Overslaan naar belangrijkste inhoud

Artikel 1 min read

Belangrijke opkomende technologieën voor de digitale werkplek

Een rapport van Gartner®

Werknemers zijn de kern van elk bedrijf. Hun welzijn en betrokkenheid bij het werk bepaalt hoe succesvol een organisatie zal zijn in het bereiken van haar doelstellingen.

Om in deze digital-first wereld van de pandemie te kunnen blijven concurreren, moeten de technologische mogelijkheden van je bedrijf voldoen aan de behoeften van je werknemers.

Een nieuw rapport van Gartner, Important Emerging Technologies for the Digital Workplace (Belangrijke opkomende technologieën voor de digitale werkplek), beschrijft de technologieën en strategische acties die organisaties moeten implementeren om zich voor te bereiden op en te slagen in de nieuwe toekomst van werk.

Lees het rapport en ontdek:

  • Wat het betekent om "anywhere operations" te leveren
  • Hoe je je privacy en cyberbeveiliging kunt versterken
  • Hoe AI en hyperautomatisering de werknemerservaring transformeren

Gartner, Important Emerging Technologies for the Digital Workplace (Belangrijke opkomende technologieën voor de digitale werkplek), door Gene Phifer, David Cearley, gepubliceerd op 23 juli 2021. GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Download hier je gratis rapport

opkomende technologieën voor de digitale werkplek