Start
Services
Optimalidatieservices

Optimalidatieservices

Elk bedrijf is voortdurend onderhevig aan veranderingen en in veel gevallen verandert Zendesk met u mee. Daarbij komt Optimalisatieservices om de hoek kijken. Deze servicepakketten zijn ontworpen door ons Professional Services-team om binnen de grenzen van uw budget punten van verbetering te identificeren in de ervaring van uw klanten en agenten.

Lite-pakket

Maak gebruik van een Zendesk-expert die verbeterpunten identificeert en een pad uitstippelt om de ervaring van uw klanten en agenten verder te ontwikkelen. Of u nu uw workflow wilt stroomlijnen of een verouderde configuratie hebt geërfd, met Lite bent u binnen de kortste keren weer op het goede spoor. Inbegrepen:
● speciale Zendesk-consulent
● Sessies op afstand, gericht op training van beheerders, workflows ontwerpen en begeleiding bij de configuratie
● Document met aanbevelingen en tips
● Evaluatie na afloop van het optimalisatietraject

Optimalidatieservices

Core-pakket

Werk samen met een Zendesk-expert die u heel praktisch helpt bij uw inventarisatie, ontwerp, functionele configuratie en technische begeleiding. Of u nu hulp nodig hebt met geavanceerde functionaliteit of uw platform wilt uitbreiden, met de technische begeleiding van Core boekt u snel vooruitgang. Inbegrepen:
● speciale Zendesk-projectmanager
● Evaluatieworkshop bij u op locatie
● Ontwerp en workflow in kaart brengen bij u ter plaatse
● Samen configuratiewijzigingen aanbrengen
● Overzichtstraining voor beheerders
● Document met functionele ontwerpen op basis van bedrijfsdoelen
● Document met technische ontwerpen
● Evaluatie na afloop van optimalisatietraject

"Het Professional Services-team van Zendesk heeft in korte tijd een grote invloed gehad op de bedrijfsresultaten die wij met Zendesk behalen. Wij waren al jaren klant en hebben onlangs van de kans gebruikgemaakt om Zendesk opnieuw te evalueren, zodat wij optimaal kunnen profiteren van de nieuwe mogelijkheden die aan het product zijn toegevoegd."

Tim Smith

Vice President, Consulting & User Services