Overslaan naar belangrijkste inhoud

Voorheen Smooch.io

Sunshine Conversations

Het messagingplatform voor innovatieve gesprekservaringen. Ontwerp rijke interacties op maat om winst te genereren en klanten tijdens hun gehele customer journey te boeien.

Bouw dynamische ervaringen

Bied klanten gepersonaliseerde ervaringen tijdens hun hele levenscyclus dankzij geavanceerde extensies en aangepaste interacties.

Verbind je systemen

Integreer Sunshine Conversations met je bedrijfssystemen, zodat agents en klanten direct de juiste informatie krijgen.

Versnel je time-to-value

Sunshine Conversations wordt aangedreven door een uniforme API die toegang geeft tot al je kanalen. Zo hoef je de API maar één keer op te bouwen en kun je deze daarna overal inzetten.

Boeiende klantervaringen

Bied geavanceerde gesprekservaringen

Met Sunshine Conversations kun je de klantervaring naar een hoger niveau tillen. Treed proactief in contact met klanten. Gebruik bots van derden voor automatisering. En ontwerp ervaringen op maat waarmee klanten producten kunnen bekijken, reserveringen kunnen maken en tijdens het gesprek kunnen betalen.

Bekijk use cases

Klantendata binnen handbereik

Breng alle systemen op één lijn

Koppel data tussen al je systemen, zoals je CRM, bestelmanagementsysteem, voorraaddatabase en meer. Optimaliseer de productiviteit van je agents en geef klanten de mogelijkheid zelf actie te ondernemen.

Naar overzicht van integraties
Shopifyslackstripesnapcall

Blijvende flexibiliteit

Implementeer met gemak

Versnel je time-to-market met één enkele API voor al je systemen die snel te installeren is.

Breid je service uit

Denk groter dan je klantenservice

Blijf op elk punt van de customer journey in contact met de klant, niet alleen wanneer je serviceverzoeken ontvangt. Gebruik Sunshine Conversations om je sales te stimuleren, je interne helpdesks te ondersteunen, leveranciers te beheren en bestellingen te volgen.

Bekijk use cases

Een complete oplossing

Betere service, kant-en-klaar

Sunshine Conversations is een krachtige totaaloplossing. Omdat het geïntegreerd is met Zendesk, wordt elk gesprek automatisch vastgelegd. We zijn er trots op dat we al zes jaar op rij tot Gartner Magic Quadrant™️-leader zijn uitgeroepen, maar nog trotser op onze vertrouwde 
supportoplossing.

Ontdek Zendesk Service Suite

Hé, ontwikkelaars

Bekijk onze documentatie voor alle details.

Klantverhaal

Groupon + Sunshine Conversations

Groupon maakte gebruik van het Sunshine Conversations-platform om over te stappen van een sessie-gebaseerde oplossing naar een moderne, gespreksgerichte aanpak. Dit leidde tot een hogere klantenbinding, een betere CSAT en 10% stijging van het oplossingspercentage.

Groupon + Sunshine Conversations

“We zagen een algemene verbetering in de ervaring voor zowel klanten als agents dankzij het berichtenplatform. Ons oplossingspercentage steeg met 10 procent, terwijl onze klantenservice-agents er minder werk aan hadden.”

Sonja Carter

Senior Director of Engineering, Groupon

Meer informatie

11 %

Verbetering van CSAT

10 %

Verhoogd oplossingspercentage

3,8

Toename van het aantal afgehandelde gesprekken per uur

Prijzen

Eenvoudige, flexibele prijzen

Sunshine Conversations is beschikbaar als een zelfstandige oplossing of als een add-on voor de Zendesk Service Suite. Probeer het gratis uit; kies later welk pakket je wilt. Geen creditcard vereist.

Prijzen bekijken

Doe méér met messaging