Overslaan naar belangrijkste inhoud

Wat is CRM-software voor grote bedrijven? Gids + beoordelingen.

CRM voor grote bedrijven helpt ondernemingen om vlotter en efficiënter te functioneren dan ooit.

Een gids voor de beste CRM-software voor grote bedrijven

Laatst gewijzigd 11 mei 2023

Customer relationship management (CRM) is een krachtig softwareplatform dat bedrijven gebruiken om hun winst te verhogen en hun productiviteit te verbeteren. Met de vele salestools die CRM biedt, kunnen bedrijven duurzame groei realiseren en tegelijkertijd zorgen voor een naadloze customer journey. Maar als het aankomt op de aanschaf van een softwareplatform voor je bedrijf, kan de enorme hoeveelheid opties al snel voor verwarring zorgen.

In deze gids leggen we haarfijn uit wat CRM voor grote bedrijven inhoudt en wat het onderscheidt van standaard CRM-software. We bespreken ook enkele van de beste oplossingen voor klantrelatiebeheer die momenteel op de markt zijn voor grote bedrijven. Vervolgens stellen we een aanpak voor om de beste oplossing voor jouw bedrijf te kiezen.

Wat is CRM voor grote bedrijven?

CRM voor grote bedrijven is software voor klantrelatiebeheer voor grote bedrijven met diverse afdelingen of een complex CRM-proces. Het is gemaakt om bedrijven te helpen grote aantallen klanten te beheren, naadloos samen te werken tussen teams en waardevolle informatie te verzamelen over klantgedrag. Veel bedrijven gebruiken CRM ook voor verkoop en het volgen van verkoopactiviteiten, zodat ze hun verkoopmethoden gaandeweg kunnen bijstellen en hog ambitieuzere targets kunnen halen.

Standaard CRM en CRM voor grote bedrijven zijn vergelijkbaar in hun doelstelling, namelijk bedrijven voorzien van tools om sterke en duurzame klantrelaties op te bouwen. Systemen voor grote bedrijven hebben echter vaak functies die kleine bedrijven gewoon niet nodig hebben.

Heeft iedereen CRM-software voor grote bedrijven nodig?

Elk bedrijf, ongeacht de omvang, heeft een soort contactbeheersysteem nodig. Je klanten zijn per slot van rekening de drijvende kracht van je bedrijf. Om ervoor te zorgen dat ze bij jou blijven kopen en niet bij de concurrentie, moet je op een gestructureerde en overzichtelijke manier met hen communiceren.

Kleine en middelgrote bedrijven (mkb) hebben waarschijnlijk geen CRM-oplossing voor grote bedrijven nodig. De beste CRM's voor kleine bedrijven zijn voorzien van alleen essentiële functies. Op deze manier kan het mkb alle voordelen van CRM benutten zonder te betalen voor functies die ze niet nodig hebben.

CRM-platforms voor grote bedrijven zitten daarentegen boordevol dynamische functies voor het beheer van taken en verkoopprocessen voor verschillende afdelingen. Zelfs de grootste bedrijven kunnen soepel functioneren. Zonder een krachtige CRM om klantgegevens op te slaan, te analyseren en te bekijken, zouden veel bedrijven niet in staat zijn een voldoende groot aantal klanten te onderhouden om te kunnen blijven groeien.

Wat zijn de kenmerken van goede CRM-software voor grote bedrijven?

De beste CRM-oplossingen voor grote bedrijven bieden tools waarmee klantgerichte teams zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Deze tools helpen bij het vereenvoudigen van de dagelijkse werkprocessen, zodat iedereen in je bedrijf die met klanten te maken heeft, kan zorgen voor een positieve koopervaring.

Daarnaast biedt CRM voor grote bedrijven een totaalbeeld van de klant. Hierdoor kunnen bedrijven een gepersonaliseerde en heldere interactie met klanten aangaan, waardoor de klantrelatie wordt versterkt. Hiertoe worden de volgende essentiële functies ingezet:

