Explore, geïntroduceerd door de deskundigen We hebben een 'Meet Explore'-webinar gehost - en Explore is nu voor je beschikbaar.Ga er maar voor zitten. Ontdek hoe je het beste uit je klantgegevens kunt halen.
Logo van Cape Union Mart
“Ik ben uiterst tevreden over de dashboards die standaard bij Explore worden geleverd. Ze geven een mooi overzicht van alles wat ik wil weten.”
— Janine Bezuidenhout, IT Service Desk & Desktop Support Manager bij Cape Union Mart
De populairste outdoorwinkel van Zuid-Afrika
Logo van Lever
“Sinds ik query's en dashboards ben gaan maken in Explore, heb ik alle knelpunten kunnen oplossen die ik met het maken van rapporten had.Wat blijkt? De belangrijkste dingen die ik wil doen, zijn gewoon ingebouwd!”
– Justine Matison, directeur klantenservice en support bij Lever
Software voor het volgen van werving en selectie

Onze toewijding aan privacy

Bij Zendesk streven we er voortdurend naar te voldoen aan de hoogste eisen van informatieveiligheid, privacy van gegevens en transparantie.


We hebben de vereisten van de AVG nauwkeurig bestudeerd en er hard aan gewerkt de functionaliteit te ontwikkelen die onze klanten helpt te voldoen aan de richtlijnen ervan. We beschikken over de middelen u te leren over hoe u gebruik kunt maken van deze functie om zodoende te voldoen aan de richtlijnen van de AVG.