Overslaan naar belangrijkste inhoud

Projectmanagement opnieuw uitgevonden

Episerver bespaart met Sunshine elke maand duizenden uren aan projectmanagement

Met de webcontentsoftware van Episerver worden websites van enkele van de belangrijkste merken ter wereld beheerd. Met Sunshine hebben ze een op maat gemaakte projectmanagementtool ontwikkeld om het rekruteren van managers georganiseerd te laten verlopen en factureerbaar werk moeiteloos te volgen.

episerver app
1 toegewijde ontwikkelaar
Geïmplementeerd in minder dan een maand
Gebruikte platformonderdelen:
Zendesk Apps Framework (ZAF); aangepaste objecten

Zakelijke uitdaging

Implementatieprojecten werden handmatig bijgehouden in Excel-spreadsheets, wat resulteerde in een onduidelijke en wekenlange revisiecyclus aan het einde van de maand.

Platformoplossing

Met Zendesk Apps Framework (ZAF) heeft de Director of Customer Success Operations van Episerver een tool voor klantprojectmanagement gemaakt waarmee managers projecten kunnen bijwerken en samenvatten met behulp van tickets die als aangepaste objecten worden opgeslagen. De tool berekent op basis van het aantal openstaande items welk percentage van het project is voltooid en geeft projectmanagers de mogelijkheid om factureerbare uren direct in Zendesk te loggen, waardoor Episerve tijd- en facturatiegegevens van tientallen projectmanagers kan centraliseren.

"Dankzij het Sunshine Framework leveren we nu extra functies die niet standaard deel uitmaken van het platform, en kunnen we de mogelijkheden van het product uitbreiden om aan de unieke behoeften van ons bedrijf te voldoen. App Framework en Sunshine geven mij samen de mogelijkheid om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, om Zendesk aan te passen en te verbeteren, en om ons team efficiënt en effectief te laten werken."

Andrew Schreiner

Director, Customer Success Operations