 • Contactbeheer: Hiermee kun je al je klantgevens op één centrale plek organiseren, indelen, opslaan en bekijken. Voeg e-mails, websites, gebruikersnamen voor sociale media en andere relevante informatie toe, zodat je specifieke klanten kunt blijven herkennen en benaderen.
 • Leadbeheer: Stel vast welke leads het meest waarschijnlijk zullen kopen en zorg dat het proces in beweging blijft. Deel ze in op type, geef leads automatisch een score, wijs ze toe aan de juiste verkoopmedewerkers en geef ze extra aandacht naarmate ze dichter bij de aankoop komen.
 • Verkooprapporten en -analyses: Volg verkoopstatistieken en -activiteiten zodat je een volledig beeld hebt van de efficiëntie van je actuele verkoopproces. Toon essentiële statistieken op je dashboard en maak automatisch CRM-rapporten aan om te zien op welke punten je proces kan worden verbeterd.
 • Salesprognose: Gebruik historische en actuele verkoopgegevens om nauwkeurige voorspellingen te doen over toekomstige verkoop. Vergelijk je prognoses met de werkelijke verkoopcijfers, en ontdek waar het proces kan worden bijgestuurd om ervoor te zorgen dat de prognoses kunnen worden gehaald.
 • Mobiele toegang: Neem je CRM mee onderweg, zelfs op plaatsen waar geen bereik is. De meeste aanbieders hebben mobiele apps voor iOS- en Android-apparaten. Zo kunnen teams ook met hun CRM-gegevens werken als ze niet achter hun bureau zitten.
 • Salesautomatisering: Automatiseer terugkerende taken zoals e-mailen, rapporten genereren, leads scoren en plannen. Met tools voor salesautomatisering bespaar je enorm veel tijd door werk aan de software te delegeren, de kans op menselijke fouten te verkleinen en de verkoopcyclus te verkorten.
 • Integraties: Koppel de andere zakelijke apps die je momenteel gebruikt, zoals je e-mailprogramma's. CRM-oplossingen voor grote bedrijven bieden meestal talloze interne en externe integraties voor een naadloze interactie tussen apps.
 • Tools voor samenwerking: Deel documenten en gegevens tussen teams, zodat iedereen met de meest actuele en relevante informatie werkt. Breng collega's direct op de hoogte van updates, deel gegevens vanaf een centrale locatie en werk samen met andere teams zonder dat hun inbox volstroomt met e-mails.

Wat zijn de voordelen van CRM-systemen voor grote bedrijven?

Het gebruik van een krachtige CRM-oplossing kan de productiviteit en efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Dit wordt bereikt door de volgende zeven belangrijke voordelen te bieden:

 1. Verbeterde communicatie
  Slechte communicatie kan ertoe leiden dat taken niet of twee keer worden uitgevoerd. Dit vertraagt het verkoopproces, waardoor het langer en frustrerender wordt dan nodig is. Daarnaast kan het voor onduidelijkheid zorgen bij klanten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld verschillende antwoorden krijgen van verschillende medewerkers wanneer ze contact opnemen met je bedrijf.
  CRM biedt tools om communicatiemethoden te standaardiseren, zodat er niets aan de aandacht ontsnapt. Teamleden kunnen relevante gegevens delen, elkaars activiteiten volgen en één herkenbare boodschap uitdragen aan de klanten. Dit zorgt voor een vlotter en minder foutgevoelig verkoopproces, en versterkt het vertrouwen van klanten in je bedrijf.
 2. Een positievere customer journey
  Wanneer al je klantgegevens centraal op één plek te vinden zijn, hoeven teams niet meer in spreadsheets te graven op zoek naar belangrijke informatie. CRM-software biedt teams de mogelijkheid om accounts en profielen direct in te zien. Zo kunnen ze sneller hun afspraken nakomen, snel reageren op hulpvragen en belangrijke aantekeningen maken waar anderen inzage in hebben. Op deze manier kunnen teams een foutlozer en soepeler aankooptraject aanbieden waardoor nieuwe klanten terugkerende klanten zullen worden.
 3. Gedetailleerde inzichten in klanten
  Klanten hebben tegenwoordig meer dan genoeg bronnen om meer over je bedrijf te weten te komen. Ze kunnen je website of online winkel bekijken, beoordelingen van gebruikers lezen en je socialemedia-pagina's doorzoeken. CRM doet hetzelfde, maar dan omgekeerd: het helpt bedrijven meer over hun klanten te weten te komen.
  Door belangrijke informatie te verzamelen zoals demografische gegevens, aankoopgeschiedenis, activiteit op sociale media en meer, kunnen bedrijven met CRM een beter inzicht krijgen in hun klanten. En als je weet wat je klanten echt beweegt, ben je beter in staat om upselling en cross-selling toe te passen. Daarnaast kun je gerichtere marketingcampagnes opzetten.
 4. Meer flexibiliteit
  Sinds het begin van de pandemie hebben bedrijven zich snel moeten aanpassen. Een van de grootste veranderingen was de overstap naar werken op afstand, waardoor medewerkers niet meer over dezelfde middelen als op kantoor beschikten.
  Veel CRM-aanbieders zijn cloudgebaseerd, wat betekent dat ze vanaf elke locatie kunnen worden gebruikt. Of ze nu hybride of volledig op afstand werken, teams die CRM gebruiken hebben altijd toegang tot hun klantgegevens, waar ze zich ook bevinden.
 5. Volledig inzichtelijk
  Een van de belangrijkste voordelen van CRM is dat het volledig inzicht biedt in je verkoopproces.
  Je kunt eenvoudig rapporten maken die je precies laten zien waar je veel aandacht aan besteedt – en welk resultaat het oplevert.
  Als je weet dat iets in het proces niet werkt, kun je het pas veranderen als je weet wat het is. Met CRM kun je zien waar de knelpunten zitten. Zo kun je ze niet alleen oplossen, maar ook voorkomen dat er in de toekomst soortgelijke problemen ontstaan.
 6. Meer omzet
  Al deze voordelen dragen bij tot het uiteindelijke doel: meer verkoop realiseren. Door klanten een positieve koopervaring te bieden, zorg je ervoor dat ze bij je blijven kopen. Want één slechte ervaring kan al genoeg zijn om een potentiële klant voorgoed kwijt te raken.
  Als je goed weet hoe je klanten moet binden, kun je meer aandacht besteden aan het genereren van meer leads en het verwerken van een groter aantal contacten in de pipeline. Bovendien kun je met een beter inzicht in de klant producten en diensten cross-sellen en upsellen die het best aansluiten bij hun behoeften.

