Zendesk versus JIRA Service Desk

Ken je de uitdrukking appels met peren vergelijken?

Laatst gewijzigd 3 mei 2023

JIRA is een geweldige tool die productmanagers en ontwikkelteams gebruiken, maar JIRA is niet bedoeld om door middel van klantinteractie te zorgen voor omzetgroei en klantbehoud. Zendesk is een bekroonde oplossing die volledig aanpasbaar is en diepgaande inzichten oplevert. Het is een oplossing die je eindgebruikers graag gebruiken. Het belangrijkste is dat je met Zendesk makkelijk kunt schalen.

Een kort overzicht

“Als Zendesk succesvol kan schalen binnen de overheid, kun je succesvol zijn bij bedrijven van elke omvang.” — Dustin Laun, Contractor en Senior Advisor of Innovation and Technology bij de FCC

Een oplossing voor informatie

Dankzij Zendesk-producten zijn bedrijven betrouwbaarder, flexibeler en schaalbaarder, doordat ze de communicatie verbeteren en enorme hoeveelheden gegevens inzichtelijk maken. Bovendien werken onze producten samen om interacties om te zetten in duurzame relaties en dat op een betere manier dan de concurrentie zoals JIRA Service Desk, bijvoorbeeld.

  • Laat je klantenservice opvallen – verminder wrijving met een softwareoplossing die is ontworpen voor meer snelheid en efficiëntie – en zorg dat je team agenten een team van experts wordt.
  • Ga met intelligentie aan de slag – maak je rapporten op maat en krijg inzicht in de statistieken die ertoe doen: het welzijn van je klantenbestand en hoe dat je bedrijf beïnvloedt.
  • Groeien zonder groeipijnen – schalen gaat eenvoudig omdat onze technologie kant-en-klaar is, integreert met andere tools en kan worden uitgebreid, zodat het bij je bedrijf blijft passen.

Volgende stappen

Probeer geen vierkante pin in een rond gat te stoppen. Ga voor de juiste software oplossing voor de taak: Zendesk. Registreer je nu om het gratis te proberen.

Wil je hier meer over lezen?

Er is veel informatie over de opties voor klantenservice en ticketsoftware. Lees deze bronnen voor meer informatie over waarom gebruiker Zendesk kiezen boven JIRA Service Desk.