Artikel

Het Forrester TEI Report onderzocht de ROI van Zendesk

Gepubliceerd 10 januari 2017
Laatst gewijzigd 19 juni 2020

Upgrades, upgrades, upgrades. Iedereen doet het; steeds upgraden. Wordt het niet eens tijd om uzelf te vragen 'Moet mijn bedrijf zijn systemen ook niet upgraden?'. Er is altijd wel een nieuwere versie of betere software ergens van beschikbaar. Hoewel het implementeren van nieuwe en betere systemen de schaal van uw bedrijf kan vergroten en geld kan besparen, is het belangrijk te weten of de nieuwe software het waard is om op over te stappen.

Zendesk heeft Forrester Consulting onlangs opdracht gegeven onderzoek uit te voeren naar de financiële gevolgen van Zendesk op organisaties. Forrester heeft dit bij vijf klanten onderzocht en een financiële analyse uitgevoerd. In dit onderzoek laat Forrester de voordelen en kosten zien van de familie met Zendesk-klantenserviceproducten. De analyse toont een voordeel aan van meer dan $3,8 miljoen.

De voordelen wogen in de volgende gebieden op tegen de kosten:

Hogere productiviteit van uw agenten
Organisaties hebben jaarlijks een verbetering van 15 seconden gemeld in de gemiddelde lengte van gesprekken.

Interacties met klanten voorkómen
Zelfservice maakt nu voor 20% deel uit van alle interacties.

Betere agentervaring en beter behoud van agenten
Klanten meldden een afname in de bezetting van agenten van meer dan 15%.

Geen onderhoudskosten meer van het vorige platform
Er waren geen consultants meer nodig om ons vorige agentenplatform te ondersteunen, waardoor gemiddeld $ 150.000 per jaar werd bespaard.

Is Zendesk de juiste oplossing voor u? Lees meer informatie over het potentiële rendement van de implementatie van de unieke reeks Zendesk-producten in The Total Economic ImpactTM of Zendesk - een in mei 2017 door Forrester Consulting uitgevoerd onderzoek in opdracht van Zendesk.