Bereik miljarden gebruikers op elk Apple-apparaat

Apple Business Chat is er voor iedereen. Samen met Sunshine Conversations - ons messaging-platform dat is ontworpen voor zakelijke gesprekken - kun je je klanten moderne messaging-ervaringen aanbieden en gesprekken rechtstreeks in Zendesk voeren, zodat je team efficiënter werkt.

Profiteer van de beste klantervaring bij Apple Business Chat

Met Apple Business Chat kunnen klanten gemakkelijker berichten sturen in plaats van je te bellen, wat de betrokkenheid bevordert tegen lagere kosten. Met meer selfservice-opties en tools om gepersonaliseerde ervaringen te leveren, kun je nieuwe inkomstenbronnen aanboren en de ervaring van je klanten naar een hoger niveau tillen.

Integreer messaging overal

Zorg dat je 24 uur per dag bereikbaar bent door Apple Business Chat rechtstreeks in je website en belangrijkste iOS-apps te integreren, zodat de supportkosten niet uit de hand lopen en je gemakkelijker berichten kunt sturen in plaats van te bellen.

Integreer messaging overal

Bereik meer met gesprekken

Bied je klanten een interactieve messaging-ervaring met geavanceerde berichtmogelijkheden zoals keuzelijsten, datum- en tijdkiezers en aangepaste iMessage-apps.

geavanceerde messaging-mogelijkheden

Reageer in een handomdraai in Werkruimte voor agenten

Profiteer van Apple Business Chat met ons messagingplatform om gesprekken te voeren in Zendesk Werkruimte voor agenten. Laat agenten met bestaande workflows werken en in realtime efficiënt gesprekken voeren.

Apple Business Chat

Here's the deal

Apple Business Chat is beschikbaar bij een Sunshine Conversations-plan, vanaf $ 495 per maand.