.

Meer controle over Google Play-recensies

Wij hebben enkele wijzigingen aangebracht in onze Google Play-integratie. Het is nu mogelijk de taal van een recensie te detecteren, zodat u de recensie kunt escaleren naar een agent die support biedt in die taal. Ook is er nu meer controle mogelijk over welke recensies worden geëscaleerd, zoals recensies met een bepaalde sterrenclassificatie of een bepaalde lengte.

Meer informatie over de updates in Google Play-recensies.

"Voor apps is feedback van klanten in de vorm van recensies een belangrijk forum om naar te luisteren. Dankzij de Google Play-integratie van Zendesk zijn recensies van apps gesprekken en kansen geworden om onze klanten een geweldige ervaring te bieden".

– Jack Randall van Robinhood

Aanmelden via Microsoft Office 365

Als uw bedrijf gebruikmaakt van de diensten van Microsoft om werknemers zich te laten aanmelden, identificeren en verifiëren, hebben uw gebruikers geen wachtwoord meer nodig voor Zendesk Support. En door aanmelden bij Microsoft mogelijk te maken voor klanten, verlaagt u de drempel voor de registratie van gebruikers.

Meer informatie over aanmelden via Microsoft.

Een nieuw dashboard voor Zendesk API

We hebben de beheerervaring voor Zendesk API helemaal opnieuw ontworpen, zodat deze modern, transparant en veilig is. Met het nieuwe gedeelte genaamd Activiteit hebt u inzicht in het gebruik van de kern-API van Zendesk.

Meer informatie over de wijzigingen in API-beheer.

De macro's van Zendesk Support zijn ongelofelijk gemakkelijk te gebruiken en aan te passen. Wij weten hoe goed zij werken als een klant ons schrijft en meldt, ‘Het is zo fijn om iemand te spreken in plaats van tegen een robot te praten!'

– Joe Harrow, Director of Customer Service bij Groupon

Zendesk Help Center iconHelp Center

Een zelfservicelocatie met artikelen, interactieve forums en een community waardoor klanten zichzelf kunnen helpen.

De functie Automatische antwoorden biedt klanten relevante inhoud

Automatische antwoorden interpreteert de inhoud in tickets en stelt relevante Helpcenter-artikelen voor. En dankzij het efficiënte, zelflerende systeem wordt deze functie bij elk gebruik steeds slimmer.

Meer informatie over en registratie voor het bètaprogramma van Automatische antwoorden.

“Wij van Plex zijn heel benieuwd hoe wij Automatische antwoorden kunnen inzetten om onze klanten op een slimme manier van dienst te zien en de algehele ervaring te verbeteren."

– Scott Olechowski, Chief Product Officer bij Plex

Anoniem stemmen op artikelen toestaan

Verbeter uw inhoud door steeds feedback van eindgebruikers te verzamelen over de relevantie van uw artikelen. Dankzij Anoniem stemmen hoeven gebruikers zich niet aan te melden om te stemmen, zodat u sneller meer stemmen verzamelt.

Meer informatie over Anoniem stemmen.

Spam voorkomen met nieuwe bewerkingsfuncties

Wij hebben drie nieuwe bewerkingsfuncties toegevoegd aan Helpcenter. Als eerste kunt u meldingen ontvangen wanneer gebruikers nieuwe inhoud toevoegen. Met de nieuwe functie Woorden keuren kunt u inhoud filteren voordat de inhoud wordt gepubliceerd. En als laatst kunt u nu uw map met spam beheren en berichten doornemen dankzij verbeteringen in de workflow van spam.

Meer informatie over onze bewerkingsfuncties.

“Ik houd graag berichten die problemen kunnen opleveren tegen voordat ze in de community worden gepubliceerd. Met de nieuwe bewerkingsfuncties heb ik meer controle over de inhoud en kan ik voorkomen dat gebruikers met ongewenste inhoud te maken krijgen."

– Jessie Schutz, Zendesk Community Manager

Verwijderde Helpcenter-artikelen herstellen

Artikelen zijn een investering. Met de functie om Helpcenter-inhoud te herstellen, kunt u ervoor zorgen dat er geen inhoud per ongeluk kwijtraakt. Alle artikelen worden gearchiveerd en kunnen gemakkelijk worden teruggehaald en hersteld. U hebt dus volledige controle.