Wat is de beste CRM voor grote bedrijven?

Hier volgt een overzicht van de top 15 CRM-oplossingen die momenteel beschikbaar zijn, inclusief de bijbehorende functies.

Zendesk Sell

Zendesk Sell enterprise CRM software

Bron

Zendesk streeft ernaar CRM (voor zowel grote bedrijven als mkb) zo eenvoudig en praktisch mogelijk te houden, en dat is te zien aan de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface. Het aanbasbare dashboard biedt gebruikers de mogelijkheid om essentiële klantgegevens op één centrale plek te bekijken en delen. Zo verloopt de de communicatie en samenwerking tussen teams in grote bedrijven snel en simpel.

Pluspunt: dit platform is heel eenvoudig in 7 dagen of minder op te zetten.

Functies:

 • CRM-dashboard
 • Mobiele app
 • Software voor contactbeheer
 • Leads verzamelen
 • Salesprognose
 • Agenda/herinneringssysteem
 • Tools voor samenwerking

Creatio

Creatio enterprise CRM software

Bron

Creatio biedt een platform zonder code, waarmee gebruikers hun workflows kunnen automatiseren zonder uitgebreide IT-kennis. CRM-tools, branchespecifieke workflows, sjablonen en koppelingen zijn samengebracht in één platform, voor centrale toegang tot alle bedrijfs- en consumentgerelateerde gegevens.

Creatio gebruikt AI om de meest actuele klantinformatie te verzamelen, en genereert een compleet profiel voor elk contact. Grotere bedrijven kunnen ook kiezen voor de chatbot-functie, die het mogelijk maakt om 24/7 te communiceren in elke taal, en antwoorden geeft op veelgestelde vragen.

Functies:

 • Leadbeheer
 • Database van klanten
 • Kennisbank
 • Salesprognose
 • Mobiele toegang

SugarCRM

SugarCRM enterprise CRM software

Bron

Sugar biedt Sugar Enterprise, een CRM-platform met specifieke functies voor grotere bedrijven. Dit platform biedt de gebruikelijke CRM-tools, maar maakt ook gebruik van geautomatiseerd SLA-beheer (service-level agreement) om zaken met hoge prioriteit bovenaan de wachtrij van agents te plaatsen.

Alle actuele klant- en dossiergegevens worden samengebracht in een centrale serviceconsole, zodat agents via alle kanalen informatie kunnen opvragen. Bovendien biedt SugarCRM SQL-gebaseerde rapportage die automatisch rapporten, grafieken en meer opstelt op basis van verzamelde gegevens.

