Zendesk voor productiebedrijven

Lever betere klantervaringen

Voor productiebedrijven is het tijdig produceren van goederen van hoge kwaliteit van groot belang. Maar om goed te kunnen presteren moeten ze ook hechte relaties onderhouden met leveranciers, distributeurs en klanten. De klantenservice- en engagementsoftware van Zendesk helpt bij het integreren van systemen, het automatiseren van workflows en het verbeteren van de samenwerking. Zo kunnen bedrijven de beste ervaringen bieden aan iedereen in de toeleveringsketen en hun klanten extra aandacht geven.

Sluit je aan bij deze innovatieve productiebedrijven die een uitzonderlijke klantervaring leveren

Zendesk voor productiebedrijven

Alles handig op één plek

Zorg voor eenvoudige uitwisseling van gegevens en laat de communicatie soepel verlopen tussen je teams, afdelingen, leveranciers en distributeurs, waar ook ter wereld. Met Zendesk kun je belangrijke informatie uit klantcommunicatiekanalen, bedrijfstoepassingen en back-endsystemen naadloos integreren. Zo kun je makkelijker samenwerken en vragen van klanten snel oplossen.

Meer informatie over het Zendesk-platform

Contact opnemen was nog nooit zo eenvoudig

Goede communicatie is essentieel, in welke branche dan ook. Met Zendesk kunnen productiebedrijven meer communicatiekanalen activeren, zoals e-mail, online chat en telefoongesprekken, om samen te werken met leveranciers en distributeurs. Zo kunnen ze samen serviceaanvragen afhandelen, de sales stimuleren en een uitzonderlijke service aan eindgebruikers leveren.

Meer informatie over Zendesk Support Suite

Maak optimaal gebruik van je tijd

Vermijd handmatige taken, verminder fouten en maak alles efficiënter. Zendesk maakt het mogelijk met geavanceerde workflow-mogelijkheden, AI-gedreven automatisering en kennisbeheer-oplossingen voor selfservice en het voorkomen van tickets. Geef agents de beschikking over aangepaste werkruimtes, toegang tot contextuele interne kennis en tijdbesparende tools zoals triggers en macro's.

Meer informatie over samenwerkingstools van Zendesk

Veiligheid voor alles

Het is lastig om alle wijzigingen in de regelgeving en het privacybeleid voor gegevens bij te houden. Zendesk biedt gemoedsrust met zakelijke beveiligingsfuncties, waarmee productiebedrijven direct aan de hoogste normen voldoen en deze zelfs kunnen overstijgen.

Meer informatie over Zendesk-beveiliging

Groeien zonder uit je voegen te barsten

Met Zendesk ga je meteen voortvarend van start en blijf je flexibel, zodat je teams snel kunnen worden uitgebreid met extra agents en nieuwe afdelingen of producten kunnen introduceren. Zendesk groeit met je supportactiviteiten mee en zal dus nooit een beperking vormen. Indien nodig kunnen onze experts elk product zo configureren en integreren dat het precies aan de behoeften van je team voldoet, hoe complex het ook wordt.

Meer informatie over Zendesk-services

Lees verder hoe innovatieve productiebedrijven Zendesk gebruiken

De kracht van eenvoud

Bied support via al je kanalen

“We hadden iets nodig wat flexibel en eenvoudig te implementeren was. Met Zendesk konden we alle kanalen integreren en hadden we de flexibiliteit om te implementeren zoals wij dat wilden.”
Orlando Gadea Ros

Business Innovation Manager bij Stanley Black & Decker

Logo: Black and Decker
Ontdek hoe Stanley Black and Decker Zendesk gebruikt om hun omnichannel support na aankoop te verbeteren

Hechte kanaalpartners

Klanttevredenheid is geen issue meer

“Dankzij Zendesk hebben we onze partnerschappen met ons distributiekanaal versterkt.”
Kelly Dees

Vice President Global Customer Experience, Ingersoll Rand

Logo: Ingersoll Rand
Ontdek hoe Ingersoll Rand op efficiënte wijze support biedt aan meer dan 5000 distributeurs dankzij gestroomlijnde workflows en geïntegreerde systemen

Koppel Zendesk eenvoudig aan je andere systemen: