Product example

Geef klantbetrokkenheid een impuls met uitgaande berichten

Met de Sunshine Conversations Notification API kun je zakelijke berichten verzenden via WhatsApp en sms om op grotere schaal betere klantervaringen te leveren. Met een gestroomlijnde API die weinig technologie vergt, is het nu gemakkelijker dan ooit om talloze klanten met gepersonaliseerde berichten te bereiken.

Messaging pillar

Bouw klantentrouw op

De beste klantrelaties zijn wederzijds. Betrek je klanten bij je bedrijf door als eerste contact met ze op te nemen met gepersonaliseerde berichten. Bouw langdurige relaties op en geef klanttevredenheid een impuls door proactief berichten te verzenden tijdens het traject dat de klant aflegt.

Haal klanten terug

Houd gesprekken met klanten in leven die uit beeld zijn geraakt en mogelijk ontevreden zijn. Stuur gepersonaliseerde berichten en raak in gesprek via het kanaal waar de klant de voorkeur aan geeft.

Wees escalaties een stap voor

Laat klanten niet in het duister tasten. Houd ze op de hoogte van serviceproblemen wanneer die zich voordoen, zodat ze altijd over de nieuwste informatie beschikken. Voorkom dat kostbare supportkanalen zoals spraak, chat en e-mail vollopen door proactief berichten uit te sturen waar je klanten die het meest waarschijnlijk zullen zien.

Mogelijkheden

Het volledige pakket voor uitgaande berichten

Bied meer aan dan alleen support via tekst

Neem contact op met klanten via sms en WhatsApp dankzij opgemaakte berichtsjablonen. Standaard support voor alle berichttypen, waaronder multimedia.

Met behoud van contextinformatie

Met volledig contextuele support kun je uitgaande berichten omzetten in tweerichtingsgesprekken met berichtsjablonen. Zie de volledige context bij het beantwoorden van vragen, waaronder gebruikersprofiel en geschiedenis.

Raak nooit meer de draad kwijt

Volg de bezorgstatus van je berichten met meldingstriggers zodat je nooit meer de draad kwijtraakt als je contact met klanten onderhoudt. Volg de vortgang van uitgaande berichten met info over kanalen en apparaten die gebruikers gebruiken.

Verzend berichten op een efficiënte manier

Dankzij de gestroomlijnde bezorging van berichten, is het verzenden van proactieve berichten nog nooit zo eenvoudig geweest. Minimaliseer de technische belasting door uitgaande berichten met één enkele API-aanroep te verzenden.

Hands touching

Proactieve berichten, echte resultaten

Betrokkenheid van klanten naar een nieuwe hoogte

“De Notifications API was een echte gamechanger voor ons. Merken die ons hospitalityplatform gebruiken, waren binnen enkele weken in productie en zagen meteen omzet en ROI van proactieve berichten aan hun klanten.”

Andrew Pirret

VP Products bij Alliants

Wat wij u bieden

De Notification API is beschikbaar als add-on voor Sunshine Conversations Premium en Enterprise vanaf $ 500 per maand.

In alle Sunshine Conversations-plannen zijn 500 meldingen opgenomen met een maximum van 500 bij Starter-plannen.

In prijzen zijn geen kosten voor WhatsApp-plannen, pakketten of infrastructuurkosten opgenomen. In prijzen zijn geen aanvullende WhatsApp-bezorgkosten voor berichten opgenomen. Deze worden afzonderlijk gefactureerd en tegen kostprijs doorgegeven door WhatsApp.

Meer informatie