Overslaan naar belangrijkste inhoud

Ontwikkel uw vaardigheden

Til uw technische expertise naar een hoger plan met onze trainingsprogramma voor ontwikkelaars.

Slimmer bouwen

Met onze API's, SDK en apps beschikt u over ontelbaar veel mogelijkheden om de functionaliteit van Zendesk uit te breiden. Ons trainingsprogramma voor ontwikkelaars is de meest efficiënte manier voor admins en ontwikkelaars om kennis te maken met gebruiksscenario's en manieren te leren om apps en integraties te bouwen waarmee ze processen voor hun teams kunnen vereenvoudigen en de klantervaring kunnen verbeteren. Tijd die zij vroeger nodig hadden om door documentatie te spitten, kan nu worden besteed aan vernieuwingen via het platform.

Leren coderen

Zet de eerste stap om een Zendesk-ontwikkelaar te worden door u voor een training te registreren. We delen informatiebronnen en aanbevolen werkwijzen van ons team van ontwikkelaars. Zij weten immers hoe bouwen met het Zendesk-platform zo efficiënt mogelijk verloopt.

Leren coderen

Certificering van uw vaardigheden

Zet je kennis kracht bij door een gecertificeerde App-ontwikkelaar te worden. Met deze certificering kun je vol vertrouwen coderen en beschik je over de vaardigheden om je implementaties naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie

Leren coderen

Indrukwekkende apps bouwen

Zendesk-training biedt u de kennis die u nodig hebt om betere, stabielere code te bouwen en manieren te ontdekken om huidige processen te verbeteren en uw agenten en klanten een betere ervaring te bieden.

indrukwekkende apps bouwen

Neem extra maatregelen om uw werk nog beter te doen. U zult er geen spijt van krijgen.