Wat is er nieuw bij Zendesk: juni 2018 – Europa

Beschikbaar on-demand

Over deze webinar

Wij zijn er trots op een geheel nieuw product te mogen aankondigen, een nieuw plan voor Zendesk Guide, en meer dan twintig functies in de familie met Zendesk-producten. Deze nieuwe functies en producten zijn erop gericht supportteams te helpen bij het ontwerpen van aangepaste ervaringen voor agenten, trends in live chatgesprekken uitvoerig te analyseren, betere zelfservice-inhoud te ontwerpen en meer.

Het Zendesk Product Marketing Team en twee speciale gasten van ons Product Leadership Team laten u zien wat er nieuw is bij Zendesk. In deze webinar van 45 minuten bespreken wij de nieuwste functies die wij hebben uitgebracht en geven wij enkele tips over hoe u deze functies vandaag nog gebruikt.

Hier is alvast een overzicht van wat wij behandelen:
● Een nieuw product waarmee support- en marketingteams het klanten gemakkelijker kunnen maken door hulp aan te bieden nog voordat klanten zelf om hulp vragen
● Tools waarmee grotere bedrijven de beste zelfservice-ervaringen kunnen creëren voor hun klanten met Guide Enterprise
● Manieren om tickets met aanvragen te routeren naar de agent die hiervoor het meest geschikt is dankzij op vaardigheden gebaseerde routering
● Nieuwe manieren in Chat en Insights om historische en actuele trends te rapporten en analyseren als het gaat om Zendesk Chat.

Wij bieden twee andere regionale sessies aan van deze webinar.

Kies de webinar die u het beste uitkomt:

Noord- en Zuid-Amerika
Azië/Oceanië

En vergeet niet de pagina Wat is er nieuw? te raadplegen met meer informatie over onze nieuwste productreleases.

Vul het onderstaande formulier in om de webinar te bekijken:

Geef uw voornaam op
Geef uw achternaam op
Geef een geldig e-mailadres op
Geef een geldig mobiel nummer op
Geef uw bedrijfsnaam op
Geef uw functienaam op
Selecteer aantal medewerkers
Geef uw land op
Stuur mij ook af en toe e-mails over producten en services van Zendesk. (U kunt zich op elk moment uitschrijven.)
Selecteer een optie

Hartelijk dank voor uw registratie! Kijk in uw e-mail of u een bevestigingsbericht hebt ontvangen met daarin een koppeling naar de webinar.

Er is iets fout gegaan.

Uw aanvraag wordt verzonden. Een ogenblik geduld.

Sprekers

Jason Maynard

Jason Maynard is VP, GM van Guide en Data Products bij Zendesk. Hij staat aan het hoofd van een team dat producten ontwerpt die de complexiteit van klantrelaties met gegevens toegankelijk maakt.

Steven Yan

Steven Yan is VP, GM van Connect bij Zendesk. Hij geeft leiding aan een team dat producten maakt waarmee bedrijven gemakkelijk tekstberichten die impact hebben kunnen maken, verzenden, optimaliseren en testen.

Andrew Forbes

Andrew Forbes is productmarketingmanager bij Zendesk, houdt van taarten, maar heeft een hekel aan taartdiagrammen. Taartdiagrammen zijn echt erg.

Hartelijk dank voor uw registratie! Kijk in uw e-mail of u een bevestigingsbericht hebt ontvangen met daarin een koppeling naar de webinar.