Wat is nieuw bij Zendesk: december 2018 – Europa

Beschikbaar on-demand

Over deze webinar

Wij hebben wat nieuws te melden. Wij introduceren ons CRM-platform Zendesk Sunshine en twee gloednieuwe producten: Zendesk Sell en Zendesk Explore. Zendesk Sunshine is ons open, flexibele CRM-platform. Zendesk Sell is salesforce-automatiseringssoftware voor salesteams om productiviteit, processen en pipeline-inzage te verbeteren. Zendesk Explore levert analyses aan bedrijven om de gehele klantervaring te meten en verbeteren.

Meer informatie over deze nieuwe producten en meer ziet u in onze speciale videowebcast ‘Wat is nieuw?’.

In deze webinar van 45 minuten presenteren ons Product Marketing Team en speciale gasten Ryan Nichols (Zendesk Sell) en Martin Doettling (Zendesk Explore):

● De introductie van een nieuw platform waarbij relaties centraal staan: Zendesk Sunshine
● Volledige demo’s van Zendesk Sell en Zendesk Explore
● Andere functieverbeteringen in alle producten die deel uitmaken van de Zendesk-familie, namelijk Support, Chat, Talk en Guide
● Nieuwe trainings- en consultingpakketten die zijn ontworpen om een sterke basis te leggen met Zendesk

Nu bekijken!

Vul het onderstaande formulier in om de webinar te bekijken:

Geef uw voornaam op
Geef uw achternaam op
Geef een geldig e-mailadres op
Geef een geldig mobiel nummer op
Geef uw bedrijfsnaam op
Geef uw functienaam op
Selecteer aantal medewerkers
Geef uw land op
Stuur mij ook af en toe e-mails over producten en services van Zendesk. (U kunt zich op elk moment uitschrijven.)
Selecteer een optie

Hartelijk dank voor uw registratie! Kijk in uw e-mail of u een bevestigingsbericht hebt ontvangen met daarin een koppeling naar de webinar.

Er is iets fout gegaan.

Uw aanvraag wordt verzonden. Een ogenblik geduld.

Sprekers

Lisa Kant

Lisa Kant geeft leiding aan Product Marketing voor de Zendesk Platform, Solutions en Analytics-producten, sinds zij dit jaar bij het team is gekomen. Haar team is erop gericht klanten een beter begrip te geven van de waarde van de productonafhankelijke oplossingen van Zendesk, zodat zij de best mogelijke klantervaring kunnen bieden.

Martin Doettling

Martin Doettling is VP en General Manager van Analytics bij Zendesk, en levert bedrijven de tools die ze nodig hebben om de gehele klantervaring te meten en verbeteren.

Ryan Nichols

Ryan Nichols is VP van Product and Marketing voor Base bij Zendesk, en helpt sales- en serviceteams samen te werken, zodat zij een betere klantervaring kunnen leveren. Voorheen was Ryan General Manager van Talk, Chat en Zendesk Suite.

Hartelijk dank voor uw registratie! Kijk in uw e-mail of u een bevestigingsbericht hebt ontvangen met daarin een koppeling naar de webinar.