Start
Enterprise
Koppel uw communicatie, tools en gegevens

De neuzen dezelfde kant op

Hoe groter het bedrijf, hoe complexer uw activiteiten. Koppel eenvoudig uw communicatie, tools en gegevens van alle afdelingen aan elkaar voor vlottere interacties met de klant en minder tijdverlies.

Blijf verbonden

Naarmate een bedrijf groeit, worden communicatie en samenwerking moeilijker te onderhouden. Een gebrek aan communicatie tussen teams kan leiden tot een onsamenhangende ervaring voor klanten. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw team over de informatie beschikt die het nodig heeft om klanten tevreden te houden. Tevredenheid verhoogt niet alleen de productiviteit van uw agenten, maar zorgt er ook voor dat klanten sneller antwoord op hun vragen krijgen.

Uw klantgegevens koppelen

Zendesk Sunshine is een open, flexibel CRM-platform. Sunshine is gebaseerd op AWS. Met Sunshine kunt u naadloos verbinding maken met al uw klantgegevens en deze echt leren begrijpen, waar uw gegevens zich ook bevinden. Sunshine is snel en krachtig en geeft u de vrijheid om te bouwen wat u wilt.

De neuzen dezelfde kant op

Moderne hulpmiddelen voor ontwikkelaars

Blader door onze Apps Marketplace en kies uit meer dan 700 populaire apps en integraties om de werkruimte voor agenten aan te passen en workflows te vereenvoudigen. U kunt ook gebruikmaken van de Zendesk API's om integraties op maat te maken en Zendesk-gegevens te gebruiken met 400 verschillende API-endpoints.

Uw klantenservice analyseren en optimaliseren

Zendesk Explore is een uitgebreide toolkit waarmee klantgegevens kunnen worden geanalyseerd en waarmee u elke interactie die een klant met uw bedrijf heeft, kunt meten en optimaliseren. Explore integreert naadloos in elk Zendesk-kanaal, zodat uw team altijd over de gegevens beschikt om betere beslissingen te nemen.

Samenwerken zonder Zendesk te verlaten

Met de add-on Samenwerking kunnen agenten Zijgesprekken gebruiken om te overleggen met personen binnen of buiten uw bedrijf, zonder dat anderen hiervoor toegang tot Support nodig hebben. Het is ook mogelijk om van andere teams Light agenten te maken. Zij hebben dan toegang tot Support en kunnen interne opmerkingen toevoegen.

"Binnen ons bedrijf zijn we nog nooit een SaaS-product tegengekomen dat ons niet beviel, maar deze producten zijn vaak niet aan elkaar gekoppeld. Met Zendesk kunnen we deze producten integreren met onze andere systemen en de efficiëntie stimuleren. Dit ene systeem voldoet aan de behoeften van meerdere groepen."

Bill Dougherty

Vice President van IT en beveiliging bij Omada

Koppel uw communicatie, tools en gegevens met Zendesk