De zon komt op

Zendesk Sunshine™ is een open en flexibel CRM-platform dat compatibel is met AWS. Koppel al je klantgegevens zodat je over volledige contextinformatie beschikt — waar je gegevens zich ook bevinden — en geef ontwikkelaars en beheerders de tools in handen waarmee ze de beste klantervaringen kunnen creëren.

Breng alles samen

Sunshine is compatibel met AWS en kan overweg met gegevens van zowel binnen als buiten Zendesk. Voor klanten of zakelijke gebruikers kan dus elk type toepassing worden gemaakt.

Ontdek waarom Sunshine een baken van licht is

Sunshine bestaat uit 4 kernonderdelen: Universele profielen, Aangepaste gebeurtenissen, Aangepaste objecten en Gesprekken, zodat je over alles beschikt wat je nodig hebt om een volledig beeld te krijgen van de klantervaring.

Technische gids downloaden

Universele profielen

Maak klantprofielen met kenmerken van toepassingen van derden om een vollediger beeld te krijgen van uw klanten.

Registreren
Aangepaste gebeurtenissen

Leg elke klantinteractie vast, zoals activiteiten in een winkelwagentje, op het web of op mobiele apparaten, om een dynamisch beeld van het klanttraject te krijgen.

Registreren
Aangepaste objecten

Bewaar en koppel nieuwe gegevensbronnen aan elkaar, zoals producten en bestelgeschiedenis, voor meer contextinformatie over uw klant.

Registreren
Gesprekken

Breng berichten van elk kanaal samen in één universele weergave van gesprekken met je klanten.

Meer informatie

Integreer systemen binnen enkele minuten, niet maanden

Met Amazon Events Connector stream je Zendesk-gebeurtenissen in realtime naar belangrijke AWS-services en profiteer je optimaal van je klantgegevens.

Meer informatie

Grafiek van de workflow van Zendesk Events Connector