Functies:

 • SQL-gebaseerde rapportage
 • Geavanceerde workflow met SugarBPM
 • Versnelde support-SLA's
 • Klantenservice via telefoon en SugarCRM Support Portal
 • 4 Voor support gemachtigde contacten

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud enterprise CRM software

Bron

Salesforce brengt zakelijke apps als Slack, Einstein AI en Trailhead samen voor hun Customer360 CRM-platform. Hoe meer apps de gebruiker combineert, hoe meer klantgegevens hij verzamelt. Customer360 combineert gegevens van elke app op een centrale plek, om zo een overzicht te geven van elke consument.

AI-gebaseerde prognoses, aanbevelingen en chatbots worden ingezet om de klantenservice te vereenvoudigen voor gebruikers die met een groot klantenbestand werken. Salseforce biedt ook selfservice-opties voor klanten, aangevuld met tools voor personalisering.

Functies:

 • Integratie van zakelijke apps
 • Beheer van salespipeline
 • Tools voor samenwerking
 • Database van contacten
 • Leadbeheer
 • AI-gebaseerde workflows

Zoho CRM

Zoho CRM enterprise CRM software

Bron

Zoho biedt een pakket dat specifiek is afgestemd op grotere bedrijven. Hun CRM-platform stelt de gebruiker in staat om een specifieke customer journey op te zetten, en consumenten te begeleiden bij het doorlopen van hun levenscyclus.

Zoho maakt gebruik van salesforce-automatisering met AI-technologie om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over consumenten en potentiële leads. Deze technologie stelt de gebruiker in staat om de levenscyclus van klanten en verkoopactiviteiten te volgen en te beheren. Zoho biedt ook guided selling, waarbij door AI-technologie verzamelde gegevens worden gebruikt om aanbevelingen te doen voor individuele leads.

Functies:

 • Lead nurturing
 • Beheer van doelen
 • Prognoses
 • Guided selling
 • Multichannel-marketing

EngageBay

EngageBay enterprise CRM software

Bron

EngageBay biedt een "Pro" CRM-platform voor grote bedrijven. De gratis versie van het platform voor particulieren of kleine bedrijven omvat traditionele CRM-functies zoals gerichte marketing, gegevensverzameling en visualisatie van deals in de pipeline.

De optie voor grote bedrijven heeft uitgebreidere functies zoals aangepaste rapportage, SSO en een speciale accountmanager. Tools voor marketingautomatisering, zoals e-mailsequencing, zorgen voor een snelle follow-up van grote aantallen klanten en potentiële leads.

Functies:

 • Database van klanten
 • Software voor het plannen van afspraken
 • Tools voor e-mailsequencing
 • Live chat
 • Helpdesk
 • Landingspagina's/online formulieren

HubSpot CRM

HubSpot CRM enterprise CRM software

Bron

Hubspot combineert marketing-, verkoop-, en klantgegevens op één centrale locatie. De software stelt de gebruiker in staat om klantgegevens te volgen naast de prestaties van klantenservicemedewerkers.

Een populaire functie van Hubspot's pakket voor grote bedrijven zijn aangepaste objecten om specifieke bedrijfsinformatie op te slaan. Het bevat ook voorspellende leadscores, waarmee gebruikers kunnen vaststellen welke leads de grootste kans hebben om klanten te worden. Gebruikers waarderen ook HubSpot's scripts voor het automatiseren van terugkerende en eentonige taken.

Functies:

 • Aangepaste objecten
 • Voorspellende leadscores
 • Scripts
 • Leads verzamelen
 • Automatisering voor marketing
 • Tools voor feedback van klanten

Salesmate

Salesmate enterprise CRM software

Bron

Salesmate is een intelligente sales-CRM die verkoopteams helpt zich te concentreren op activiteiten die de meeste winst opleveren. Het platform van Salesmate stelt gebruikers in staat hun salespipeline aan te passen aan hun persoonlijke werkwijze. Gebruikers kunnen geautomatiseerde taken toevoegen, meerdere aankooptrajecten creëren en de "gezondheidsstatus" van deals zien naarmate prospects vorderen in de pipeline.

Grotere bedrijven kunnen gebruikmaken van de Smart Emails-functie, waarmee de gebruiker e-mailberichten kan personaliseren en automatiseren en correspondentie kan bijhouden. Salesmate bevat ook een mobiele CRM-optie om onderweg informatie te bekijken en klanten te benaderen.

