Portalsoftware voor partners

De klantenbeheeroplossing die je met partners kunt delen.

Een boze klant zal veel meer mensen vertellen over zijn of haar slechte ervaring dan een klant die tevreden was met de klantenservice-interactie. Daarom is het belangrijk om je klanten tevreden te houden. Door hen toegang te geven tot de nodige informatie via een selfservice-portal, hebben ze zelf de touwtjes in handen in hun zoektocht naar oplossingen. Dat is precies wat Zendesks klantenportal doet.

Insidertips over portalsoftware voor partners

Zendesks klantenportalsoftware biedt een speciale ontmoetingsplek voor klanten en partners om supportsverzoeken, communitybijdragen en hun kennisbank te beheren. Omdat het een speciaal webportal is, kunnen ze gemakkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Ze kunnen eenvoudig zoeken in eerdere interacties of tickets, waardoor problemen snel en efficiënt worden opgelost – zonder tussenkomst van een klantenservicemedewerker.

Profiteer van de voordelen

De portalsoftware van Zendesk:

  • Ondersteunt logo’s en aangepaste thema’s, zodat de software kan worden aangepast op je merk
  • Laat je een naadloze wisselwerking tussen je eigen website en je helpcenter creëren met je eigen domein en single sign-on
  • Geeft agents context bij klantaanvragen, dankzij de vooraf ingevulde formulieren

Bovendien is het mogelijk om updates te delen met je team of partners, aangezien het klantenportal van Zendesk gedeelde organisaties ondersteunt. De partnerportalsoftware geeft leden zicht op de verzoeken van collega’s, waardoor de transparantie toeneemt binnen de samenwerkende organisaties.

Zet de volgende stap

Ontdek hoe je een portal kunt creëren voor klantverzoeken of problemen die met meerdere organisaties kunnen worden gedeeld.