Overslaan naar belangrijkste inhoud

Sla meer op met Sunshine

MakeSpace slaat met Sunshine meer op dan alleen waardevolle bezittingen

MakeSpace is een full-service opslagbedrijf dat gebruikmaakt van digitale tools om het fysieke proces van verplaatsen en opslaan te ondersteunen. MakeSpace maakt met Sunshine gebruik van een integratie in Segment om in realtime klantgebeurtenissen en geïntegreerde klantgegevens uit hun interne CRM vast te leggen.

makespace app
Geïmplementeerd in 10 DAGEN
1 toegewijde ontwikkelaar
In samenwerking met
Segment.io
Gebruikte platformonderdelen:
Gebeurtenissen en profielen

Zakelijke uitdaging

MakeSpace-agenten hadden moeite om een holistisch beeld te krijgen van de klant en het traject dat zij afleggen. Ze hadden toegang nodig tot realtime klantinteracties en gegevens over de items die klanten opsloegen om een gepersonaliseerde ervaring te kunnen aanbieden.

Platformoplossing

Met de hulp van één ontwikkelaar bouwde MakeSpace een zijbalk-app waarmee niet alleen planningdetails en artikelinformatie van de klant vanuit hun interne CRM werden geïntegreerd, maar ook realtime gebeurtenissen via een integratie in Segment en Sunshine. Nu kunnen agenten gebeurtenissen zien, zoals wanneer een klant een e-mail stuurt of een afspraak maakt, en klantgegevens zien, zoals de items die MakeSpace heeft en de planning die ze hebben, zonder Zendesk te verlaten.

"Vóór Zendesk Sunshine hadden onze klantenservicemedewerkers te maken met gecompliceerde klantenservicesystemen. Nu hebben onze agenten op één plek een vollediger beeld van de klant, waarbij ze elke klantgebeurtenis en de volledige geschiedenis kunnen zien. Ons team heeft nu alles in huis om onze klanten een probleemloze en stressvrije opslagervaring te bieden."

Sean Benedicty

Customer Experience Operations Manager bij MakeSpace