ZENDESK VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Gezondere relaties met patiënten

Patiënten verwachten snelle, persoonlijke en passende support. Maar door de grote hoeveelheid gegevens en communicatiekanalen is het voor zorgteams moeilijk om efficiënt samen te werken en betere resultaten te boeken. Zendesk biedt veilige, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen voor soepele, patiëntgerichte support.

Vraag een demo aan

Zorgverleners transformeren patiëntenzorg

OneMedicalOmadaVeevaFullscriptVirginPulseNHS

Laat gefragmenteerde data achter je

Creëer een volledig overzicht van patiëntendossiers voor gepersonaliseerde support en zorg. Integreer belangrijke informatie uit EHR's, medische apparatuur en de afsprakenhistorie, zodat je team minder tijd kwijt is aan het verzamelen van informatie en meer tijd overhoudt voor patiënten.

Meer informatie over het Zendesk-platform
Product screen: Customer information

Altijd bereikbaar

Het bieden van zorg op afstand wordt steeds belangrijker voor zorgverleners die patiënten willen behouden en ondersteunen. Wees beschikbaar via elk kanaal (telefoon, chat, e-mail, sms en mobiel) zodat patiënten je altijd kunnen bereiken als ze hulp nodig hebben. Met proactieve support en herinneringen ben je vragen en wensen altijd een stap voor.

Ontdek Zendesk Suite
Product screen: Chat window options

Betere samenwerking

Zorg voor een soepele samenwerking tussen gedistribueerde en gespecialiseerde zorgteams en verzekeraars, zodat patiënten een betere ervaring krijgen.

Meer informatie over tools voor samenwerking
Product screen: Customer chat window

Krijg meer inzicht

Ontdek hoe je de patiënttevredenheid en optimale resultaten kunt bevorderen met krachtige analyses ter ondersteuning van de planning en besluitvorming. Ga aan de slagmet dashboards met best practices die de patiëntervaring analyseren of creëer eenvoudig aangepaste grafieken en dashboards die belangrijke metrics meten.

Ontdek Zendesk Explore
Security logos

Een zorg minder

We bieden de best mogelijke beveiliging zodat patiënten je kunnen vertrouwen. Dankzij rolgebaseerde machtigingen en sterke documentatie voldoet je organisatie aan alle toepasselijke wetten op het gebied van privacy- en gegevensbescherming.

Meer informatie over beveiliging en HIPAA-naleving
Product screen: Suggested Articles

Ontdek wat je met Zendesk kunt doen

Vraag een demo aan
Logo: Omada

Betere zorg begint met integratie

“Onze organisatie heeft nog nooit een SaaS-product gezien dat we niet goed vonden, maar aan onderlinge integratie ontbreekt het bij de meeste. Zendesk maakt integratie met onze andere systemen mogelijk om de efficiëntie te verbeteren. Het is één systeem dat voldoet aan de behoeften van meerdere groepen.”

Bill Dougherty

Vice President van IT and Security voor Omada Health

Lees verder
Logo: Virgin Pulse

Alles wat je nodig hebt binnen handbereik

“We voegden al onze gefragmenteerde data toe aan Zendesk. Nu heb ik al belangrijke informatie, mijn rapportages, al mijn activiteiten en alle gegevens over klanttevredenheid, binnen handbereik, in één enkel systeem.”

Mike Clericuzio

Director of Service Support bij Virgin Pulse

Lees verder