Overslaan naar belangrijkste inhoud

Zendesk + Slack

Als je Slack met Zendesk verbindt, krijgen je serviceteams krachtige tools die de productiviteit verhogen, samenwerking vergemakkelijken en de kwaliteit van de service verbeteren.

Meer informatie

Eenvoudige installatie

Er is slechts een eenvoudige installatie nodig voor onze integratie. Daarna kan je team direct ticketmeldingen ontvangen, nieuwe tickets aanmaken, gesprekken beginnen en interne opmerkingen en notities in Zendesk plaatsen vanuit Slack.

Gratis download
Zendesk app in Slack sending ticket notifications

Werk waar je het meest productief bent

Met goede software kunnen fraaie resultaten worden behaald. Met Slack voor zijgesprekken, wat onderdeel uitmaakt van de add-on Samenwerking met Zendesk, kan je supportteam het supportproces versnellen met naadloze gesprekken tussen teams en productafdelingen.

Meer informatie
Send a Side Conversation in a ticket chain in Zendesk

Communiceer via je favoriete kanaal

Met Slack Direct Messages kunnen je zakenpartners, werknemers en klanten je Slack-handle een bericht sturen om een gesprek te beginnen. Teams kunnen alle interacties binnen Zendesk beheren voor eenvoudige opvolging en beantwoording van vragen.

Zo werkt het

Behandel je werknemers als klanten

Het beantwoorden van terugkerende vragen kan veel tijd kosten. Help je werknemers met selfservice via Answer Bot voor Slack. Het biedt AI-gedreven aanbevelingen direct in het kanaal van je keuze en geeft werknemers die om hulp vragen (en degenen die hulp bieden) meer mogelijkheden.

Meer informatie
Suggested answers from Zendesk Guide help center in AnswerBot

Zendesk + Slack in actie

Zendesk + Slack
Magic Leap is een van ’s werelds meest innovatieve startups op het gebied van augmented reality. Om de groei bij te houden, had het supportteam een manier nodig om gemakkelijk te communiceren met andere afdelingen die betrokken zijn bij de klantervaring. Ontdek hoe Magic Leap Zendesk en Slack gebruikt om interne workflows op schaal te verbeteren en snelle support te bieden.
Verder lezen

Zorg dat ondersteuning deel uitmaakt van je workflow

Een samenwerking aangeboden door Zendesk + Slack
Gratis download