Zendesk voor de gezondheidszorg

Verbeter de ervaringen van patiënten en medewerkers

Het zorgstelsel kan verwarrend en complex zijn voor zowel patiënten als zorgverleners. Patiënten verwachten een snelle, persoonlijke en praktische klantenservice. Medewerkers willen dit wel waarmaken, maar een overvloed aan niet met elkaar verbonden gegevensbronnen en communicatiekanalen maakt het voor teams moeilijk om efficiënt samen te werken en de beste ervaringen te leveren.

Met Zendesk kunnen zorginstellingen een veilige, efficiënte en gepersonaliseerde klantenservice bieden die patiënten, leden en medewerkers een uitstekende ervaring biedt en tegelijkertijd de bedrijfsresultaten ten goede komt. Onze flexibele oplossing kan snel worden geïmplementeerd en gemakkelijk worden aangepast naarmate je behoeften veranderen.

Volg het voorbeeld van deze innovatieve organisaties in de gezondheidszorg die patiënten eersteklas ervaringen bieden
Logo: One Medical
Logo: Omada Health
Logo: Veeva
Logo: mySugr
Logo: Fullscript
Logo: Virgin Pulse

Zendesk voor de gezondheidszorg

Product Photo 1

Een compleet beeld

Verlies geen kostbare tijd meer aan het zoeken naar informatie. Met Zendesk krijg je een totaaloverzicht van elke patiënt om meer gepersonaliseerde ondersteuning en zorg te bieden. Integreer belangrijke informatie uit EHR's, medische apparatuur en de afsprakenhistorie, zodat je team minder tijd kwijt is aan het verzamelen van informatie en meer tijd overhoudt voor je patiënten.

Meer informatie over het Zendesk-platform
Product Example 1

Wees altijd beschikbaar

Je patiënten kunnen ervan op aan dat je er bent als ze je nodig hebben. Met de Zendesk Support Suite ben je eenvoudig beschikbaar via telefoon, chat, e-mail, sms en mobiel, zodat je patiënten je kunnen bereiken waar en wanneer ze je nodig hebben. En met proactieve ondersteuning en herinneringen ben je vragen en wensen altijd een stap voor.

Product Photo 2
Product Example 2
Meer informatie over Zendesk Support Suite
Product Photo 3

Betere samenwerking

Voor goede zorg is samenwerking essentieel, en efficiënte communicatiemiddelen zijn daarbij onmisbaar. Werk naadloos samen met verspreide en gespecialiseerde zorgteams en goed functionerende netwerken om patiënten een betere ervaring te bieden bij elk contactmoment van het zorgtraject.

Meer informatie over de samenwerkingstools van Zendesk
Product Example 3

Meer inzicht en betere keuzes

Ontdek wat de patiënttevredenheid en optimale resultaten bevordert met krachtige analyses ter ondersteuning van de planning en besluitvorming. Ga direct aan de slag met best practice dashboards om de patiëntervaring te analyseren, of maak eenvoudig aangepaste grafieken en dashboards om te meten wat voor jouw organisatie het belangrijkst is.

Product Photo 4
Product Example 4
Meer informatie over Zendesk Explore

Een zorg minder

Zendesk biedt ongeëvenaarde beveiligingsfuncties om het vertrouwen van de patiënt te garanderen. En met op functies gebaseerde machtigingen en een solide documentatiesysteem voldoet je organisatie aan alle toepasselijke wetgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming, zodat de zorg voor de patiënt voorop kan blijven staan.

Product Photo 5
Product Example 5

Lees meer over hoe innovatieve zorginstellingen Zendesk gebruiken

Efficiëntie door integratie

Betere zorg begint met integratie

“Onze organisatie heeft nog nooit een SaaS-product gezien dat we niet goed vonden, maar de meeste zijn niet aan elkaar gekoppeld. Zendesk stelt ons in staat om te integreren met onze andere systemen om zo de efficiëntie te verhogen. Het is één systeem dat voldoet aan de behoeften van diverse groepen.”
Bill Dougherty

Vice President van IT & Security voor Omada Health

Customer Photo 1 Logo: Omada Health
Ontdek hoe Omada Health Zendesk inzet voor naadloze patiëntensupport op grote schaal

Moderne inkoop

Betaal rekeningen sneller

“Ik vond het erg interessant dat het kon worden gekoppeld aan ons financiële systeem. Zo hoefde het team niet meer elke keer alle factuurgegevens opnieuw in te voeren als er een probleem was.”
Graeme Carmichael

Financial Accountant bij NHSGGC van NHS Greater Glasgow and Clyde

NHS Staff Logo: NHS
Ontdek hoe de NHS Zendesk gebruikt om hun inkoopproces te vereenvoudigen.

Transformeer de ervaringen van patiënten en medewerkers

De gezondheidszorg nieuwe stijl

“Ik heb nog nooit een functie gehad die ik niet in de documentatie van Zendesk kon vinden. Het is gewoon een kwestie van implementeren en inrichten.”
Ian Wolfley

Manager Product & Technology Support bij One Medical

Logo: One Medical
Ontdek hoe One Medical Zendesk gebruikt om patiënten en medewerkers te ondersteunen

Verbeter je efficiëntie en samenwerking met integraties van partners

Logo: Slack
Logo: Tymeshift
Logo: Zoom
Logo: Aircall
Logo: EZOffice Inventory
Logo: SurveyMonkey