Functies:

 • Mobiele toegang
 • Automatisering voor marketing
 • Activiteit volgen
 • Salesprognose
 • Aanpasbare salespipeline

Salesflare

Salesflare enterprise CRM software

Bron

Salesflare wordt vooral gebruikt door het mkb, maar begint nu ook grotere bedrijven te bereiken. Het helpt bedrijven gegevens te verzamelen over het moment waarop klanten e-mails openen, de site van de gebruiker bezoeken, en houdt zelfs bij hoe lang ze er blijven. Salesflare biedt grotere bedrijven de mogelijkheid om aangepaste dashboards te maken en gebruikersrechten in te stellen voor het openen en/of bewerken van gegevens.

Salesflare's Enterprise-editie wordt geleverd met functies die erop gericht zijn om de overgang naar hun software soepel te laten verlopen.

Eerst worden de huidige gegevens van de gebruiker in het programma ingevoerd. Vervolgens wordt er een speciale accountmanager aan de gebruiker toegewezen en ontvangen medewerkers training op maat.

Functies:

 • Mobiele app
 • Gebruikersmachtigingen
 • Gepersonaliseerde e-mailcampagnes
 • Leads verzamelen
 • Engagement-tracking

ActiveCampaign

ActiveCampaign enterprise CRM software

Bron

ActiveCampaign belooft een platform dat aansluit op de bestaande tools van een bedrijf. Gebruikers kunnen CRM-gegevens, zoals wie een e-mail heeft geopend, bekijken in de Gmail-app. Ook kun je klantgegevens van het platform toevoegen aan je bestaande apps.

ActiveCampaign automatiseert ook het prioriteren van leads, zodat gebruikers kunnen zien wie het meest waarschijnlijk hun product zullen kopen, om die leads vervolgens als eerste op te volgen. Daarnaast kunnen gebruikers dankzij hun omnichannel-ondersteuningsfunctie klanten bereiken via e-mail, sms en WhatsApp.

Functies:

 • Mobiele toegang
 • Leadbeheer
 • Campagneplanning
 • Integratie van zakelijke apps
 • E-mailmarketing

Pipedrive

Pipedrive enterprise CRM software

Bron

Pipedrive biedt gebruikers aangepaste statistieken om de voortgang van het bedrijf op weg naar zijn doelstellingen bij te houden. Via hun dashboard kunnen grotere bedrijven acties aanpassen aan hun CRM-behoeften.

Op het dashboard van Pipedrive is een visuele salespijplijn te zien waar medewerkers nieuwe consumenteninformatie kunnen invoeren en deals tussen fasen kunnen slepen. Pipedrive biedt de gebruiker ook de mogelijkheid om terugkerende taken te automatiseren en maakt gebruik van AI-technologie om consumentengegevens te volgen. Gebruikers hebben toegang tot Pipedrive vanaf mobiele apparaten en kunnen ook gegevens van hun andere apps integreren.

Functies:

 • CRM-dashboard
 • Mobiele apps
 • Leadbeheer
 • Communicatie-tracking
 • Geautomatiseerde acties

Freshsales

Freshsales enterprise CRM software

Bron

Freshsales is een platform voor salesautomatisering.

Het is ontwikkeld om bedrijven te helpen hoogwaardige leads binnen te halen en informatie te verzamelen met behulp van AI. Het doel hiervan is om een uniform klantendossier op te bouwen om de enorme hoeveelheid informatie te ondersteunen die door een groot bedrijf wordt opgeslagen. Hun "Neo Admin Center" is een centrale beheerconsole waarmee de gebruiker zijn privacy kan behouden. Daarnaast kunnen teamleden informatie inzien en hun tools aanpassen.

Freshsales biedt ook integraties met tools als Slack en Microsoft Teams, om samenwerking met een groot team mogelijk te maken.

Functies:

 • Uniform klantenbestand
 • App-integraties
 • Tools voor samenwerking
 • Aangepaste analyse
 • Neo Admin Center

Keap

Keap enterprise CRM software

Bron

Keap biedt een dashboard met basistools zoals contactlijsten en geautomatiseerde e-mails. Met geautomatiseerde lead capture verzamelt en organiseert Keap contacten van formulieren, sociale media en landingspagina's. Keap is ook beschikbaar als mobiele app.

Het "Max"-plan van Keap is bedoeld voor grotere bedrijven en bevat CRM-basisfuncties plus salesfunnels, leadgeneratie en analyses van interacties met de website en communicatiekanalen van de gebruiker.

