Overslaan naar belangrijkste inhoud

ZENDESK VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Bouwen aan een betere zorgervaring

Verbeter je bedrijfsresultaat en speel in op veranderende behoeften met een flexibele oplossing die snel kan worden ingezet en gemakkelijk kan worden aangepast. Zendesk levert veilige, efficiënte en persoonlijke klantenservice die medewerkers betrekt en uitstekende ervaringen biedt in de gezondheidszorg – voor zorgverzekeraars, zorgaanbieders en leveranciers.

Vraag een demo aan

Volg het voorbeeld van deze innovatieve zorginstanties

OneMedicalOmadaVeevaMySugrFullscriptVirginPulseNHS

Een compleet beeld

Zendesk biedt een compleet beeld van elke patiënt, klant of lid. Integreer belangrijke informatie van EPD's, medische apparatuur, afspraakgeschiedenis en partners om meer gepersonaliseerde ondersteuning te bieden. Je team besteedt minder tijd aan het verzamelen van informatie en meer tijd aan hoogwaardige zorg.

Meer informatie over het Zendesk-platform
Product screen: Customer information

Wees altijd beschikbaar

Met Zendesk Support Suite ben je beschikbaar via elk kanaal – telefoon, chat, e-mail, sms/WhatsApp, mobiel. Zo kunnen patiënten je altijd bereiken wanneer ze je nodig hebben. Met proactieve support en herinneringen ben je vragen en wensen altijd een stap voor.

Meer informatie over Zendesk Support Suite
Product screen: Chat window options

Betere samenwerking

Voor goede zorg is samenwerking essentieel, en efficiënte communicatiemiddelen zijn daarbij onmisbaar. Verspreide en gespecialiseerde zorgteams en zorgverzekeraars kunnen naadloos samenwerken, waardoor patiënten, zorgverleners en klanten bij elk touchpoint een betere ervaring hebben.

Meer informatie over de samenwerkingstools van Zendesk
Product screen: Customer chat window

Meer inzicht en betere keuzes

Ontdek wat de patiënttevredenheid en optimale resultaten bevordert met krachtige analyses ter ondersteuning van de planning en besluitvorming. Analyseer de patiëntervaring met onze best practice dashboards, of maak eenvoudig aangepaste grafieken en dashboards om te meten wat voor jouw organisatie het belangrijkst is.

Meer informatie over Zendesk Explore
Security logos

Een zorg minder

Zendesk biedt ongeëvenaarde beveiligingsfuncties om het vertrouwen van de patiënt te garanderen. Met op functies gebaseerde machtigingen en een solide documentatiesysteem, voldoet je organisatie aan alle toepasselijke wetgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming, zodat betere zorg voorop kan blijven staan. Voor een hoger niveau van gegevensprivacy en -beveiliging bieden we Geavanceerde gegevensprivacy en -bescherming.

Meer informatie over naleving
Product screen: Suggested Articles

Ontdek wat je met Zendesk kunt doen

Vraag een demo aan
Logo: Omada

Betere zorg begint met integratie

“Onze organisatie heeft nog nooit een SaaS-product gezien dat we niet goed vonden, maar aan onderlinge integratie ontbreekt het bij de meeste. Zendesk maakt integratie met onze andere systemen mogelijk om de efficiëntie te verbeteren. Het is één systeem dat voldoet aan de behoeften van meerdere groepen.”

Bill Dougherty

Vice President van IT and Security voor Omada Health

Lees verder
Logo: NHS

Betaal rekeningen sneller

“Ik vond het erg interessant dat het kon worden gekoppeld aan ons financiële systeem. Zo hoefde het team niet meer elke keer alle factuurgegevens opnieuw in te voeren als er een probleem was.”

Graeme Carmichael

Financial Accountant bij NHSGGC van NHS Greater Glasgow and Clyde

Lees verder