Voorheen Smooch.io

Sunshine Conversations

Het messagingplatform voor innovatieve gesprekservaringen. Ontwerp rijke interacties op maat om winst te genereren en klanten tijdens hun gehele customer journey te boeien.

Bouw dynamische ervaringen

Integreer geavanceerde extensies en aangepaste interacties om iedereen individuele ondersteuning te bieden.

Verbind je systemen

Integreer Sunshine Conversations met je bedrijfssystemen, zodat agents en klanten direct de juiste informatie krijgen.

Ga voorbij klantenservice

Verhoog je omzet en verlaag de operationele kosten door je sales-, marketing- en IT-afdelingen te ondersteunen met uitgebreide messaging.

Boeiende klantervaringen

Interactieve service, afgestemd op jouw bedrijf

Maak meer van je messaging dan eenvoudige gesprekken. Voeg aangepaste AI-chatbots en interactieve apps toe, zoals stoelkeuzemenu's of in-message afrekenmogelijkheden. Zo blijf je de behoeften van je klanten een stap voor.

Data en integraties

Breng alle systemen op één lijn

Koppel data van en naar al je systemen, zoals je CRM, bestelmanagementsysteem en voorraaddatabase. Optimaliseer de productiviteit van je agents en stel klanten in staat zelf actie te ondernemen. Je kunt onze partnerintegraties gebruiken of je eigen applicaties verbinden.

Naar overzicht van integraties

Logo: Shopify
Logo: slack
Logo: stripe
Logo: snapcall

Breid je service uit

Denk groter dan je klantenservice

Blijf op elk punt van de customer journey in contact met de klant, niet alleen wanneer je serviceverzoeken ontvangt. Gebruik Sunshine Conversations om je sales te stimuleren, je interne helpdesks te ondersteunen, leveranciers te beheren en bestellingen te volgen.

Bekijk use cases

Een complete oplossing

Betere service, kant-en-klaar

Sunshine Conversations is een krachtige totaaloplossing. Omdat het geïntegreerd is met Zendesk, wordt elk gesprek automatisch vastgelegd. We zijn er trots op dat we al zes jaar op rij tot Gartner Magic Quadrant™️-leader zijn uitgeroepen, maar nog trotser op onze vertrouwde 
supportoplossing.

Ontdek Zendesk Service Suite

Hé, ontwikkelaars

Bekijk onze documentatie voor alle details.

Klantverhaal

Smiles + Sunshine Conversations

Smiles schaalt en stimuleert zijn loyaliteitsprogramma door agents in staat te stellen te reageren op omnichannel verzoeken met Sunshine Conversations en de Zendesk Service Suite. Hun nieuwe messagingplatform authenticeert gebruikers, zet chatbots in om vragen te beantwoorden en integreert met hun reissysteem.

“Naarmate de verhuizing van telefonische support naar digitale servicekanalen (zoals chat en WhatsApp) toeneemt, is het ons doel om Zendesk verder uit te breiden in ons gehele callcenter.”

Ravel Lage

Head of Products, Customer Service and Quality bij Smiles

Meer informatie
10 keer

Facebook Messenger productiviteitsboost

-35 %

aantal oproepen na invoering messaging

79 %

van verzoeken opgelost via selfservice

Prijzen

Eenvoudige, flexibele prijzen

Sunshine Conversations is beschikbaar als een zelfstandige oplossing of als een add-on voor de Zendesk Service Suite. Probeer het gratis uit; kies later welk pakket je wilt. Geen creditcard vereist.

Prijzen bekijken

Gartner, Magic Quadrant voor het CRM Customer Engagement Center, Nadine LeBlanc, Jim Davies, Varun Agarwal, 15 juni 2021.
Als Leider in het Magic Quadrant voor het CRM Customer Engagement Center 2016 - 2021.
Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die genoemd worden in zijn onderzoekspublicaties, en adviseert technologiegebruikers niet aan om alleen leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere vormen van erkenning. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van Gartners onderzoeks- en adviesorganisatie en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner is niet verantwoordelijk, uitdrukkelijk of stilzwijgend, voor de resultaten van dit onderzoek, ook niet met betrekking tot commerciële bruikbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. Gartner en Magic Quadrant zijn geregistreerde handelsmerken en dienstmerken van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en internationaal, en worden hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.