De zon komt op

Maak kennis met Zendesk Sunshine, het open en flexibele CRM-platform. Sunshine is gebaseerd op AWS. Met Sunshine kunt u naadloos al uw klantgegevens koppelen en deze echt leren begrijpen, waar uw gegevens zich ook bevinden. Sunshine is snel, krachtig en geeft u de vrijheid om te bouwen wat u maar wilt.

Breng alles samen

Sunshine wordt mogelijk gemaakt door gegevens van zowel binnen als buiten Zendesk. Voor klanten of zakelijke gebruikers kan dus elk type toepassing worden gemaakt.

Geef uzelf de beschikking over klantgegevens

Bouw customized apps die uw agenten op één plaats alle informatie geven die ze nodig hebben; in Zendesk Support. En dat allemaal met de flexibiliteit van op standaarden gebaseerde coderingstalen en ontwikkelingsframeworks die u al kent.

Bouw standalone apps

Combineer Sunshine-gegevens met externe gegevensbronnen en bouw veelzijdige apps, zodat iedereen in uw organisatie meer kan doen dan alleen klanten ondersteunen.

Lever interactieve berichtervaringen

Doe meer dan alleen sms-berichten verzenden dankzij kunstmatige intelligentie, bots en geïntegreerde apps om via elk kanaal gesprekken met klanten te voeren.

Meer informatie

Creëer een compleet beeld van de klantervaring

Ontdek waarom Sunshine een baken van licht is

Sunshine bestaat uit profielen, gebeurtenissen, aangepaste objecten en gesprekken, zodat je over alles beschikt wat je nodig hebt om een volledig beeld te krijgen van de klantervaring.

Profielen

Maak klantprofielen met kenmerken van toepassingen van derden om een vollediger beeld te krijgen van uw klanten.

Aan de slag

Evenementen

Leg elke klantinteractie vast, zoals activiteiten in een winkelwagentje, op het web of op mobiele apparaten, om een dynamisch beeld van het klanttraject te krijgen.

Aan de slag

Aangepaste objecten

Bewaar en koppel nieuwe gegevensbronnen aan elkaar, zoals producten en bestelgeschiedenis, voor meer contextinfo over uw klant.

Aan de slag

CONVERSATIONS

Breng berichten van elk kanaal samen in één universele weergave van gesprekken met je klanten.

Meer informatie