Functies:

 • Mobiele app
 • Engagementanalyse
 • Landingspagina's
 • Vastleggen van leads
 • Upselling met 1 klik
 • Analyse marketingprestaties

Pipeliner

Pipeliner enterprise CRM software

Bron

Pipeliner heeft als doel gegevens gemakkelijk leesbaar en begrijpelijk te maken door middel van visuals. Het is uitgerust met een dynamisch leersysteem zodat medewerkers er gaandeweg vertrouwd mee raken.

Deze handige softwaretool biedt grafieken, diagrammen en taakmeldingen op een overzichtelijk dashboard. Bovendien laten visuele klantrelatiekaarten zien welke verkopers contact hebben gehad met welke klanten. Hierdoor krijgen bedrijven een completer beeld van de customer journey. Verder biedt Pipeliner een lange lijst van interne en externe app-integraties om de workflow tussen zakelijke tools soepeler te laten verlopen.

Functies:

 • Mobiele app
 • Integratie van zakelijke apps
 • Prestatiebeheer
 • Leads verzamelen
 • E-mailmarketing

Insightly

Insightly enterprise CRM software

Bron

Insightly biedt verschillende pakketten, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, maar elk pakket bevat de zeer populaire functie lead routing. Bij lead routing registreert AI-technologie de activiteit binnen een marketingcampagne, en bepaalt vervolgens de meest relevante potentiële leads. Je kunt Insightly ook gebruiken om eenvoudig e-mails te versturen en te volgen. Door meldingen in te stellen word je geïnformeerd wanneer iemand een e-mail heeft geopend.

Insightly's pakket voor grote bedrijven biedt meer dan 250 integraties met zakelijke apps. Het biedt gebruikers ook de mogelijkheid om aangepaste validatieregels en pagina-indelingen te maken voor meer gebruiksgemak.

Functies:

 • Automatisering voor workflows
 • Lead routing
 • Integratie van zakelijke apps
 • Dynamische pagina-indeling
 • E-mailmarketing

Welke oplossing past bij jouw bedrijf?

Er zijn allerlei verschillende soorten CRM. Doe grondig onderzoek voordat je er een voor je bedrijf kiest en maak een lijst van de beste opties. Houd daarbij deze tips in gedachten om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt:

 • Weet hoe groot je bent
  Hoe groot is je salesteam? Hoeveel afzetgebieden bestrijkt je bedrijf? Hoeveel klanten heb je op dit moment? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen als je de beste CRM-software voor je bedrijf wilt kiezen.
  CRM-oplossingen voor grote bedrijven zijn gemaakt om veel te kunnen verwerken. Toch is het belangrijk dat je bij de aankoop de specifieke cijfers van je bedrijf paraat hebt. Op die manier loop je niet het risico dat je een platform koopt dat de benodigde hoeveelheid gegevens niet aankan.
 • Zorg dat je een strategie hebt
  Het kiezen en implementeren van een CRM alleen zal niet op magische wijze meer omzet opleveren. Je moet een plan hebben: bedenk welke functies je nodig hebt en welke doelen je wilt bereiken. Daarnaast moet je een realistische tijdsplanning hebben.
  Als je niet weet hoe een plan voor de implementatie van dit soort software eruit ziet, is dit een handige lijst met strategieën voor CRM's.
 • Probeer de beste opties uit
  De enige manier om te weten of een platform echt geschikt is voor je, is door het ook echt te gebruiken. Veel zakelijke CRM-systemen bieden gratis proefversies aan, zodat potentiële gebruikers het kunnen uitproberen voordat ze tot aanschaf overgaan. Dit is een uitstekende strategie om ervoor te zorgen dat je niet iets koopt dat op de lange termijn niet werkt.

Veelgestelde vragen

Ben je er klaar voor om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met CRM?

Zendesk Sell is een alles-in-één en toch verrassend eenvoudig sales CRM-platform dat zowel voor kleine als grote organisaties wordt gebruikt. De functies voor grote bedrijven zijn ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt het makkelijk om grote hoeveelheden leads te beheren en toch een uitstekende service te bieden.

Probeer CRM-software gratis 14 dagen uit met de proefversie van Zendesk Sell en ontdek ook hoe simpel CRM kan zijn.

Til je CRM voor grote bedrijven naar een hoger niveau met Zendesk Sell