Op e-mail gebaseerd ticketsysteem

Een goed geïmplementeerd e-mail ticketsysteem helpt je om supportverzoeken (ook wel bekend als tickets) te verzamelen, organiseren en beheren via e-mail en andere kanalen.

Schep orde in je e-mailchaos

Laten we eerlijk zijn. Je hebt het drukker dan ooit en vaak raken e-mails verloren tijdens een chaotische werkdag. En soms bevat die zoekgeraakte e-mail toevallig een dringende aanvraag.Nu heb je te maken met een noodgeval en mogelijk een ontevreden klant. Op dergelijke momenten biedt hetop e-mail gebaseerde ticketsysteem van Zendesk uitkomst.

Een efficiëntere aanpak

Zendesk is een eenvoudig op e-mail gebaseerd ticketsysteem voor het opvolgen, prioriteren en oplossen van supporttickets. Wij zetten alle klantgegevens op één plek, zodat de communicatie tussen jou en je klanten efficiënt, relevant en persoonlijk is. Zo raak je nooit informatie kwijt en zorg je voor een georganiseerde ticketworkflow.

Zendesk Support's ticketing system example

Best practices voor op e-mail gebaseerde ticketsystemen

Bereidje agents voor op succes:

  • Begin met onze ingebouwde best practices en pas ze aan elke workflow aan, of ze nu eenvoudig of zeer complex zijn.

  • Maak en deel macro’s om snel te reageren met een standaardrespons en een reeks acties op veelvoorkomende aanvragen.

  • Dankzij aangepaste weergaven kunnen agents hun wachtrij sorteren op ticketstatus, toegewezen agent, groep of andere voorwaarden.

  • Coördineer de inspanningen van je team met geplande kantooruren, tijdregistratie en SLA’s die tot op de minuut worden gemeten, zodat je niets mist.

En er is nog zoveel meer. Begin je gratis proefperiode en profiteer van alle functies die  de e-mail ticketing software van Zendesk aanbiedt.