Wij staan klaar om te helpen

Wij staan klaar om te helpen

Er is het een en ander aan de hand de laatste tijd. Dat realiseren wij ons goed. De zaken lopen een beetje anders nu. Daarom hebben we een speciale aanbieding voor een interne helpdesk samengesteld, zodat je je medewerkers betrokken houdt bij je bedrijf en tegelijk productief houdt, op welke locatie ze ook werken.

Deze speciale aanbieding bestaat uit een prachtig aanbod: Zendesk Support Suite, waarmee je over de tools beschikt om de interactie van je medewerkers op alle kanalen in één geïntegreerde, contextrijke hub onder te brengen en te beheren, en Remote Support Bundle, die zes maanden gratis is te gebruiken. Met Remote Support Bundle beschikt je team over de tools om het volgende te doen:

  • Communicatie tussen teams naadloos laten plaatsvinden via kanalen zoals Slack, allemaal zonder Zendesk te verlaten dankzij de add-on Samenwerking
  • Snel analyses uitvoeren met Explore Professional om te zien wat werkt en waar nog werk te doen is
  • Je personeelsinzet optimaliseren met omnichannel tracking, real-time inzichten en andere tools van personeelsplanner Tymeshift.
  • De efficiency van je team een impuls geven door de Zendesk-vaardigheden van je team aan te scherpen met gratis trainingstegoed

Onze vrienden in ons ecosysteem met partners helpen je graag met extra tools en resources om je bedrijf vooruit te helpen. Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze speciale aanbieding

Geef je voornaam op
Geef je achternaam op
Geef een geldig e-mailadres op
Geef je land op
Geef een geldig mobiel nummer op
Geef uw functienaam op

Bijna klaar. Vertel ons over je bedrijf.

Geef je bedrijfsnaam op
Selecteer aantal medewerkers
Selecteer uw afdeling
Stuur mij ook af en toe e-mails over producten en services van Zendesk. (Je kunt je op elk moment uitschrijven.)
Selecteer een optie

Bedankt. Ons team neemt binnenkort contact met je op.

Er is iets fout gegaan.

Laad de pagina opnieuw en probeer het nog een keer, of e-mail ons rechtstreeks op support@zendesk.com.

De volgende services worden kosteloos beschikbaar gesteld gedurende een periode van maximaal zes (6) maanden vanaf de aankoopdatum (“Promotieperiode”): de add-on Samenwerking, Explore Professional en Tymeshift WFH-plan (www.tymeshift.com).
Beschikbaar voor nieuwe en bestaande Zendesk-abonnees die zich abonneren op alleen de volgende serviceplannen: Team of Professional of Enterprise Support of Suite.
Abonnees die nu zijn geabonneerd op enkele van de functies die zijn opgenomen in Remote Support Bundle komen in aanmerking voor de aanvullende functionaliteit die zij eerder niet hebben gekocht. Er wordt geen restitutie verleend en geen tegoed geretourneerd aan Abonnees in verband met eerder gekochte functionaliteit.
Services die worden geleverd krachtens deze promotie, worden niet verlengd na de promotieperiode; en worden niet verlengd bij vernieuwing van een bestaand abonnement. Abonnees die de add-on Samenwerking en Explore Professional willen blijven gebruiken na de Promotieperiode, moeten hun serviceplan upgraden zodat deze services zijn inbegrepen. Je gebruik van de add-on Samenwerking is onderworpen aan de Aanvullende voorwaarden die je hier vindt: https://www.zendesk.com/company/collaboration-add-on-additional-features/. Abonnees die Tymeshift WFH-plan (www.tymeshift.com) willen blijven gebruiken, moeten rechtstreeks contact opnemen met Tymeshift.
Abonnees van wie de Abonnementsperiode afloopt voordat de Promotieperiode afloopt, moeten hun abonnement op Professional of Enterprise Support of Suite verlengen om van deze gratis promotie gebruik te kunnen blijven maken.
Niet van toepassing op consultancy- of professionele services.
Deze aanbieding geldt tot 30 juni 2020.
Op alle krachtens deze promotie gekochte services is de Zendesk Master Subscription Agreement van toepassing, die u hier vindt.