Wat is er nieuw?

Bekijk de webinar
'Wat is er nieuw?'
voor een volledig overzicht.


Zendesk Support iconSupport

Doe het goed

Een fraai en gebruiksvriendelijk systeem om supporttickets van klanten te volgen, prioriteiten toe te kennen en op te lossen.

Voorbeelden van macro's

Met de nieuwe voorbeeldfunctie kunnen agenten zien hoe hun macro's eruit zien voordat ze die op een ticket toepassen. De tijd ver vooruit? Ja, technisch gesproken wel.

Meer informatie over Voorbeelden van macro's

Revisiegeschiedenis van triggers

Wijzigingen bijhouden wanneer u bedrijfsregels bijwerkt kan een hele uitdaging zijn. Vooral als er meerdere beheerders zijn. 'Revisiegeschiedenis van triggers' is een oplossing die in de Support-workflow is ingebouwd, waarmee beheerders direct zien wie de wijziging heeft aangebracht, wanneer dat is gebeurd en precies wat er is gewijzigd.

Meer informatie over Revisiegeschiedenis van triggers

Bètaversie van API voor aangepaste bronnen

Deze functie is gloednieuw en momenteel als bèta verkrijgbaar. Hiermee kunt u heel eenvoudig alle assets opslaan, van IT-bronnen en productcatalogi voor uw supportteam tot het sterrenbeeldteken van uw klanten.

Meer informatie over de API voor aangepaste bronnen

Nog betere integraties

Updates voor onze Salesforce- en JIRA-apps voegen uitgebreide functies toe:

  • Met multi-organisatie in Salesforce Integration kunnen meerdere Salesforce-contactpersonen met hetzelfde e-mailadres maar een andere account nu aan één gebruiker uit meerdere organisaties worden gekoppeld in Zendesk Support.
  • De JIRA-app heeft nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid voor agentehn om met trefwoorden te zoeken en volledig configureerbare formulieren waarmee beheerders problemen kunnen aanmaken

Lees meer over verbeteringen voor multi-organisaties in Salesforce-integratie en JIRA-apps

Zendesk Guide iconGuide

Zet uw kennis in

Een slimme kennisbank voor een betere zelfservice en productievere agenten.

Knowledge Capture-app

Agenten kunnen inhoud in de kennisbank zoeken, delen en zelfs bewerken, zonder een ticket te verlaten.

Door kennis gaandeweg vast te leggen, breiden agenten uw inhoud voortdurend uit, en dat betekent dat er steeds meer handige zelfserviceartikelen voor uw klanten zijn.

Meer informatie over de Knowledge Capture-app.

Installeer de Knowledge Capture-app.

Revisiegeschiedenis

Met deze nieuwe functie kunt u gemakkelijk zien welke bewerkingen er hebben plaatsgevonden en wie ze heeft aangebracht. En u kunt artikelen zonder zorgen bijwerken, omdat vorige versies van de artikelen in minder dan geen tijd kunnen worden hersteld. Sterker nog, u hebt volledig inzicht in de ontwikkeling van uw kennisbank.

Meer informatie over Revisiegeschiedenis.

“Voorheen moesten agenten onze bestaande artikelen doorzoeken om te bepalen of er een was die ze konden gebruiken of dat ze een nieuw artikel moesten maken. Nu wij de Knowledge Capture-app van Zendesk hebben geïnstalleerd, hebben wij de productiviteit van agenten en de kwaliteit van artikelen kunnen verbeteren doordat wij het proces dat eerder handmatig plaatsvond en inefficiënt was, hebben geautomatiseerd.”

– David Vauthrin, mede-oprichter en CMO bij FINALCAD

Zendesk Chat iconChat

Ga het gesprek aan

Software om live mee te chatten waarmee u snel in real-time contact maakt met klanten.

De widget Wachtrij-updates

Geef klanten real-time meldingen over hun plaats in de chatwachtrij. Het beheren van verwachtingen zorgt voor productievere gesprekken, die op hun beurt bijdragen aan inzet van het juiste aantal agenten tijdens piekperioden.

Meer informatie over Wachtrij-updates

Emoji's voor Chat

Geef uw Chat-gesprekken een persoonlijk tintje door de juiste emoji's toe te voegen. 🔥💯

Meer informatie over Emoji's voor Chat.

Zendesk Talk iconTalk

Een telefoontje,
wel zo gemakkelijk

Callcenteroplossing die is ingesloten in het Zendesk Support-ticketsysteem

Talk Enterprise: begeleidingsprogramma tijdens lancering

Kies voor een vliegende start met praktische support van Zendesk-deskundigen. Wij helpen u bij het definiëren van bedrijfsdoelen, optimaliseren van uw netwerkomgeving, configureren van Talk en evalueren van functies voor supervisors, zodat uw team succesvol van start gaat.

Lees meer over Talk Enterprise

Talk Enterprise: maandelijkse diagnose

Een diepgaande prestatieanalyse met advies van experts om teams te helpen bij het oplossen van problemen en optimaliseren van uw systemen. Deze aanpak bestaat uit het volgende:

  • Diagnostische rapporten met informatie over de prestaties van Talk, op basis waarvan actie kan worden ondernomen, zoals verbindingsfouten, verbroken verbindingen en netwerkproblemen
  • Een maandelijks gesprek met een deskundige van Zendesk Talk om deze rapporten uitvoerig te bespreken, vragen te beantwoorden en suggesties voor verbeteringen van het systeem te krijgen

Meer informatie over maandelijkse diagnose

Talk Enterprise: SLA-gebruik

U hoeft er niet aan te twijfelen. Wij zetten ons in voor een SLA-uptime van 99,5% en compenseren u met krediet mocht er sprake zijn van uitval als gevolg van een fout van onze serviceprovider.

Meer informatie over SLA-gebruik

Talk Enterprise: failover on-demand

Uitval op een bepaalde locatie die gevolgen heeft voor uw Talk-verbindingen? Geen probleem. Met failover on-demand worden oproepen naar een ander nummer gerouteerd, zodat uw team zonder onderbreking telefonische support kan blijven geven.

Meer informatie over failover on-demand

Textback van IVR

Met Textback kunt u bellers nu de optie geven om tekstberichten te verzenden in plaats van te wachten tot er een agent beschikbaar is. Textback is eenvoudig te gebruiken en binnenkort net zo populair als ondersteuning voor sms-berichten. Textback is voortgekomen uit een evenement die de kern vormt van wat wij doen: onze jaarlijkse hackathon, de Zendevian Cup.

Meer informatie over Textback

Voicemail configureren

Meer flexibiliteit is altijd goed. Met deze functie kunt u kiezen wanneer u voicemail wilt aanbieden (bijvoorbeeld tijdens kantooruren of buiten kantooruren) en welke begroeting u wilt afspelen.

Meer informatie over Voicemail configureren.

Outbound en Zendesk Connect bundelen hun krachten

Met Outbound kunnen bedrijven relevante berichten automatiseren en bezorgen via het web, e-mail en mobiele kanalen, en beter de effectiviteit van berichten meten. Outbound en Zendesk Connect werken samen om de kwaliteit van interacties met klanten te verbeteren.


Outbound ontdekken

Lees meer over de samenwerking