Zendesk voor productiebedrijven

Lever betere klantervaringen

Productiebedrijven moeten zich richten op de tijdige productie van hoogwaardige artikelen. Voor de levering van hun producten moeten zij echter ook een sterke band met leveranciers, distributeurs en klanten opbouwen. Met de software van Zendesk voor klantenservice en klantbetrokkenheid kunnen zij systemen integreren, workflows automatiseren en samenwerking verbeteren, zodat bedrijven voor iedereen in de toeleveringsketen een optimale ervaring kunnen ontwikkelen, niet in de laatste plaats voor de klanten.

Een demo plannen
Sluit u aan bij deze innovatieve productiebedrijven, die een uitzonderlijke klantervaring leveren

De Zendesk-aanpak voor productiebedrijven

Alles handig op één plek

Gegevens worden eenvoudig uitgewisseld en de communicatie verloopt soepel tussen teams, afdelingen, leveranciers en distributeurs waar ook ter wereld. Met Zendesk kunt u belangrijke informatie uit klantcommunicatiekanalen, bedrijfstoepassingen en back-endsystemen naadloos integreren. Hierdoor is het eenvoudiger om samen te werken en vragen van klanten snel op te lossen.

Meer informatie over het Zendesk-platform

Contact opnemen was nog nooit zo eenvoudig

Goede communicatie is essentieel, in welke branche dan ook. Met Zendesk kunnen productiebedrijven meer communicatiekanalen activeren, zoals e-mail, online chats en telefoongesprekken, om samen te werken met leveranciers en distributeurs. Zo kunnen zij samen serviceaanvragen afhandelen en de verkoop stimuleren of een uitzonderlijke service aan eindgebruikers leveren.

Meer informatie over Zendesk Support Suite

Uw tijd optimaal benutten

Maak handmatige taken overbodig, beperk het aantal fouten en laat alles efficiënter verlopen. Zendesk maakt het mogelijk dankzij geavanceerde workflows, automatiseringen die door kunstmatige intelligentie worden aangestuurd, kennismanagementoplossingen voor selfservice en het voorkómen van tickets. Geef agenten de beschikking over aangepaste werkruimten, contextuele toegang tot interne kennis en tijdbesparende tools, zoals triggers en macro's.

Meer informatie over samenwerkingstools van Zendesk

Geen risico

Het is lastig om wijzigingen in regelgeving en het privacybeleid voor gegevens bij te houden. Zendesk biedt u gemoedsrust met zakelijke beveiligingsfuncties, zodat productiebedrijven direct aan de hoogste normen voldoen en zich vanuit die positie verder kunnen oriënteren.

Meer informatie over Zendesk-beveiliging

Groeien zonder uit uw voegen te barsten

Met Zendesk gaat u meteen voortvarend van start en blijft u flexibel, zodat uw teams snel kunnen worden uitgebreid met extra agenten en er nieuwe afdelingen of producten kunnen worden geïntroduceerd. Zendesk groeit met uw supportactiviteiten mee en zal dus nooit een beperking vormen. Indien nodig kunnen uw deskundige teamleden elk product zodanig configureren en integreren dat het aan de behoeften van uw team voldoet, hoe complex het ook wordt.

Meer informatie over Zendesk-services

Meer informatie over hoe innovatieve productiebedrijven gebruikmaken van Zendesk

De kracht van eenvoud

Hulp bieden via elk willekeurig kanaal

"We hadden iets nodig wat flexibel en eenvoudig te implementeren was. Zendesk heeft alle kanalen geïntegreerd en ons de vrijheid gegeven om deze te implementeren op een manier die ons het beste uitkwam."
Orlando Gadea Ros

Business Innovation Manager bij Stanley Black and Decker

Logo: Black and Decker
Ontdek hoe Stanley Black and Decker Zendesk gebruikt om de ervaring met omnichannel support na aankoop te verbeteren

Hechte kanaalpartners

Klanttevredenheid is geen issue meer

"Zendesk heeft ons geholpen onze partnerschappen te verstevigen via ons distributiekanaal."
Kelly Dees

Vice President Global Customer Experience, Ingersoll Rand

Logo: Ingersoll Rand
Ontdek hoe Ingersoll Rand op efficiënte wijze support biedt aan meer dan 5000 distributeurs dankzij gestroomlijnde workflows en geïntegreerde systemen

Sluit Zendesk eenvoudig aan op uw andere systemen: