Wees de ontwikkelingen een stap voor

Zendesk Connect beheert proactieve klantcommunicatie via alle kanalen, om op elke schaal een betere klantervaring te leveren
Image: Zendesk Connect Product Logo
 

Je supportteam weet als eerste waaraan klanten behoefte hebben, wat ze willen en verwachten. Zendesk Connect benut die informatie om een traject te ontwerpen dat voor elke klant geschikt is. Zendesk Connect zorgt voor betere communicatie via alle kanalen, waardoor klanten minder reden hebben om hulp te vragen en je meer manieren hebt om hulp aan te bieden.

Opschaalbare berichten - Ken uw doelgroep

U hebt een keur aan gegevens over alle klanttrajecten, of het nu gaat om het web, de producten of Zendesk Support. Zet uw kennis in om op het juiste moment via het juiste kanaal berichten te verzenden. Experimenteer vervolgens met verschillende berichten en meet het effect om de best mogelijke ervaring te bieden.

Anticipeer en voorkom tickets Wees de ontwikkelingen een stap voor

Los problemen op voordat die zich aandienen: stuur berichten in real-time via elk kanaal op basis van wat je klanten binnen je product doen. Op basis van Zendesk Support en de gegevens van het klanttraject dat ze afleggen, kun je een geautomatiseerd bericht verzenden of een agent inzetten, indien nodig.

Groeien en vasthouden Zet de volgende stap

Zorg dat je klanten bij je terugkomen voor meer. Blijf uitproberen welke berichten een hogere mate van betrokkenheid opleveren en gebruik de resultaten vervolgens om aanbiedingen te verzenden die specifiek zich gericht op de klant op basis van zijn supportgeschiedenis en producttraject.

Kies je kanaal

Maak met één klik op een knop contact.

E-mail

Schrijf e-mails met de slepen-en-neerzetten editor voor e-mails van Connect. Maak van e-mails echte communicatie in twee richtingen via een ticket in Zendesk Support wanneer klanten reageren.

Website

Gebruik Zendesk Web Widget om aangepaste meldingen weer te geven op je website voor pc's en mobiele apparaten.

Pushberichten naar mobiele apparaten

Stuur pushberichten rechtstreeks naar de iOS- en Android-apparaten van je klanten

Sms

Maak gebruik van de diensten van uw bestaande sms-aanbieder of verzend uw berichten via Zendesk Talk. Talk-klanten kunnen reacties van klanten op sms-berichten omzetten in gesprekken in twee richtingen, die op dezelfde manier worden beheerd als andere Support-tickets.

Webhook

Maak gebruik van de segmentatie van Connect om een workflow in een ander systeem te activeren.

Connect kan berichten verzenden in elke taal, maar op dit moment is de gebruikersinterface alleen in het Engels beschikbaar.

Onze toewijding aan privacy

Bij Zendesk streven we er voortdurend naar te voldoen aan de hoogste eisen van informatieveiligheid, privacy van gegevens en transparantie.


We hebben de vereisten van de AVG nauwkeurig bestudeerd en er hard aan gewerkt de functionaliteit te ontwikkelen die onze klanten helpt te voldoen aan de richtlijnen ervan. We beschikken over de middelen u te leren over hoe u gebruik kunt maken van deze functie om zodoende te voldoen aan de richtlijnen van de AVG.