Meer informatie over de nieuwe hersteloptie.

“Ik zie de artikelen die per ongeluk zijn verwijderd nu staan in de lijst Gearchiveerd. Gelukkig! Deze functie wordt zeer gewaardeerd."

– Jim Berger van Treker

Meer Helpcenter-artikelen aanbieden in Web Widget

Wanneer u op zoek bent naar het ideale antwoord, zijn drie zoekresultaten mogelijk niet genoeg. Eindgebruikers kunnen nu tot 9 resultaten zien wanneer zij met Web Widget zoeken, zodat ze precies vinden wat ze zoeken.

Meer informatie over het bekijken van meer artikelen in Web Widget.

“Wanneer studenten de onderwerpregel voor een ticket invullen, krijgen zij zoeksuggesties en vinden ze het antwoord dat ze zochten in ons Helpcenter nog voordat ze toekomen aan het schrijven van een e-mail. Zelfservice werkt gewoon veel sneller voor ze."

– Brendon Walker, Manager, Online Engagement Services, Tafe NSW

Zendesk Chat iconChat

Voorheen bekend als Zopim

Live chatsoftware die een snelle, rechtstreekse lijn met de klant biedt.

Pas uw chatwidget aan met deze Web SDK

Met de Web SDK kunt u elk aspect van Zendesk Chat Widget wijzigen. Zet de widget vast aan de zijkant van uw website of voeg uw eigen logo's en branding toe om de widget te laten aansluiten op uw stijl.

Meer informatie over de Web SDK.

Zendesk Talk iconTalk

Voorheen bekend als Voice

Callcentersoftware die in Support is ingebouwd voor persoonlijkere en productievere telefonische supportgesprekken.

Klanten via Text-berichten support aanbieden

Sla de koetjes en kalfjes maar over. Met Text, een nieuwe functie in Talk, kunnen agenten reageren op inkomende sms-berichten, sms-waarschuwingen automatiseren en proactief berichten verzenden, allemaal vanuit het Zendesk Support-ticketsysteem.

Meer informatie over Text.

“Text is een absoluut onmisbaar onderdeel van onze supportstrategie. En met de reeks producten van Zendesk hebben wij al onze supportkanalen, waaronder e-mail, telefoon en tekstberichten, op één plaats bij elkaar.”

– Evan Aldrich, Head of Customer Support bij Favor


Bekijk onze webinar waarin Favor wordt aangehaald en ontdek hoe zij met Text de ervaring van hun klanten verbeteren.

Zendesk Message iconMessage

Messagingsoftware waarmee klanten gesprekken kunnen voeren in hun eigen favoriete messaging-app.

Twitter-privéberichten als kanaal toevoegen

U kunt Zendesk Message gebruiken om in een Twitter-privébericht te reageren op klanten. En met Snelle antwoorden en Welkomstbegroetingen kunt u betere support bieden via een combinatie van eenvoudige automatiseringen en praktische hulp.

Ingewikkelde vragen automatisch vanuit bots naar agenten doorsturen

Als een vraag te ingewikkeld wordt voor uw chatbot, kunt u de bot de vraag laten doorgeven aan een agent. Dit systeem van bot-naar-mens maakt uw agenten vrij zodat zij zich kunnen richten op de lastigste problemen van klanten, deze problemen kunnen oplossen en praktische support kunnen bieden.

"Met Zendesk Message en het gebruik van een chatbot, kunnen wij gesprekken met een hoge prioriteit naar onze agenten escaleren. Zo zorgen wij ervoor dat ons supportteam de ingewikkelde vragen kan afhandelen. En daar worden klanten blij van."

– Hernán Giraldo, VP of Customer Experience at Bark & Co

Zendesk Explore iconExplore

Wij introduceren een nieuwe analyseproduct waarmee u de gehele klantervaring kunt meten en begrijpen.

Wilt u meer controle over klantinzichten? Maak kennis met Explore.

Zendesk Connect iconConnect

De juiste connecties.

Connect is customer intelligence software die is gemaakt voor doelgerichte campagnes en proactieve betrokkenheid.