Overslaan naar belangrijkste inhoud

Een speeltuin voor nieuwe ideeën

Mensen vinden veranderingen doorgaans moeilijk, maar dat hoeft niet per se zo te zijn, vinden wij. Als het om de klantervaring gaat, loont het zich om je snel aan te passen — en soms de stoute schoenen aan te trekken. Met Premium Sandbox beschik je over een veilige ruimte waarin je wijzigingen in je Support-instellingen kunt uitproberen. Premium Sandbox is een realistische kopie van je productie-omgeving, waarin je vrij kunt experimenteren en ontwikkelen, met een vangnet.

Neem contact op

Bouwen zonder risico

In je sandbox kun je nieuwe configuraties ontwerpen en ontwikkelen voor je supportsoftware. Door op een testomgeving te vertrouwen, voorkom je dat je je productie-omgeving verstoort.

Testen, testen, testen

Je kunt wijzigingen in bestaande functies, workflows en configuraties grondig testen tot ze aan je veranderende behoeften voldoen. Premium Sandbox ziet er precies zo uit als je echte productie-omgeving.

Train je teams

Werk nieuwe mensen en teams in een realistische omgeving in. Zo zijn ze sneller op dreef en zorg je ervoor dat je klanten een consistente ervaring krijgen.

Functies

Wat is er inbegrepen?

De juiste sandbox

Premium Sandbox is beschikbaar in drie smaken voor verschillende gebruiksscenario's en budgets. Meer informatie over welk niveau geschikt voor je is: metadata, partial en production.

In slechts enkele muisklikken geconfigureerd

Je kunt Premium Sandbox vanuit het Beheercentrum starten. Met enkele muisklikken maak je snel en gemakkelijk een sandbox en regel je hoe je je sandbox beheert, allemaal op één plaats (beperkt beschikbaar).

En nu concreet

Premium Sandbox is een add-on voor Support Enterprise en Support Suite Enterprise. Met deze add-on beschik je over een proces dat content van je productie-omgeving naar je sandbox kopieert. (Bij de standaardsandbox wordt geen kopie van je productie-omgeving gemaakt.) Er zijn drie Premium-niveaus om uit te kiezen: metadata, partial en production.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Er komen veranderingen aan

Neem contact op