ZENDESK VOOR B2B

Opschalen in elk tempo

Je klanten verwachten de best mogelijke ervaring. Met Zendesk bied je de beste klantervaring, hoe snel je behoeften ook veranderen of groeien.

Vraag een demo aan

Leiders die de beste klantervaring bieden

BoxAdRollInVisionMailchimpSquarespaceShipStation

Maak het persoonlijk

Je hebt niet slechts één gebruiker die je bedient, maar talloze bedrijven met uiteenlopende behoeften. Het Zendesk-platform koppelt al je klantdata aan elkaar zodat je een volledig beeld van je klanten hebt. Agents hebben vanaf één plek gemakkelijk toegang tot alle supportkanalen zodat je elke klant een gepersonaliseerde ervaring kunt bieden.

Meer informatie over ons platform
Product screen: Customer information

Blijf flexibel

Je software is de motor van je bedrijf. Als het aantal supportaanvragen toeneemt, zorg je er met automatisering voor dat het juiste ticket bij de juiste agent terechtkomt. Gebruik AI en aangepaste dashboards om processen die de productiviteit verhogen te stroomlijnen.

Meer informatie over selfservice en AI
Product screen: Chat window options

Centraliseer je communicatie

Maak het gemakkelijk voor je wereldwijde team om samen te werken, of ze nu bezig zijn met het oplossen van bugs, het lanceren van updates of het communiceren met klanten. Maak vanaf één plek gebruik van al je communicatietools. Integreer apps als Slack en Jira en deel informatie op dashboards om de klantervaring te verbeteren.

Ontdek Zendesk Explore
Product screen: Customer chat window

Beveiliging op bedrijfsniveau

Profiteer van betrouwbare en schaalbare beveiliging voor je bedrijf. Zendesk maakt gebruik van de hoogste industrienormen, zodat de naleving wordt gewaarborgd en klantgegevens op grote schaal worden beschermd.

Meer informatie over beveiliging
Security logos

Maak een vliegende start

Zendesk is eenvoudig te implementeren, zelfs in een complexe werkomgeving. Schaal snel activiteiten op, train nieuwe agents en lanceer nieuwe producten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lastige administratieve taken. We hebben een professioneel serviceteam dat producten configureert en integreert zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Ontdek de services van Zendesk
Product screen: Suggested Articles

Ontdek wat je met Zendesk kunt doen

Vraag een demo aan
Logo: Box

Help klanten op elk kanaal

“We denken altijd na over hoe we de klantervaring kunnen verbeteren. Het moet voor klanten niet uitmaken met wie ze in de organisatie praten. Ze moeten gewoon de hulp krijgen die ze nodig hebben.”

Jon Herstein

Senior Vice President of Customer Success bij Box

Lees verder
Logo: Ship Station

Ga een stap verder

“We leren onze vertegenwoordigers altijd dat de grootte van het bedrijf er niet toe doet. Waar het om gaat, is dat we onze klanten zo goed mogelijk helpen en dat we proberen hun dromen waar te maken.”

Delano Mireles

Director of Worldwide Support

Lees verder