Overslaan naar belangrijkste inhoud

Zendesk en Freshdesk

Maak de juiste keuze

Freshdesk is geweldig als basis. Maar als je je bedrijf wilt laten groeien, heb je een oplossing nodig waar je op kunt rekenen, zowel nu als in de toekomst. Zendesk is een robuuste, betrouwbare en schaalbare oplossing ondersteund door experts, is gemaakt voor succes op de lange termijn en levert de beste return-on-investment.

Meer informatie

Gemaakt voor de lange termijn

Zendesk biedt mogelijkheden die verder gaan dan alleen ticketing: het biedt de complete CX-oplossing die merken nodig hebben om een betrouwbare, unieke klantervaring op schaal te bieden.

Experts in CX

Als vertrouwde adviseur in de markt bieden we onze klanten de expertise en best practices die ze nodig hebben om hun CX continu te verbeteren.

De beste ROI

Zendesk is ontworpen om alle uitdagingen waar je bedrijf mee te maken krijgt, aan te pakken en levert op de lange termijn meer efficiëntie, waardoor je lagere supportkosten hebt.

Gemaakt voor de lange termijn

Begin met Zendesk en groei met ons mee

Product screen: True omnichannel CX
Product screen: Frictionless agent experience
Product screen: Reliable integrations
Product screen: Actionable data insights
Product screen: True omnichannel CX

Als innovatief platform dat ingebouwde messaging-functies aanbiedt, stelt Zendesk klanten in staat hun favoriete kanalen te kiezen en bedrijven een consistente ervaring te bieden via al deze kanalen.

Product screen: Frictionless agent experience
Product screen: Reliable integrations
Product screen: Actionable data insights
Logo: Azimo

Eén platform voor elke actie

“Doordat we alle communicatiekanalen op één platform te hebben, hoeven we niet meer tussen verschillende platforms te schakelen. [Met Zendesk] hebben we meer controle over onze klantgegevens en daardoor ook de klantervaring.”

Kevin Miodek

Hoofd Klantenservice en Operations bij Azimo

Meer informatie

21 pt.

Toename in NPS

>9.0

Trustpilot-score

Logo: Thinkific

Dalende oplossingstijden dalen, stijgende CSAT

“De eerste dag dat we Zendesk in gebruik namen, zei onze snelste agent (die normaal twee keer zoveel tickets afhandelt als de rest), meteen dat ze nu nog sneller kon werken. De workflows en gebruikersinterface van Zendesk zijn gemaakt voor efficiëntie.”

Veronica Howes

Hoofd Klanttevredenheid bij Thinkific

Meer informatie

96%

Tickets beantwoord in < 8 uur

91,7%

klanttevredenheid

Experts in CX

Vertrouw op de marktleiders in klantenservice

We staan achter je. Zendesk biedt je digitale of persoonlijke hand om je bedrijf soepel te laten lopen, van community mindshares en on-demand trainingen tot relatieprogramma's voor leidinggevenden en lokale supportteams.

De beste ROI

Haal het meeste uit je budget

Je krijgt waar je voor betaalt. Daarom is het een aanzienlijk risico om een goedkopere oplossing te kiezen die niet meegroeit met je bedrijf. Zendesk levert efficiëntie die je later geld zal besparen. Of het nu gaat om agentproductiviteit en productinzichten of klanttevredenheid en -loyaliteit, investeren in Zendesk biedt een betere levenslange waarde voor zowel je bedrijf als je klanten.

Meer informatie

Maar neem het niet van ons aan

Dit zeggen merken die zijn overgestapt

Showpo
Printful
Thinkific
Monese
Showpo
“De dagelijkse uitdagingen waar we voor stonden met de nieuwe gebruikersinterface [van Freshdesk] maakten het heel duidelijk dat we een ander platform moesten proberen. De apps [van Freshdesk] werkten niet zoals verwacht en ons productteam kreeg niet de ondersteuning die ze nodig hadden om problemen op te lossen.”

Katerina Graham

Klantenservice

Meer informatie
Logo: Zendesk

Evaluatieversie

Stel in twee minuten je proefperiode in en probeer Zendesk uit.