Beter samen

Vier krachtige producten.
Eén handig pakket.

Zendesk Suite

Zendesk Suite heeft alles wat u nodig hebt om gesprekken met uw klanten naadloos en kanaalonafhankelijk te laten plaatsvinden, waardoor er een betere ervaring ontstaat voor zowel uw bedrijf als uw klanten.

Zendesk Support-logo SupportGeïntegreerde klantensupport

Zendesk Support is een fraai en eenvoudig systeem om supporttickets van klanten te volgen, een prioriteit toe te wijzen en op te lossen. Support laat alle supportinteracties met klanten via één plaats lopen, zodat communicatie probleemloos verloopt, persoonlijk en efficiënt is. Dit levert productievere agenten en tevreden klanten op.

Zendesk Guide-logo Guide Kennisbank en slimme zelfservice

Het is gemakkelijk om een kennisbank samen te stellen, zodat uw klanten hun eigen supportproblemen kunnen oplossen. De meesten geven hier trouwens de voorkeur aan. En het is nog goed voor uw bedrijf ook. Met Zendesk Guide kunnen bedrijven tickets voorkómen door gebruik te maken van slimme zelfservice, waaronder een zelflerend systeem zoals Answer Bot, om de tevredenheid van klanten en agenten te verhogen en tegelijk de kosten van support te verlagen.

Zendesk Chat-logo Chat Live chat en messaging

Sommige klanten hebben haast en willen snel met iemand contact opnemen. Met Zendesk Chat en Message kunt u klanten proactief benaderen, in real-time en in de juiste context. Zo krijgen klanten de aandacht die ze verdienen.

Zendesk Talk-logo Talk Callcentersoftware

Voor complexe problemen, zoals het plaatsen van een ingewikkelde bestelling of het omboeken van een vlucht, bellen klanten vaak om gepersonaliseerde ondersteuning te krijgen. Met Zendesk Talk kunnen agenten gemakkelijk en efficiënt klanten telefonisch helpen als onderdeel van een naadloze omnichannel supportervaring.

Zendesk-rapport 2019 over trends op het gebied van klantervaring Gegevens van 45.000 bedrijven in 140 landen vormen een krachtige benchmarktool. Ontvang uw eigen rapportkaart met uw klantenserviceperformance en bekijk hoe uw team zich verhoudt tot branchegenoten.

Onze toewijding aan privacy

Bij Zendesk streven we er voortdurend naar te voldoen aan de hoogste eisen van informatieveiligheid, privacy van gegevens en transparantie.


We hebben de vereisten van de AVG nauwkeurig bestudeerd en er hard aan gewerkt de functionaliteit te ontwikkelen die onze klanten helpt te voldoen aan de richtlijnen ervan. We beschikken over de middelen u te leren over hoe u gebruik kunt maken van deze functie om zodoende te voldoen aan de richtlijnen van de AVG.

meer dan 35% korting

Voor de prijs hoeft u het niet te laten

Om aan de slag te gaan hoeft u niet uw portemonnee leeg te schudden. Koop Support, Guide, Chat en Talk voor één lage prijs.

Zendesk Suite
Zie prijzen

“Wij hebben alle informatie op één plaats en hebben nu producten die gemakkelijk zijn te gebruiken. Dat is echt een groot voordeel voor ons.”

Zach Kulas, Director of Global Support, 99DESIGNS
Ga in minder dan geen tijd aan de slag

Met Zendesk Suite zijn al uw kanalen in minder dan een dag tijd ingesteld, dus u kunt uw klanten meteen al geweldige support verlenen.

Relaties. Alles draait om relaties.

Neem deel aan onze live productdemo

Wij lopen met u door de reeks producten en beantwoorden alle vragen die over Zendesk heeft.

Een demo plannen