Zendesk + Unity

Om je gamers de beste ervaring te bieden wil je ze zo goed mogelijk ondersteunen. De software-ontwikkelingskit van Zendesk is de eerste native support-SDK voor Unity, het toonaangevende 3D-platform voor mobiele games en virtual reality.

Bied naadloze in-game support

Met de Zendesk SDK voor Unity kunnen je spelers naadloos support krijgen zonder dat ze je mobiele game hoeven te verlaten.Gamers kunnen tickets maken en met agenten praten terwijl ze actief blijven in je app.

Chat support window
Help center article Help center article

Maak je selfservice nog eenvoudiger

Bied je gamers de mogelijkheid om vanuit je games zelf oplossingen te vinden in Helpcenter-artikelen.Deze artikelen kunnen rechtstreeks vanuit je app worden geraadpleegd om problemen op te lossen zonder de game-ervaring te verstoren.

Bied je klanten direct support

Dankzij een native SDK kunnen je ontwikkelaars Zendesk binnen een paar minuten integreren via een drag-and-drop interface. Creëer merkervaringen die bij je game passen zonder je zorgen te hoeven maken over verborgen afhankelijkheden.

Drag and drop color Drag and drop color

Een betrouwbare partner

Zendesk staat voor je klaar

Zendesk is een Unity Verified Solutions Partner. Dit betekent dat onze oplossing is getest en geverifieerd als een toonaangevend product van derden en voldoet aan de hoge technische normen van Unity.