Start
Services
Developer Education

Ontwikkel uw vaardigheden

Slimmer bouwen

Met onze API's, SDK en apps beschikt u over ontelbaar veel mogelijkheden om de functionaliteit van Zendesk uit te breiden. Ons trainingsprogramma voor ontwikkelaars is de meest efficiënte manier voor admins en ontwikkelaars om kennis te maken met gebruiksscenario's en manieren te leren om apps en integraties te bouwen waarmee ze processen voor hun teams kunnen vereenvoudigen en de klantervaring kunnen verbeteren. Tijd die zij vroeger nodig hadden om door documentatie te spitten, kan nu worden besteed aan vernieuwingen via het platform.

Leren coderen

Zet de eerste stap om een Zendesk-ontwikkelaar te worden door u voor een training te registreren. We delen informatiebronnen en aanbevolen werkwijzen van ons team van ontwikkelaars. Zij weten immers hoe bouwen met het Zendesk-platform zo efficiënt mogelijk verloopt.

Ontwikkel uw vaardigheden

Certificering van uw vaardigheden

Bewijs dat u kennis van zaken hebt door gecertificeerd App Developer I te worden. Met deze certificering kunt u vol vertrouwen coderen en beschikt u over de vaardigheden om uw implementaties naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie

Indrukwekkende apps bouwen

Zendesk-training biedt u de kennis die u nodig hebt om betere, stabielere code te bouwen en manieren te ontdekken om huidige processen te verbeteren en uw agenten en klanten een betere ervaring te bieden.

"De certificering heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik over de vaardigheden en hulpmiddelen beschik om mijn werk beter te doen. Ook ben ik nu beter in staat om nieuwe gezichten in ons team van ontwikkelaars te ondersteunen."

Mário dos Santos

Ontwikkelaar bij Totvs

Neem extra maatregelen om uw werk nog beter te doen. U zult er geen spijt van krijgen.