Overslaan naar belangrijkste inhoud

Nooit te veel informatie

ASG maakt complexe licentieverlening meteen glashelder dankzij Sunshine

ASG wil dat bedrijven het maximale uit hun datatools halen en streeft ernaar het enige geïntegreerde platform te zijn voor informatiegestuurde ondernemingen. Met Sunshine heeft het bedrijf een app gebouwd om de rechten van klanten en hun licentiegegevens inzichtelijk te maken.

asg app
Meer dan 300 triggers en bedrijfsregels verwijderd
Geïmplementeerd in minder dan 1 MAAND
Gebruikte platformonderdelen:
Aangepaste objecten

Zakelijke uitdaging

De informatie over licenties en rechten was niet inzichtelijk voor agenten omdat de gegevens verspreid aanwezig waren, en het opvraagproces handmatig en inefficiënt was. Agenten zochten naar een manier om op één plaats een volledig beeld van de klant te krijgen, zodat ze konden zien welke services een klant afnam en wat de bijbehorende rechten waren.

Platformoplossing

Met één ontwikkelaar heeft ASG de rechten en licentiegegevens van klanten rechtstreeks in Sunshine geïntegreerd. Deze ontwikkelaar heeft ook een app gebouwd waarmee agenten klantenorganisaties kunnen opzoeken en automatisch tickets kunnen invullen met noodzakelijke informatie zodra het ticket is geselecteerd. Nu hoeven agenten niet langer handmatig door gegevenstabellen heen te gaan om te zien welke versie, rechten en licenties een klant heeft, waardoor er een betere ervaring voor zowel agenten als klanten is ontstaan.